ВЛ: Уест Хям - Челси / 24.10.15 / 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Уест Хям - Челси / 24.10.15 / 17:00
Явно толкова си можем към момента. Стискаме палци да започнем да се подобряваме. Няма какво друго да направим ние феновете. Мрънкането не се приема.
С този треньор няма да се подобрите, поне не и значително
drvasko98 написа:С този треньор няма да се подобрите, поне не и значително
Точно с този треньор бяхме най- добрите, преди по- малко от година... Да де, те и Пул се бореха за титлата с Роджърс, пък кво стана после? Не знам, може би наистина Жозе се изчерпа. Тва, да не можеш да биеш Динамо Киев и Уест Хям...
Имаме си ръководство, те ще решават. Май опцията за замяна е Диего Симеоне.
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:drvasko98 написа:С този треньор няма да се подобрите, поне не и значително
Точно с този треньор бяхме най- добрите, преди по- малко от година... Да де, те и Пул се бореха за титлата с Роджърс, пък кво стана после? Не знам, може би наистина Жозе се изчерпа. Тва, да не можеш да биеш Динамо Киев и Уест Хям...
Анчелоти.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
язе написа:sandi74 написа:CSKA69 написа:Време е г-н Абрамович да си направи подарък за рожденния ден и да уволни Моуриньо
Страшен подарък ще е по-скоро за Моуриньо-милиони неустойка![]()
Има и едно нещо, наречено дисциплинарно уволнение.То е като да не се явиш на работа, без причина примерно. За второто полувреме, Жозе не се яви на работа, без никаква причина. По такъв начин от Челси беше уволнен Адриан Муту и не само, че не му дължаха пари, ами го и осъдиха да им плаща едни 18 милиона...
Не си прав
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Трудно ще дойде Симеоне по време на сезона... Гуус Хидинк е свободен и като нищо може да помогне пак на приятеля си Абрамович и да довърши сезона
Карло Анчелоти няма да се върне в Челси, вероятно ще поеме Байерн от лятото 
Последна промяна от CSKA69 на 24 окт 2015 19:52, променено общо 1 път.

щом Челси губи и започва все по-малко да ми пука, значи работата не е никак добре !
Има нещо тотално сбъркано, и май всички знаем кой е виновен за това.
Не мога да приема някои реакции на Моуриньо, това е абсурдно, още като почнем от инцидента с Ева през лятото
много, много негативи се събраха, а съм 100% сигурен, че дори и с Стив Макларън тези играчи ще се вдигнат за една седмица и ставаме пак познатото страшилище от миналия сезон.
Моуриньо става все по-вреден за Челси, и докато не са си тръгнали основни водещи футболисти, мисля, че е време за промяна!
Има нещо тотално сбъркано, и май всички знаем кой е виновен за това.
Не мога да приема някои реакции на Моуриньо, това е абсурдно, още като почнем от инцидента с Ева през лятото
много, много негативи се събраха, а съм 100% сигурен, че дори и с Стив Макларън тези играчи ще се вдигнат за една седмица и ставаме пак познатото страшилище от миналия сезон.
Моуриньо става все по-вреден за Челси, и докато не са си тръгнали основни водещи футболисти, мисля, че е време за промяна!
pomiqr270 написа:язе написа:drvasko98 написа:С този треньор няма да се подобрите, поне не и значително
Анчелоти.
Да го духа!!!
iliev72 написа:язе написа:sandi74 написа:CSKA69 написа:Време е г-н Абрамович да си направи подарък за рожденния ден и да уволни Моуриньо
Страшен подарък ще е по-скоро за Моуриньо-милиони неустойка![]()
Има и едно нещо, наречено дисциплинарно уволнение.То е като да не се явиш на работа, без причина примерно. За второто полувреме, Жозе не се яви на работа, без никаква причина. По такъв начин от Челси беше уволнен Адриан Муту и не само, че не му дължаха пари, ами го и осъдиха да им плаща едни 18 милиона...
Не си правЯвил се е , но не са го пуснали след като се е пробвал на полувремето да се разправя със съдии и да влезе в стаичката им.
Да, да... разбрах вече.
Жозето да не абдикира
???