Манипулиране на анкета "Играч на мача"

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Манипулиране на анкета "Играч на мача"

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2015 22:05

Секунди след края на мача Берое - Славия завършил 1:2 за гостите след две асистенции на вратаря на домакините в анкетата на сайта играч на мача беше определен Благой Макенджиев с 44%, след него беше Антон Карачанаков с 37%.
Въпросът ми е, защо бяха изтрити гласовете за Макенджиев?
Това ще му помогне ли за левашките изпълнения?
Да сте чували за антивот?

Защо ни правите на клоуни и постоянно призовавате да гласуваме за играч на мача?
Дано се намери поне един от екипа на Гонг и да даде отговор.
Изображение

sandi74

Re: Манипулиране на анкета "Играч на мача"

Мнениеот sandi74 » 26 окт 2015 22:22

Ограбиха къртовския труд на Макенджиев.Това е гавра с Макето а ходи го карай да играе добре. :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2015 22:39

Остави го Макенджиев, по-скоро си плюха по имиджа, защото утре, с какви очи ще ме призовават да гласувам в анкета, където няма никакво значение моят вот?
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 окт 2015 23:39

Как да не е важен Макенджиев бре :?: Толкова се стара.Направи 2 фамозни асистенции на които Меси и Марадона благородно биха завидели,опита да направи и трета но малко не му стигна и тя да е успешна.Това ако не е пладнешки обир кое е тогава.Да лишиш национала и най-добрият играч на мача от това за което 90 минути е полагал къртовски труд-бутилката и призванието.Силно съм разочарован и безутешно страдам от тази адски пошла несправедливост.Факт.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2015 23:41

Споделяй си тролските коментари в другата тема, идеята на темата не е да се наблегне върху конкретна личност.
Изображение

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 27 окт 2015 06:40

от как взимат по някой лев от Домуса стана страшно , само ЕДНАТА страна на монетата гледат и най-важното казват на всички , че друга няма . :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2015 10:36

Щеше да е голям смях ако Макенджиев беше спечелил анкетата. :lol:
Това ми напомня на една стара анкета тук, в този сайт, мисля че беше нещо от сорта на футболист на месеца/на годината, та май "избрахме" Бойко Борисов тогава. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 27 окт 2015 10:57

TristaNNN написа:Щеше да е голям смях ако Макенджиев беше спечелил анкетата. :lol:
Това ми напомня на една стара анкета тук, в този сайт, мисля че беше нещо от сорта на футболист на месеца/на годината, та май "избрахме" Бойко Борисов тогава. :mrgreen:

Беше за футболист на годината. И то официална класация. Освен Бойко Борисов, имаше и един от трета или от четвърта дивизия в топ 3 тогава, ако си спомням добре. :lol:

http://www.webcafe.bg/id_1890781474
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 окт 2015 11:46

PFC Litex написа:Секунди след края на мача Берое - Славия завършил 1:2 за гостите след две асистенции на вратаря на домакините в анкетата на сайта играч на мача беше определен Благой Макенджиев с 44%, след него беше Антон Карачанаков с 37%.
Въпросът ми е, защо бяха изтрити гласовете за Макенджиев?
Това ще му помогне ли за левашките изпълнения?
Да сте чували за антивот?

Защо ни правите на клоуни и постоянно призовавате да гласуваме за играч на мача?
Дано се намери поне един от екипа на Гонг и да даде отговор.

Здравей,
Познаваме се добре, затова си позволявам да ти пиша на ти. :)

Анкетата НЕ може да бъде манипулирана от редакторите, НЯМА опция никаква. Пиша ти го напълно отговорно, защото имам достъп, знаеш добре. Играта зависи САМО И ЕДИНСТВЕНО от гласовете на читателите. Когато гласовете са малко, само пет-шест гласа могат да обърнат резултата. Ти самият боравиш добре с цифрите, така че можеш да си дадеш сметка за това. Редакторите не могат да влияят по никакъв начин, а хората - чрез техния вот. Ако гласуват - променят резултата, ако не гласуват - пак влияят, защото малкото които дават гласа си, могат да го обърнат в процентово съотношение. Същото е като при изборите за местна власт, например.

Лек и приятен ден! :)
Модераторите не са ви враг!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 окт 2015 13:06

Браво.Значи всичко е честно и справедливо във Българският футбол.Как може някои да си помисли за манипулация някаква.Срамота.
И само да попитам що се прави на гърмян заек този над мене......Толкова прости и наивни ти изглеждат пишещите тук....

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”