СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот botevist_75 » 26 окт 2015 21:16

Една вметка. Сидеров не е ходил войник. За времето в което е трябвало да служи около 1974-1976,дори до края на 80-те от казармата освобождаваха само хомосексуалисти и психично болни. Разбира се и хора с тежки телесни недъзи,които Волен видимо няма.
Последна промяна от botevist_75 на 26 окт 2015 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 окт 2015 21:19

Аз пък сметнах да пропусна, както направих и на парламентарните, де... Така като гледам нещата, явно за пи-арите на политиците и за самите тях сме станали доста лесни, щом вече не си губят и времето да се задълбочават в излишно правене на кампании. Тихо, скромно и кротко, без излишно дрънкане за платформи и политики. А като цяло нивото на самите кандидат-кметове толкова е паднало, че не ми се говори. Направих си труда да попрегледам тук-там и за някои кандидатури направо останах изумен. Явно подоборът на качествени и некомпромеирани кадри е изместен от това дадената фигура да е от "наште" и да е "послушко". Никъде не чух от някой да излезе и да каже - "аз съм този, направил съм това и това, ще прокарам тези и тези политки"... Нищо подобно! Кампанията на всеки се изразява в това да окаля и компрометира опонента. Е, да уаствам в подобна пародия на избори - не, благодаря.
Последна промяна от RedeviL на 26 окт 2015 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 окт 2015 21:20

botevist_75 написа:Една вметка. Сидеров не е ходил войник. За времето в което е трябвало да служи около 1964-1966,дори до края на 80-те от казармата освобождаваха само хомосексуалисти и психично болни. Разбира се и хора с тежки телесни недъзи,които Волен видимо няма.

На колко години е сидеров? :roll:
Как човек, роден 1956-сега проверих-ще служи 64-66-та година?
:lol:
защо пишеш пълни простотии?
Последна промяна от Мистри на 26 окт 2015 21:22, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 окт 2015 21:20

sin4ec написа:
petko.h.markov написа:Не ме яд,че стотина са отишли на протест.Жал ми е за България,че има глупаци които гласуват за волен.А тях ги съжалявам.

Аз гласувах за Вили Лилков от РБ за кмет на София, за листата на БСП( с преференциален вот) и за кмет на община от ВМРО. Не знам кого визираш. И на мен ми е жал, че комунистическо-ченгесарската ГЕРБ съсипва тотално България, и съжалявам всеки, гласувал за тази псевдо-партия, но какво да направя...

До 1997г включително само за СДС,пауза до миналите избори за РБ.Сега на местните само за референдума,заради децата си.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 26 окт 2015 21:21

Мистри написа:
botevist_75 написа:Една вметка. Сидеров не е ходил войник. За времето в което е трябвало да служи около 1964-1966,дори до края на 80-те от казармата освобождаваха само хомосексуалисти и психично болни. Разбира се и хора с тежки телесни недъзи,които Волен видимо няма.

Техническа грешка за която се извинявам. 1974-1976 е трябвало да служи.Това едва ли променя факта ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2015 21:22

iori написа:На следващите парламентарни избори ще има още повече партийки в парламента поради ниската активност и липсата на субекти в политиката,които с идеите си да накарат хората да им гласуват доверие. ДПС ще станат втора политическа сила и следващия мандат на герб минава през тях. Най-умните политици Аметист Доганов и Лютви Местан превземат бавно и последователно цялата държава, както през османско робство чрез своите чорбаджии продажни.

Прав си, аз това от години го обяснявам в темата за политика-България, но няма кой да чуе. Те са се вплели в тезата, че ГЕРБ са антикомунисти и модерна партия( каква ирония! :) ), и не схващат същината на процесите. Не схващат, че за 20 години електоратът на ДПС набъбна поне двойно по физиологични причини. Не могат да разберат защо се ядосвам, че нямаме български политик, който да говори като Местан. Нито един не се дори приближава до класата му. Не могат да схванат елементарни логически връзки в събитията-аз нищо не мога да направя.
Те мислят, че електронното гласуване е модерно и напредничаво, но не казват, че в ЕС само една единствена покендзана прибалтийска страна го ползва, и то с условности. Всички останали го отричат. Ако си нямаш работа-отваряй на слепци очите. Не си ли им на акъла-комунист и ретораден тип! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 окт 2015 21:23

Обаче, ако трябва да бъде сериозен човек - по темата де /колкото и да е трудно/, искам да споделя, че днес имах малко повече време и следях какво точно се случва и ми направи впечатление, че: При всяка новина /позволяваща коментар/ с/у Бялата Златка, отдолу един куп платени симпантизанти яко подкрепят Златито - Бялата. Не приятно впечатление ми направи, че дори имаше гавра с Х. Мутафчиев, което беше и върхът на простотията на този..........как да кажа........- онзи дето не е ходил в казарма

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 окт 2015 21:24

botevist_75 написа:
Мистри написа:

Техническа грешка за която се извинявам. 1974-1976 е трябвало да служи.Това едва ли променя факта ;)

Променя.Пишеш неистини.Техническа грешка. :lol:
Ти на колко години си бре момко?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 26 окт 2015 21:24

Ако на предишните парламентарни избори бяха гласували поне още половин милион граждани Болен изобщо нямаше да е с депутатска карта-математика! Ниска активност=по-малко гласове за повече депутати=българска избирателна система.
Последна промяна от iori на 26 окт 2015 21:27, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 окт 2015 21:26

iori написа:Ако на предишните парламентарни избори бяха гласували поне още половин милион граждани Болен изобщо нямаше да е с депутатски карта-математика! Ниска активност=по-малко гласове за повече депутати=българска избирателна система.

Глупости.
Сменете плочата за "негласуващите" , че само глухите баби още я слушат.
Ти наясно ли си със системата на гласуване?
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”