СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:26

FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:[center][/center]
sin4ec написа:Къде сте хилядите от протеста днес, чучела жалки?
Няма лев-няма протест. #антисидеров остана без бюджет, съответно стотина палячувци, начело с минераста-протестър си изпеяха песната и изиграха сценката, па додоха лелките с метлите да зачистят лайната им.
Жалки негодни плужеци.

Синчец, няма да те разберат.Тия интелигентните, защо не ги изкараха така от С У? Цял месец го държаха в окупация, лишиха истинските студенти от занятия и... никой нищо не направи.
Защо бе хора? В какво точно живееме?!!!!

Фланкер , ти кой университет точно завърши? Само не ми минавай с клишето "Университетът на живота". :)

Това какво по-точно има с умните и красивите( недокоснати) и темата?
Аз казах своето мнение.Оставям ви да вярвате в правдата и дясното кроше.

Зададох въпрос. Коректно би било да ми отговориш по същество.Не увъртай.... ;)

Моят въпроа бе първи.
Повтарям: Имаме ли двойни стандарти или не?
На твоя въпрос отговарям предварително .
Средношколец, от спортната паралелка на Локо(Сф).Все още се аправям що годе с борбата.Приеха ме в СУ (география на туризма),ама предпочетох пустата казарма. Общо взето,простовато момче съм. ;)
Доволен? :)

Благодаря ! Беше доста изчерпателен. Нямам повече въпроси.Общо взето се вписваш в представата , която си създадох за теб.Не мислиш ли , че е тъпо, човек не помирисвал университет, да ридае с горчиви сълзи , за "соросоидите", осуетили светлия наплив към знания на послушните студенти ? Само питам.... ;)
Последна промяна от irradeum на 27 окт 2015 00:30, променено общо 1 път.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 окт 2015 00:28

irradeum написа:
fcb_bg написа:
irradeum написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Не може ли поне в една тема да не намесваш шибаните американци ??!

Разбирам, че са ти комплекс и по цял ден мислиш за тях, но на другите надали им се обсъждат точно те по всяка тема.

Сидеров направи подписка за сваляне на новините на турски език от националната телевизия, аз се подписах и казах на когото мога за подписката. Ти подписа ли се? Какво стана с тази подписка, влезе ли изобщо за обсъждане в Парламента.
Тука нема нито Щати, нито рашки, айде сега ми дръпни конско да не намесвам и турците.

Ти си МЕЛЕЗ и значи страна на рашките. Какво ти пука за Задунайска губерния или турците.

Ами дотолкова ми пука, че бях единствения във форума който се вбеси от това, че няма опънати знамена по националните празници по терасите на блоковете и къщите, както и че медиите казваха "Годишнината от освобождението". От какво е освобождението, явно нема смисъл да се казва.
Айде да не съм единствения, ама и за 2-те неща бях първия.
Мелез ще викаш на пернатия си мъж, или докато си чукаш кучето, ясно?

Мелез, я кажи какви знамена трябваше да развяваме на тая дата - руски, съветски, румънски или турски?
А и ти като си горд потомък на Иван Грозни защо си сложил този брикет в аватара си ?
Не съм психолог, но явно си мечтаеш за НЕГЪРСКИ ЛАСКИ както всяка РУСКА ***** ! Наследственност и гени, какво да се прави.... :) :)

Български, естествено, пернат! Каквото слагам и аз на моята тераса. Ти слагаш ли българското знаме на терасата си на националните празници, пернат?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 00:29

1982 написа:
FLANKER написа:Каквото правеше и 40-годишния" студент" който ругаеше и блъакаше.
пп.Никъде не съм споменал ,че е невинен.Вече ми е през х.я за всички.
Дразня се от подлостта и двуличието.
пп2: И какви по- точно занятия имат в изборен ден ( неделя)?

40-годишният не е задължително да е студент, може да е преподавател или друг човек от гилдията.

Попитах те, белокосата мишка какво прави в НАТФИЗ в неделя вечер, и то при избори ??

Нямаш ли отговор ??

Мишката е разлепял плакати против дрогата,след което е нападнат и ударен от излизащ от входа студент.Единия репортер е с избит зъб и потрошени очила.
След час ае е върнал с фотография на този студент и е попитал охраната има ли такова лице там.Ония натиснал паник бутона.Нататък знаеш...
Последна промяна от FLANKER на 27 окт 2015 09:40, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:34

FLANKER написа:
1982 написа:
FLANKER написа:Каквото правеше и 40-годишния" студент" който ругаеше и блъакаше.

40-годишният не е задължително да е студент, може да е преподавател или друг човек от гилдията.

Попитах те, белокосата мишка какво прави в НАТФИЗ в неделя вечер, и то при избори ??

Нямаш ли отговор ??

Мишката е разлепяал плакати прорив дрогата,след което е нападнат и ударен от излизащ от входа студент.Единия репортер е с избит зъб и потрошени очила.
След час ае е върнал с фотография на този студент и е попитал охраната има ли такова лице там.Ония натиснал паник бутона.Нататък знаеш...

FLANKER, спри свободното падане.!!! Гледането на Телевизия "Алфа" уврежда и малкото останали умствени клетки. Утре ще решиш , че бебе е нападнало господин Сидеров и е разбило шише мляко в беловласата му и мъдра кратуна , докато е претърсвал количката му за наркотици... :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 окт 2015 00:35

Първо - много е лесно да се правите всички в социални мрежи и форуми, щяло да се ходи масово, не знам си какво - най-лесно е да си фейсбук патриот, активист, нинджа, ултрас, бияч и т.н. Къде беше целият народ, дето разправяше, че ще се изсипе днес? :?: Да еба и плужеците скапани нещастни, за тва ще ви мачкат цял живот.

Второ - много слаба организация, наистина беше доста спонтанно и нямаше много време, но направо си беше излагация според мен, въпреки че в най-добрия период имахме 3500-4000 човека пред и около НАТВИЗ, но, естествено, половината бяха тотални сеирджии и лаладжии. Дай му на българина сеир да гледа.

Трето - не ми излизайте с глупостите за протести срещу всичко; например, потърпевшите от цирка в арена армеец да се организират и хората ще ги подкрепят на 100%. Не може да се чака вечно някой друг да ти инициира мероприятията - точно в такива моменти се намесват платени, провокатори, интересчии и други техни производни.

Толкова за днес. Надявам се да има продължение на протеста днес, но с много по-адекватна организация и ясни искания за сваляне на имунитета на ВС, както и да се променят най-вече тези глупави закони - ако ги махнат имунитетите напълно ще е най-добре.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 00:36

Вожде, радвам се , че има умни и красиви ,като вас. Във вас ми е надеждата :roll:
пп.Чакам си отговорчето.
Последна промяна от FLANKER на 27 окт 2015 00:40, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:37

fcb_bg написа:
irradeum написа:
fcb_bg написа:
irradeum написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Не може ли поне в една тема да не намесваш шибаните американци ??!

Разбирам, че са ти комплекс и по цял ден мислиш за тях, но на другите надали им се обсъждат точно те по всяка тема.

Сидеров направи подписка за сваляне на новините на турски език от националната телевизия, аз се подписах и казах на когото мога за подписката. Ти подписа ли се? Какво стана с тази подписка, влезе ли изобщо за обсъждане в Парламента.
Тука нема нито Щати, нито рашки, айде сега ми дръпни конско да не намесвам и турците.

Ти си МЕЛЕЗ и значи страна на рашките. Какво ти пука за Задунайска губерния или турците.

Ами дотолкова ми пука, че бях единствения във форума който се вбеси от това, че няма опънати знамена по националните празници по терасите на блоковете и къщите, както и че медиите казваха "Годишнината от освобождението". От какво е освобождението, явно нема смисъл да се казва.
Айде да не съм единствения, ама и за 2-те неща бях първия.
Мелез ще викаш на пернатия си мъж, или докато си чукаш кучето, ясно?

Мелез, я кажи какви знамена трябваше да развяваме на тая дата - руски, съветски, румънски или турски?
А и ти като си горд потомък на Иван Грозни защо си сложил този брикет в аватара си ?
Не съм психолог, но явно си мечтаеш за НЕГЪРСКИ ЛАСКИ както всяка РУСКА ***** ! Наследственност и гени, какво да се прави.... :) :)

Български, естествено, пернат! Каквото слагам и аз на моята тераса. Ти слагаш ли българското знаме на терасата си на националните празници, пернат?

Питах и за аватара , ама....мурзилките сте така.Мълчите като насрани, когато няма какво да отговорите.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 00:40

irradeum написа:
FLANKER написа:
1982 написа:

Нямаш ли отговор ??

Мишката е разлепяал плакати прорив дрогата,след което е нападнат и ударен от излизащ от входа студент.Единия репортер е с избит зъб и потрошени очила.

FLANKER, спри свободното падане.!!! Гледането на Телевизия "Алфа" уврежда и малкото останали умствени клетки. Утре ще решиш , че бебе е нападнало господин Сидеров и е разбило шише мляко в беловласата му и мъдра кратуна , докато е претърсвал количката му за наркотици... :) :) :)

По -принцип и телевизия гледам рядко.Но пък вие сте насреща и винаги сте готови да дадете правилните новини.
Спокоен съм.
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:40

FLANKER написа:Вожде, радвам се , че има умни и красиви ,като вас. Във вас мие надеждата :roll:
пп.Чакам си отговорчето.

Отговарям - вероятно имаш впредвид 40 годишния студент. До колко години според теб човек може да е студент в България ? Нека Уикипедия бъде с теб.... :) :) :) :)

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:43

FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:
1982 написа:

Нямаш ли отговор ??

По -принцип и телевизия гледам рядко.Но пък вие сте насреща и винаги сте готови да дадете правилните новини.
Спокоен съм.

А не би трябвало. Няма лошо , че не гледаш телевизия. Много хора , които познавам и уважавам също ВЕЧЕ не го правят. Но поне използвай ресурсите на Интернет и Литературата да разшириш кръгозора си. Повярвай, нито боли , нито ще ти навреди

Върни се в “Свободна зона”