СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот irradeum » 26 окт 2015 22:59

FLANKER написа:[center][/center]
sin4ec написа:Къде сте хилядите от протеста днес, чучела жалки?
Няма лев-няма протест. #антисидеров остана без бюджет, съответно стотина палячувци, начело с минераста-протестър си изпеяха песната и изиграха сценката, па додоха лелките с метлите да зачистят лайната им.
Жалки негодни плужеци.

Синчец, няма да те разберат.Тия интелигентните, защо не ги изкараха така от С У? Цял месец го държаха в окупация, лишиха истинските студенти от занятия и... никой нищо не направи.
Защо бе хора? В какво точно живееме?!!!!

Фланкер , ти кой университет точно завърши? Само не ми минавай с клишето "Университетът на живота". :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 23:02

FLANKER написа:[center][/center]
Няма лев-няма протест. #антисидеров остана без бюджет, съответно стотина палячувци, начело с минераста-протестър си изпеяха песната и изиграха сценката, па додоха лелките с метлите да зачистят лайната им.
Жалки негодни плужеци.

Синчец, няма да те разберат.Тия интелигентните, защо не ги изкараха така от С У? Цял месец го държаха в окупация, лишиха истинските студенти от занятия и... никой нищо не направи.
Защо бе хора? В какво точно живееме?!!!!

Кво ме бърка дали някакви негодни прошлеци ще ме разберат, бе, пич? Който трябва-ще разбере. Пиндостанската измет и соросоидската сган ми е през хОя. :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 23:04

petko.h.markov написа:
Жалки негодни плужеци.

Интересно как се храниш с тази уста.

Ами ела да видиш, ако имаш задник. Пиндостанската минджа се уплаши и избяга, ти може да си по-ербап. Чучело, ти беше ли на протест днес?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 окт 2015 23:06

FLANKER написа:
hajitsu написа:Ще оставя това тук. 8-)

[offtopic][wrapimg=]http://i951.photobucket.com/albums/ad357/aandronov/output_42tzKZ.gif[/wrapimg][/offtopic]

И това според теб е нормално?

Извинявайе но това ,което гледах по вашата омразна"Алфа" (БЕЗ МОНТАЖ) ,ме кара да се замисля наистина ли сме нормални. Наистина ли това е българската полиция? Та тия "студенти" бяха дрогирани бе!!!!! :o Как така се събраха "спонтанно" 300 души? Какво става с тази държава ???!!!!
Това недоразумение министрърката, трябва да си подаде незабавно оставката.Това е мутреландия.Срам ,срам ,срам!!!!
пп.И последно ,знаете ли изобщо каква е причината за всичко или от НОВА и БТВ ,както винаги започвате да гледате по средата на филма ,в която "добрите започват да взимат превес над "лошите.Чухте ли го онова недоразумение от Разград Виктор Николаев какви ги блещи по "национална'' телевизия директно в ефир?!!!!
пп.2: Не случайно ви споменах,че нещата са прекалено дълбоки .Може да се храчите по мен колкото искате.Аз за мен си направих необходимите изводи.
Това не означава ,че ще гласувам отново за Атака.Просто няма да гласувам.Ставам " мъртва '" душа....

Пак ли кyрвата е невинна, пак ли някой друг е виновен ??!

Събрали са се, имат занятия в учебното си заведение, въпросът е белокосата гювендия чий го диреше там, хайде, отговори на този въпрос, той е интересният ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 26 окт 2015 23:08

Ех, колко му е гадно на пазарджишкия Сини венци, че му набиха идола и руска подлога Болен. Мъка, мъка !!! Не плачи , травеститче, лепило ще има и Болен да го няма. Ти си ЕВТИН и не е проблем да ти доставят ацетонови мечти. :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 23:09

sin4ec написа:
petko.h.markov написа:
Жалки негодни плужеци.

Интересно как се храниш с тази уста.

Ами ела да видиш, ако имаш задник. Пиндостанската минджа се уплаши и избяга, ти може да си по-ербап. Чучело, ти беше ли на протест днес?

Не познавам човек изкарал малко повече пари да го афишира.Толкова по финансовите въпроси.
Относно другите ти приказки "Никога не е късно да станеш за резил"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 окт 2015 23:31

irradeum написа:Ех, колко му е гадно на пазарджишкия Сини венци, че му набиха идола и руска подлога Болен. Мъка, мъка !!! Не плачи , травеститче, лепило ще има и Болен да го няма. Ти си ЕВТИН и не е проблем да ти доставят ацетонови мечти. :)

Интересно ми е когато Волен имаше само анти-американска реторика, гонеше Уорлик по ресторантите и му даваше лист с оценка за наема на базите, защо никой не му удари рамо. Или викаш на теб ти е гот, че чуждата армия не плаща за бази, както в Германия например, а?
Само да обясниш защо тогава нямаше народна подкрепа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 26 окт 2015 23:35

Sstefanov написа:
orlando7 написа:Що не му ядете чорабето на Сидеров?

Как е рубладжия - наспа ли се ? Хапна ли добре с крадените пари? Направи ли си ч.кия на портрета на вожда ви ? Нали знаеш, че ако те барнем ще ти строшим ръцете!? Всичките от атака сте мъже само пред беззащитните - защо един път не се направихте на бабаити пред мен или мои познати - как не дойдохте да ни заплашвате нас като търкаляхме оная свиня от младежкият ви център насред площада до НДК?

Заповядай да ме строшиш да видим как ще си ходиш?!?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 окт 2015 23:35

Не може ли поне в една тема да не намесваш шибаните американци ??!

Разбирам, че са ти комплекс и по цял ден мислиш за тях, но на другите надали им се обсъждат точно те по всяка тема.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 окт 2015 23:37

1982 написа:Не може ли поне в една тема да не намесваш шибаните американци ??!

Разбирам, че са ти комплекс и по цял ден мислиш за тях, но на другите надали им се обсъждат точно те по всяка тема.

Ами той си политизира поста, не видях да мрънкаш докат си гризеш моркова.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”