СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: СидерOFF!

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 00:09

fcb_bg написа:
1982 написа:Не може ли поне в една тема да не намесваш шибаните американци ??!

Разбирам, че са ти комплекс и по цял ден мислиш за тях, но на другите надали им се обсъждат точно те по всяка тема.

Сидеров направи подписка за сваляне на новините на турски език от националната телевизия, аз се подписах и казах на когото мога за подписката. Ти подписа ли се? Какво стана с тази подписка, влезе ли изобщо за обсъждане в Парламента.
Тука нема нито Щати, нито рашки, айде сега ми дръпни конско да не намесвам и турците.

Няма как да се подпиша под нищо, което е "инициирала" белокосата кyрва, която се гъзеше на кого ли не. Тя беше и със САЩ, с мутрите, с турците, с Русия, с ГЕРБ, с всеки ...... а с тея "анти-турски" пропаганди, Боленчо обслужваше точно ДПС, ако още не си разбрал. Той си го и показа, когато след години лично ги качи на трона на властта.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:10

Nikita1313 написа:
irradeum написа:
Nikita1313 написа:
damyanov1963 написа:Ако държавата беше държава на място, ако се спазваха законите и човешките права на обикновенния българин, дали щеше да се появи явлението Сидеров? Как мислите?

Не задавайте този въпрос като продажните медии,а попитайте това ; ,,ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ УПРАВЛЯВА ОТНОВО МУТРАТА БОКО ''; ДА или НЕ ;!!!Забравихте ли хората ,които се самозапалиха,тези ,които се самоубиха за един по-добър живот за децата ни ???

Да бе ! И Сидерoff е алтернатива . Пий си хапчетата !

Аз хапчета не пия,но ти явно да .........сиукс..

Не пиеш хапчета ?!! Сигурно е някакъв нов вид самогон тогава, нали , педеристанецо ? ;)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 00:12

1982 написа:
FLANKER написа:
hajitsu написа:Ще оставя това тук. 8-)

[offtopic][wrapimg=]http://i951.photobucket.com/albums/ad357/aandronov/output_42tzKZ.gif[/wrapimg][/offtopic]

И това според теб е нормално?

Извинявайе но това ,което гледах по вашата омразна"Алфа" (БЕЗ МОНТАЖ) ,ме кара да се замисля наистина ли сме нормални. Наистина ли това е българската полиция? Та тия "студенти" бяха дрогирани бе!!!!! :o Как така се събраха "спонтанно" 300 души? Какво става с тази държава ???!!!!
Това недоразумение министрърката, трябва да си подаде незабавно оставката.Това е мутреландия.Срам ,срам ,срам!!!!
пп.И последно ,знаете ли изобщо каква е причината за всичко или от НОВА и БТВ ,както винаги започвате да гледате по средата на филма ,в която "добрите започват да взимат превес над "лошите.Чухте ли го онова недоразумение от Разград Виктор Николаев какви ги блещи по "национална'' телевизия директно в ефир?!!!!
пп.2: Не случайно ви споменах,че нещата са прекалено дълбоки .Може да се храчите по мен колкото искате.Аз за мен си направих необходимите изводи.
Това не означава ,че ще гласувам отново за Атака.Просто няма да гласувам.Ставам " мъртва '" душа....

Пак ли кyрвата е невинна, пак ли някой друг е виновен ??!

Събрали са се, имат занятия в учебното си заведение, въпросът е белокосата гювендия чий го диреше там, хайде, отговори на този въпрос, той е интересният ??!

Каквото правеше и 40-годишния" студент" който ругаеше и блъакаше.
пп.Никъде не съм споменал ,че е невинен.Вече ми е през х.я за всички.
Дразня се от подлостта и двуличието.
пп2: И какви по- точно занятия имат в изборен ден ( неделя)?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 00:13

Groucho написа:
1982 написа:Събрали са се, имат занятия в учебното си заведение...

По принцип след 22.00 нямат занятия, но актьорите репетират и се занимават до късно, всеки ден. Да останат до полунощ в Академията е нещо обичайно за тях. Особата с депутатската карта влезе в сградата, в която са помещенията на специалностите, свързани с драматичен театър. НАТФИЗ заема още една сграда, влиза се от "Стефан Караджа". Там по принцип са киноспециалностите и кукления театър. Общо-взето, присъствието на 50-60 човека в Академията по това време е нещо нормално. Да не говорим, че в радиус от 200-300 метра има доста театри и хора от гилдията си прекарват свободното време в близките заведения. Ходещият клекшоп с депутатски имунитет да направи утре още една кретения в района, па да се чуди как се сбират толкова хора.

Знам, че е така, но нали виждаш, че опорната точка на сектантите му е "ама защо в 22:00 часа има студенти там ??". От което, автоматично се заключава, че това са платени соросоиди, които са отишли да провокират невинния г-н Сидеров, който просто е отишъл на лекции в НАТФИЗ. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 окт 2015 00:14

irradeum написа:
fcb_bg написа:

Разбирам, че са ти комплекс и по цял ден мислиш за тях, но на другите надали им се обсъждат точно те по всяка тема.

Сидеров направи подписка за сваляне на новините на турски език от националната телевизия, аз се подписах и казах на когото мога за подписката. Ти подписа ли се? Какво стана с тази подписка, влезе ли изобщо за обсъждане в Парламента.
Тука нема нито Щати, нито рашки, айде сега ми дръпни конско да не намесвам и турците.

Ти си МЕЛЕЗ и значи страна на рашките. Какво ти пука за Задунайска губерния или турците.

Ами дотолкова ми пука, че бях единствения във форума който се вбеси от това, че няма опънати знамена по националните празници по терасите на блоковете и къщите, както и че медиите казваха "Годишнината от освобождението". От какво е освобождението, явно нема смисъл да се казва.
Айде да не съм единствения, ама и за 2-те неща бях първия.
Мелез ще викаш на пернатия си мъж, или докато си чукаш кучето, ясно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:19

1982 написа:
Groucho написа:
1982 написа:Събрали са се, имат занятия в учебното си заведение...

По принцип след 22.00 нямат занятия, но актьорите репетират и се занимават до късно, всеки ден. Да останат до полунощ в Академията е нещо обичайно за тях. Особата с депутатската карта влезе в сградата, в която са помещенията на специалностите, свързани с драматичен театър. НАТФИЗ заема още една сграда, влиза се от "Стефан Караджа". Там по принцип са киноспециалностите и кукления театър. Общо-взето, присъствието на 50-60 човека в Академията по това време е нещо нормално. Да не говорим, че в радиус от 200-300 метра има доста театри и хора от гилдията си прекарват свободното време в близките заведения. Ходещият клекшоп с депутатски имунитет да направи утре още една кретения в района, па да се чуди как се сбират толкова хора.

Знам, че е така, но нали виждаш, че опорната точка на сектантите му е "ама защо в 22:00 часа има студенти там ??". От което, автоматично се заключава, че това са платени соросоиди, които са отишли да провокират невинния г-н Сидеров, който просто е отишъл на лекции в НАТФИЗ. :lol: :lol:

Не спори с Flaker ! Набиха идола му и светът се сгромолясва пред очите му. Нека проявим малко човечност и разбиране и го подкрепим в безкрайната му тъга...
Не го бъзикайте много !
Не плачи, момче. Приеми го ! Борбата е безмилостно жестока. Болен тепърва ще го бият, а и не само...
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 окт 2015 00:19

FLANKER написа:Каквото правеше и 40-годишния" студент" който ругаеше и блъакаше.
пп.Никъде не съм споменал ,че е невинен.Вече ми е през х.я за всички.
Дразня се от подлостта и двуличието.
пп2: И какви по- точно занятия имат в изборен ден ( неделя)?

40-годишният не е задължително да е студент, може да е преподавател или друг човек от гилдията.

Попитах те, белокосата мишка какво прави в НАТФИЗ в неделя вечер, и то при избори ??

Нямаш ли отговор ??

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 00:23

irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:[center][/center]
sin4ec написа:Къде сте хилядите от протеста днес, чучела жалки?
Няма лев-няма протест. #антисидеров остана без бюджет, съответно стотина палячувци, начело с минераста-протестър си изпеяха песната и изиграха сценката, па додоха лелките с метлите да зачистят лайната им.
Жалки негодни плужеци.

Синчец, няма да те разберат.Тия интелигентните, защо не ги изкараха така от С У? Цял месец го държаха в окупация, лишиха истинските студенти от занятия и... никой нищо не направи.
Защо бе хора? В какво точно живееме?!!!!

Фланкер , ти кой университет точно завърши? Само не ми минавай с клишето "Университетът на живота". :)

Това какво по-точно има с умните и красивите( недокоснати) и темата?
Аз казах своето мнение.Оставям ви да вярвате в правдата и дясното кроше.

Зададох въпрос. Коректно би било да ми отговориш по същество.Не увъртай.... ;)

Моят въпроа бе първи.
Повтарям: Имаме ли двойни стандарти или не?
На твоя въпрос отговарям предварително .
Средношколец, от спортната паралелка на Локо(Сф).Все още се справям що годе с борбата.Приеха ме в СУ (география на туризма),ама предпочетох пустата казарма. Общо взето,простовато момче съм. ;)
Доволен? :)
Последна промяна от FLANKER на 27 окт 2015 09:39, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 27 окт 2015 00:24

fcb_bg написа:
irradeum написа:
fcb_bg написа:

Ти си МЕЛЕЗ и значи страна на рашките. Какво ти пука за Задунайска губерния или турците.

Ами дотолкова ми пука, че бях единствения във форума който се вбеси от това, че няма опънати знамена по националните празници по терасите на блоковете и къщите, както и че медиите казваха "Годишнината от освобождението". От какво е освобождението, явно нема смисъл да се казва.
Айде да не съм единствения, ама и за 2-те неща бях първия.
Мелез ще викаш на пернатия си мъж, или докато си чукаш кучето, ясно?

Мелез, я кажи какви знамена трябваше да развяваме на тая дата - руски, съветски, румънски или турски?
А и ти като си горд потомък на Иван Грозни защо си сложил този брикет в аватара си ?
Не съм психолог, но явно си мечтаеш за НЕГЪРСКИ ЛАСКИ както всяка РУСКА ***** ! Наследственност и гени, какво да се прави.... :) :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 окт 2015 00:24

1982 написа:Знам, че е така, но нали виждаш, че опорната точка на сектантите му е "ама защо в 22:00 часа има студенти там ??". От което, автоматично се заключава, че това са платени соросоиди, които са отишли да провокират невинния г-н Сидеров, който просто е отишъл на лекции в НАТФИЗ. :lol: :lol:

Eм, трябва да смени квартала. Хората там вече са наясно с разписанието на цирка. Губи се елементът на изненадата :lol:

Ай, сос здраве, не си заслужава човек да си губи времето с подобни... политически "фигури" 8-)

Върни се в “Свободна зона”