Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Мнениеот NOMER14 » 24 окт 2015 21:48

От мач на мач сините показват все по-голяма физическа издръжливост. По-рано след 70-75 минута въздухът им свършваше. И някак си по-пъргавичко играят.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 окт 2015 21:56

Лично аз не съм доволен от представянето на Орачев и Цонев в мача срещу Черно море. Моето мнение е, че се представиха под възможностите си. Смятам, че могат повече. Не виждам прогрес в играта им. Именно защото не ми се иска да бъдат поредните попълнения на средняшките отбори. Не ги критикувам и не ги гоня. Но отстъплението ще ги доведе до там. Явно очакванията ми към тях са били по- големи. Това е моето лично мнение. Смятам, че имам право да го изразя.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 окт 2015 22:30

wilge написа:Лично аз не съм доволен от представянето на Орачев и Цонев в мача срещу Черно море. Моето мнение е, че се представиха под възможностите си. Смятам, че могат повече. Не виждам прогрес в играта им. Именно защото не ми се иска да бъдат поредните попълнения на средняшките отбори. Не ги критикувам и не ги гоня. Но отстъплението ще ги доведе до там. Явно очакванията ми към тях са били по- големи. Това е моето лично мнение. Смятам, че имам право да го изразя.

И аз не съм съвсем доволен, но това са млади момчета. Има и още нещо: по-важно е да изпълнят указанията на треньора, отколкото да блеснат с някакви изяви. Малко са случаите като с Де Нойер, когато играч идва и се намества, все едно е бил и пребил с отбора. Разбира се, изразявай си мнение, плюй ги, ако искаш-твое право е и никой не може да ти го отнеме. Ако искаш камион с лайна излей над тях. Може да го посолиш с пикня, за цвят...
Но недей да гониш и съдиш хора, които в най-тежкия момент останаха верни на Левски. И дават всичко от себе си всеки мач за Левски. Нека са грозни патета( заради това са ми насърце), но не са путки и продажници. Толкова могат-толкова дават. С такива "некадърници" сме на първо място. Сега е лесно и Аниете да се бара за голям левскар, и други да дойдат. Но в най-тежкото време тези останаха. За това ще те помоля да имаш едно наум и уважение към тези момчета.
Това е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 25 окт 2015 00:10

sin4ec написа:
wilge написа:Лично аз не съм доволен от представянето на Орачев и Цонев в мача срещу Черно море. Моето мнение е, че се представиха под възможностите си. Смятам, че могат повече. Не виждам прогрес в играта им. Именно защото не ми се иска да бъдат поредните попълнения на средняшките отбори. Не ги критикувам и не ги гоня. Но отстъплението ще ги доведе до там. Явно очакванията ми към тях са били по- големи. Това е моето лично мнение. Смятам, че имам право да го изразя.

И аз не съм съвсем доволен, но това са млади момчета. Има и още нещо: по-важно е да изпълнят указанията на треньора, отколкото да блеснат с някакви изяви. Малко са случаите като с Де Нойер, когато играч идва и се намества, все едно е бил и пребил с отбора. Разбира се, изразявай си мнение, плюй ги, ако искаш-твое право е и никой не може да ти го отнеме. Ако искаш камион с лайна излей над тях. Може да го посолиш с пикня, за цвят...
Но недей да гониш и съдиш хора, които в най-тежкия момент останаха верни на Левски. И дават всичко от себе си всеки мач за Левски. Нека са грозни патета( заради това са ми насърце), но не са путки и продажници. Толкова могат-толкова дават. С такива "некадърници" сме на първо място. Сега е лесно и Аниете да се бара за голям левскар, и други да дойдат. Но в най-тежкото време тези останаха. За това ще те помоля да имаш едно наум и уважение към тези момчета.
Това е...

ей това е мнение, ясно , точно и категорично. Брат, все едно аз го казвам, така го чувствам. Пичове, нека поне малко уважаваме тези , които наистина обичат Левски, тези които не се предадоха. Стига с този хейт, бе да му е.а майката. В момента отбора се раздава на 110%, това са му възможностите, но сме на първо място. Какво точно искате? Толкова може на този етап Мики Орачев, но и толкова играе. Наско Сираков, когато беше на неговите години, отнесе страшни критики- връзкар бил, баща му го оредил, но се превърна в легенда на Левски. Няма прогрес в играта ни, но сме първи. Еб....х мааму

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 окт 2015 01:23

Аз пък смятам, че Ради Цонев играе изключително малко за нивото, което демонстрира. Много ми харесва. Много повече от Орачев, че даже и от Краев. Моето скромно мнение е, че братя Цоневи заедно с Деян Иванов са най-добрите ни юноши.
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 окт 2015 07:17

Съгласен съм, но Краев е две години зад Цоневи. И той ми хареса в някои мачове

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 25 окт 2015 09:20

Аз пък прердпочитам да играят Орачев и Цонев, вместо недоразумението Махмурков

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 окт 2015 10:55

drvasko98 написа:Съгласен съм, но Краев е две години зад Цоневи. И той ми хареса в някои мачове

А Орачев?
Само Левски!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 окт 2015 11:39

Какво за него, няма 20 години, не е играл повече от 20 мача като титуляр. Опитва се да играе с топката, а не да я кюска, затова допуска повече технически брак и на моменти изглежда смешно. Има потенциал, има и какво да подобрява. По принцип би бил нелош като ляв халф в 4-4-2 в някакво бъдеще

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 25 окт 2015 11:43

В малките има много хляб! Трябва само да се стараят и да забравят Студентски град. И Цонев, и Краев, и Орачев за възрастта си са добри и стават за Левски. От тях се иска само постоянство и много пот в тренировките, защото поне сега Левски има можещ и мислещ треньор. За Дидо Иванов въобще не става дума. Той пасна като дялан камък в защитата, дано само се възстанови както трябва. Някой по-горе спомена кога и как Сирака стана футболист. Като него с много пот и кръв футболисти станаха и Краси Коев, и Ники Илиев, и Кокала. Единствен Гиби беше играч още с първите си мачове. Докато Боби Михайлов стана футболист едва след първия мач със Щутгарт в София, когато го разстрелваха от всички страни и посоки, когато топката го удряше и без той да иска, но не влизаше. Едва след това стана този Михайлов, когото познаваме. Преди това всеки мач го хранехме както трябва... Всички обаче имаха пред себе си примери (това вече съм го писал, ама да го повторя за неразбралите). В Левски по времето на това синьо поколение играеха - Мишо Вълчев, Руси Гочев, Пламен Николов, Владо Делчев, Петър Петров, Емо Спасов, Пиер Курда, с треньор Шпайдела. Можете ли да ги сравните с днешните около младите - та те дори сред резервите на онзи отбор няма да са. Единствен, който има място сред онзи отбор е Аниете, но благодарение на ЕнДжинеро той вече не е в Левски. И не ми излизайте с измисления факт, че му предлагали да си запази заплатата, не е вярно - и на Аниете му е било предложено да си намали зплатата, но с 1/3. Така, че ако искаме развитие на наши юноши, трябва около тях да има истински играчи, за съжаление сега е малко постно в отбора откъм такива. Така, че юношите ни трябва да се развиват във време на безвремие, а то е много по-трудно....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”