dunavfc написа:RedeviL написа:Thurman Murman написа:ТРАГЕДИЯ!
На мафията на Тиквата било съобщено, че Балканите трябва да подслонят няколкостотин хиляди "бежанци"(той естествено се надупил и казал "да"), но на простия народ не му пука, щото е зает да се радва, че някакъв тип ударил Сидеров...
Не сме народ, а мърша!
Тъжната и болезнена истина...
А, вие сигурни щяхте да пуснете сълза, ако подобни нещо се беше случило с Борисов или Плевнелиев, нали !? Може ли да сте толкова двулични и лицемерни, бе ? Естествено, че това ще бъде най-обсъжданата новина и тук не става въпрос за никакви сценарии, завери и конспирации. Ако някой в Франция удари Льо Пен или във Великобритания Фарадж, дали няма да стане новина номер 1, какво ми остроумничите ? Пък най-обичам мършата да призовава, че другите били мърши и овце...
Ейй, ама най-голямата мърша си ти, селяко, да знаеш. Всеки път ми се плюнчиш тук и почваш директно с личните обиди и после "ама що така накриво тръгна разговора". Малоумен гербераст! Ако имаш нещо лично да ми казваш, директно да правим връзката на ЛС и ако трябва до РусИ ще дойда, за да те видя дали на живо така ще ми се пенявиш, мастия селска?! Като нямаш какво да кажеш по темата, а искаш само да се псуваме тук като хамали, поне дай една една среща да си направим и да видим кой кого!