Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Мнениеот stoyankd » 26 окт 2015 00:01

Der Schmarotzer написа:В малките има много хляб! Трябва само да се стараят и да забравят Студентски град. И Цонев, и Краев, и Орачев за възрастта си са добри и стават за Левски. От тях се иска само постоянство и много пот в тренировките, защото поне сега Левски има можещ и мислещ треньор. За Дидо Иванов въобще не става дума. Той пасна като дялан камък в защитата, дано само се възстанови както трябва. Някой по-горе спомена кога и как Сирака стана футболист. Като него с много пот и кръв футболисти станаха и Краси Коев, и Ники Илиев, и Кокала. Единствен Гиби беше играч още с първите си мачове. Докато Боби Михайлов стана футболист едва след първия мач със Щутгарт в София, когато го разстрелваха от всички страни и посоки, когато топката го удряше и без той да иска, но не влизаше. Едва след това стана този Михайлов, когото познаваме. Преди това всеки мач го хранехме както трябва... Всички обаче имаха пред себе си примери (това вече съм го писал, ама да го повторя за неразбралите). В Левски по времето на това синьо поколение играеха - Мишо Вълчев, Руси Гочев, Пламен Николов, Владо Делчев, Петър Петров, Емо Спасов, Пиер Курда, с треньор Шпайдела. Можете ли да ги сравните с днешните около младите - та те дори сред резервите на онзи отбор няма да са. Единствен, който има място сред онзи отбор е Аниете, но благодарение на ЕнДжинеро той вече не е в Левски. И не ми излизайте с измисления факт, че му предлагали да си запази заплатата, не е вярно - и на Аниете му е било предложено да си намали зплатата, но с 1/3. Така, че ако искаме развитие на наши юноши, трябва около тях да има истински играчи, за съжаление сега е малко постно в отбора откъм такива. Така, че юношите ни трябва да се развиват във време на безвремие, а то е много по-трудно....

Доста странно мнение. Не си спомням Боби Михайлов да е бил освиркван в първите си мачове, а много добре помня първия му мач срещу Локо София на Армията, когато нямаше и 18г., а също и повторния му дебют в проливния дъжд срещу Спартак Пл, когато Гетов вкара 3 гола на неубедителния в този мач Владо Делчев и пуснаха Боби, който реално стана титуляр от този мач. Той измести Владо Делчев просто защото бе по-добър, но и Владо беше отличен вратар, направи страхотни мачове предната година. Сегашните млади играчи имат нужда от налагане, търпение, спокойствие, но и хубави коли, дискотеки и т.н. По онова време юношите влизаха в игра когато бяха по-добри от титулярите- така се случи с Боби Михайлов, Пепи Петров измести Стефчо Аладжов, Ники Илиев измести Грънчаров, Краси Коев Весо Балевски и т.н. Онзи ден се опитвам да намеря нещо позитивно в играта на Орачев и Цонев и почти не се вижда такова. Не играели на точните си места, пренапрегнати били и т.н. Да ви напомня за Наско, който в Хасково бе нападател(отварям скоба да спомена, че на един мач на Герена , завършил 4:1 за Левски, ни забоде такъв гол и така игра, че се чудехме защо не в Левски), при нас играеше халф, а в национала беше краен защитник и винаги се справяше отлично.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 26 окт 2015 09:06

Този мач на Сираков с екипа на Хасково го помня прекрасно. Тогава беше войник, но макар и наш юноша, беше разпределен в Хасково. Малко по- късно, когато се върна в Левски отнесе доста критики в началото на кариерата си. Никога не е бил псуван от агитката, просто защото тогава такова чудо нямаше- псуване и ругатни по собствените ни играчи. МАНТАЛИТЕТ. Левски създаде отбор в началото на 80те предимно то свои юноши, който радваше хората, макар, че играха на приливи и отливи, но агитката ги обичаше. И Цоневи, Орачев Краев и Деян Иванов имат много футбол в тях, но трябва да сме малко по- търпеливи. Нека треньорът работи с тях и когато им се дава шанс, ние като фенове трябва да им помагаме. Има стотици примери, когато някой нов играч го отписваме, а после той ни опровергава. Тук не говоря само за юношите ни. Най- пресен пример е Прохазка. Като дойде в началото набързо го обявихме за "дърво и недоразумение", но в момента е един от най- силните ни играчи. Ами Жоазиньо, Вили Вуцов искаше да го гони. Томашич беше оплют от журналистите като слаб, дървар и тролей. Елин Топузаков, взехме го като централен нападател, но в последствие стана един от най- добрите ни защитници.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 26 окт 2015 09:17

По традиция излязохме със събути гащи и чакахме да ни бият. Закономерна загуба. Единственото позитивно нещо е че паднахме с малко и то главно заради неможенето на ритнитопковците на Левски.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
sodom
Контакти:

Мнениеот sodom » 26 окт 2015 11:50

сини богове написа:Никога не е бил псуван от агитката, просто защото тогава такова чудо нямаше- псуване и ругатни по собствените ни играчи. МАНТАЛИТЕТ.

Това ми е най-болно последно време. Навремето това да ругаеш и обиждаш играчи, ръководители и легенди на Левски беше кощунство. Смеехме се на свинете като биеха и душаха със шалове треньорите си и играчите си по бензиностанции и летища. А сега... разни псевдоразбирачи, дето и два билета за Герена не са си купили, нареждат Гонзо по цял ден в тоя ****** форум. Тъпанари, този човек беше наша легенда бе, как може да го обиждате така? Искайте му оставката, няма лошо, ама да го наричате Говньо, Инженер, Столипенски мангал и прочие е... направо не знам... За жалост чорбарския манталитет налази и при нас.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 окт 2015 12:56

sodom написа:
сини богове написа:Никога не е бил псуван от агитката, просто защото тогава такова чудо нямаше- псуване и ругатни по собствените ни играчи. МАНТАЛИТЕТ.

Това ми е най-болно последно време. Навремето това да ругаеш и обиждаш играчи, ръководители и легенди на Левски беше кощунство. Смеехме се на свинете като биеха и душаха със шалове треньорите си и играчите си по бензиностанции и летища. А сега... разни псевдоразбирачи, дето и два билета за Герена не са си купили, нареждат Гонзо по цял ден в тоя ****** форум. Тъпанари, този човек беше наша легенда бе, как може да го обиждате така? Искайте му оставката, няма лошо, ама да го наричате Говньо, Инженер, Столипенски мангал и прочие е... направо не знам... За жалост чорбарския манталитет налази и при нас.

+++++++++++++++++++
Това е абсолютно недопустимо. За всеки треньор и играч минал през Герена, да не говорим за легенди като Гонзо, Сираков и запомнящи се играчи. Каквито и да са били (цитирам физкултурници, както се писа за някои треньори, дървета и т.н.) или сега това е недопустимо. А за Гонзо просто нямам думи, май наистина забравят някои колко близко бяхме до А окръжна и къде сме сега.

И само да допълня, бил съм свидетел на келешлъци от Гиби, Наско и Кокала на едно игрище недалеч от Раковски, което не ми е пречило да ги боготворя като ученик.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 окт 2015 14:28

Вижте сега, до зимата ще е така, свиквайте. Не знам откъде у вас са очакванията, че едва ли не след като оглавихме класирането, ще почнем да мачкаме противниците с по три гола. Няма как да стане, а и би било много неразумно да се пробва в момента. Нека да продължаваме с тази стабилност отзад, пък зимъска ще се помисли и за атаката.
В крайна сметка е редно да оставим Стоев и Иванов сами да анализират ситуацията и да преценят какво и как да се прави. Отборът е първи с хъс, себераздаване и задружност, малко ли ви се струва бе баси?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 окт 2015 11:15

stoyankd написа:
Der Schmarotzer написа:В малките има много хляб! Трябва само да се стараят и да забравят Студентски град. И Цонев, и Краев, и Орачев за възрастта си са добри и стават за Левски. От тях се иска само постоянство и много пот в тренировките, защото поне сега Левски има можещ и мислещ треньор. За Дидо Иванов въобще не става дума. Той пасна като дялан камък в защитата, дано само се възстанови както трябва. Някой по-горе спомена кога и как Сирака стана футболист. Като него с много пот и кръв футболисти станаха и Краси Коев, и Ники Илиев, и Кокала. Единствен Гиби беше играч още с първите си мачове. Докато Боби Михайлов стана футболист едва след първия мач със Щутгарт в София, когато го разстрелваха от всички страни и посоки, когато топката го удряше и без той да иска, но не влизаше. Едва след това стана този Михайлов, когото познаваме. Преди това всеки мач го хранехме както трябва... Всички обаче имаха пред себе си примери (това вече съм го писал, ама да го повторя за неразбралите). В Левски по времето на това синьо поколение играеха - Мишо Вълчев, Руси Гочев, Пламен Николов, Владо Делчев, Петър Петров, Емо Спасов, Пиер Курда, с треньор Шпайдела. Можете ли да ги сравните с днешните около младите - та те дори сред резервите на онзи отбор няма да са. Единствен, който има място сред онзи отбор е Аниете, но благодарение на ЕнДжинеро той вече не е в Левски. И не ми излизайте с измисления факт, че му предлагали да си запази заплатата, не е вярно - и на Аниете му е било предложено да си намали зплатата, но с 1/3. Така, че ако искаме развитие на наши юноши, трябва около тях да има истински играчи, за съжаление сега е малко постно в отбора откъм такива. Така, че юношите ни трябва да се развиват във време на безвремие, а то е много по-трудно....

Доста странно мнение. Не си спомням Боби Михайлов да е бил освиркван в първите си мачове, а много добре помня първия му мач срещу Локо София на Армията, когато нямаше и 18г., а също и повторния му дебют в проливния дъжд срещу Спартак Пл, когато Гетов вкара 3 гола на неубедителния в този мач Владо Делчев и пуснаха Боби, който реално стана титуляр от този мач. Той измести Владо Делчев просто защото бе по-добър, но и Владо беше отличен вратар, направи страхотни мачове предната година. Сегашните млади играчи имат нужда от налагане, търпение, спокойствие, но и хубави коли, дискотеки и т.н. По онова време юношите влизаха в игра когато бяха по-добри от титулярите- така се случи с Боби Михайлов, Пепи Петров измести Стефчо Аладжов, Ники Илиев измести Грънчаров, Краси Коев Весо Балевски и т.н. Онзи ден се опитвам да намеря нещо позитивно в играта на Орачев и Цонев и почти не се вижда такова. Не играели на точните си места, пренапрегнати били и т.н. Да ви напомня за Наско, който в Хасково бе нападател(отварям скоба да спомена, че на един мач на Герена , завършил 4:1 за Левски, ни забоде такъв гол и така игра, че се чудехме защо не в Левски), при нас играеше халф, а в национала беше краен защитник и винаги се справяше отлично.

Въобще даже не е странно мнението, относно Боби Михайлов. Според част от агитката и от сектор Б, и от хората от другите сектори, той замени като титуляр Владо, заради връзките на баща си, освен това, правеше неадекватни отигравания в доста от мачовете и това допълнително настройваше хората срещу него. А Владо наистина беше много голям вратар, с великолепен поглед върху играта, страхотен рефлекс и невероятен дузпаджия - единственият му недостатък беше, че не е перде, а мека Мария като характер и това му изигра лоша шега. Що се отнася до Пепи, той смени, Аладжов, защото последния беше вече на 34 години. Ники Илиев беше класи над Грънчаров, както и Краси Коев над Весо Балевски.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 27 окт 2015 11:37, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 окт 2015 11:26

sodom написа:

Напротив, ако не играеха добре и с хъс си ги хранехме както им се полага. Що се отнася до Гонзо, никой левскар не го нарича с изброените любовни прякори за неговата футболна кариера, а за неадекватната му управленска такава. Гонзо е един от легендарните футболисти на Левски и това никой не може да му го отнеме, но като ръководител и треньор, с показаното до сега е кръгла нула. Това се отнася и до Сираков. Като футболист се нареждаше до Гунди, но като ръководител, въпреки някои успехи е нищожество. Заради идиотизмите по време на управлението му, Левски загуби голяма част от аурата, която имаше и започна да прилича на червените въшки. Защото именно по време на неговото управление думите достойнство, чест, морал, с които Левски беше над отборчетата в България, се изпразниха от съдържание и изчезнаха от отбора... - Коце Маца...

Потребителски аватар
sodom
Контакти:

Мнениеот sodom » 27 окт 2015 12:30

Der Schmarotzer написа:
sodom написа:

Що се отнася до Гонзо, никой левскар не го нарича с изброените любовни прякори за неговата футболна кариера, а за неадекватната му управленска такава.

Левскарите не обиждат и не псуват играчите си! Това се прави на един друг стадион в София... Не те знам какъв левскар си, от къде си, но трябва да се засрамиш от думите си. Левскарите сме друго тесто хора, не сме родени в кремиковски комуни и имаме добро възпитание ;)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 окт 2015 15:33

sodom написа:
Der Schmarotzer написа:
sodom написа:

Що се отнася до Гонзо, никой левскар не го нарича с изброените любовни прякори за неговата футболна кариера, а за неадекватната му управленска такава.

Левскарите не обиждат и не псуват играчите си! Това се прави на един друг стадион в София... Не те знам какъв левскар си, от къде си, но трябва да се засрамиш от думите си. Левскарите сме друго тесто хора, не сме родени в кремиковски комуни и имаме добро възпитание ;)

Какъв левскар съм знаят моите приятели, с които повече от няколко десетилетия сме на стадиона, като 2 от тях в сектор Б, преди да се налази от разни -манчета. Протежетата на мама, тате и вуйчо владика, винаги са отнасяли "любовни" послания и винаги ще отнасят такива. "Левскарите" като теб наистина са друго тесто хора - чистят пушките на който им плаща... Можете да се видите с вашите послания дори и в този форум - като трябва да се излъска нечие име, започват едни серенади от определени хора, ум да ти зайде...

Върни се в “Левски”