Еврогейщината: "Say no to racism"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Еврогейщината: "Say no to racism"

Мнениеот Балкански Орел » 23 окт 2015 20:08

Глупавите еврогейци така промиха съзнанието на онези меки китки на запад, че всеки един националист, който каже, че не иска черни и мюсолмани го изкарват от всякъде расист.
А това не е така !
Европу е обречена на полумесеца така както една кола е обречена на корозия в някоя автоморга.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 23 окт 2015 20:20

Малоумна тема с още по малоумни поддръжници. Прав е колегата - тоя форум копае дъното вече, а модераторите ако не чоплят семки си чоплят носа. Щеше да е смешно , ако не беше тъжно.....
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 окт 2015 20:21

Разбира се, че не всичко е било хармония, цветя и рози, далеч съм от тази мисъл!
Мисълта ми е, че от 30 години насам светът става все по-несигурно място за живее именно заради омесването етноси , религии и раси , което неминуемо води до несигурност заради неизбежните междуетнически, и междурелигиозни конфликти в едно мултикултурно общество!

Има доза истина в коментара ти, но на фона на динамичното развитие, глобализацията, научно-техническия прогрес...той е капка в огромния океан наречен глобализация.
Ако сравним света от 1985 до днес и света преди 1985, то този отразък от 30 години е буквално със статус на рай!
От 1914 до 1945(31 години) - Не е ли това най-страшната страница от епохата на модернизма?
1.ПСВ 1914-1918
2.Испанския грип 1918-1920
3.Голямата депресия(СИК) 1929-1933
4.ВСВ 1939-1945
Умът не може да побере мащабите на трагичните събития, които за 30-31 години(толкова малък период от време)...затриват милиарди хора по света!
Представи си следния сценарий:
1985-1989 - ТСВ
1989-1991 - Пандемия
2000-2004 - Световна Икономическа криза
2009-2015 - ЧСВ

От дистанцията на времето(от политическа, икономическа и социална гл.точка) 1989 е най-хубавата година в най-новата история на човечеството!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 окт 2015 22:23

Шушлеци пиндостански, ако си харесвате негрите и маймунеците, вземете си ги у вас и не давайте акъл кое е правилно и кое е неправилно. Някакви неграмотни посерковци-толерасти ли ще дават оценки и ще определят кое е правилното?
Айде, ПНХ!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 24 окт 2015 03:37

sin4ec написа:Шушлеци пиндостански, ако си харесвате негрите и маймунеците, вземете си ги у вас и не давайте акъл кое е правилно и кое е неправилно. Някакви неграмотни посерковци-толерасти ли ще дават оценки и ще определят кое е правилното?
Айде, ПНХ!

Ти защо си мислиш, че си по-добър човек от Зенедин Зидан примерно ? Айде у лево колхознико малоумен !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 окт 2015 04:56

Протокол 1 от,,протоколите на ционските мъдреци''.,,Слабостта на християните е тяхната ценностна система'',

ЧОВЕК Е ХИЩНО ЖИВОТНО.

Нека забележим, че лошите хора са повече от добрите и затова при управлението най-добри резултати се постигат, когато се действа с насилие и заплаха, а не с академически разсъждения. Всеки човек се стреми към власт; всекиму се иска да стане диктатор, стига да може; рядко би се намерил човек, който да не е готов да жертва доброто на другите, за да постигне своите интереси.

Какво задържа животинските нагони на човека? Какво ръководи тези хищни животни, които се наричат човеци? Най-напред, в началото на обществения строй, те са се подчинявали на грубата и сляпа сила, а по-после – на закона, който е също така сила, само че замаскирана. Логическото заключение от това е: по закона на природата – правото е в силата.

ПОЛИТИЧЕСКАТА СВОБОДА Е ФИКЦИЯ.

Политическата свобода е идея, но не и факт. Трябва да умеем, когато стане нужда, да използваме тази неопределена идея за примамка, с цел да привличаме народните сили и да сломяваме, когато пожелаем, една властвуваща партия. Тази задача се облекчава, ако противникът сам се е заразил от идеята за свобода, която нарича либерализъм и заради тази идея жертва силата. Тук именно ще се прояви и тържеството на нашата теория: разпуснатите от “свободата” юзди на управлението веднага, “по закона на живота”, ще се поемат и дръпнат от нова ръка. Сляпата народна сила не може нито ден да мине без ръководител. Новата власт ще заеме мястото на отслабналата от либерализма стара власт.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 24 окт 2015 05:52

язе написа:
ndrangheta написа:Расизъм е да кажеш "Всички черни са супер свестни" или "Всички черни са супер прости".

И едното е расизъм, и другото е расизъм. Това от коя раса си не е пряко свързано с това какви личностни качества притежаваш. Един черен човек може да бъде грамотен и възпитан, може и да не бъде. Един жълт човек може да бъде грамотен и възпитан, може и да не бъде.

Европа казвайки Say no to racism прави нещо много важно и правилно. Расизмът като начин на мислене е една заблуда.

Примерно китайците- стереотипът за тях е че са мърлячи (хигиената и чистотата не са им сила).
Обаче ако кажеш "Всички китайци са мърлячи" ти казваш една неистина и обиждаш тази част от китайците, които са по-подредени и спретнати дори от много европейци.

Трябва да се гледа индивидуално, а не на стаден принцип.

Напротив, трябва да се гледа общо, когато говорим за раси, етноси, народи... Сигурно има доста цигани, които се къпят редовно, но това не променя факта, че масата мангал е нечистоплътен. Същото и за китайците, и за негрите...
Толерантността и толерастията, са две коренно противоположни неща. Толерантно е, ако някой е по- тъп от теб, да не му се подиграваш, примерно. Ако обаче, го оставиш да ти се качи на главата и да го изхранваш, а той да си лентяйства, щото видиш ли Аллах му забранява да работи за неверници, това вече е толерастия. А ти, си чист ********.
Тва последното не го казвам за теб... да не се изнервиш нещо. :)

Тоест, аз не казвам всички, казвам принципно. Черните принципно не са много умни. Китайците, принципно не са много чистоплътни. Циганите са доста крадливи, принципно... Как ти звучи?

С тази думичка "принципно" си измиваш ръцете и отказваш да мислиш в дълбочина. Това от мързел ли го правиш?

Българите принципно са много прости.
Българите принципно много крадат.
Българите принципно не са особено образовани.
Българите принципно са отвратителни шофьори.

Аз съм българин. Смея да твърдя, че не съм прост. Не крада. Имам някакво образование. Приличен шофьор съм.
Демек тези четири твърдения не са верни и толкова.
Всякакви такива твърдения съдържащи думичката "принципно едикакво си" са повърхностни и неверни. Или ако са верни, не казват цялата истина.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 окт 2015 11:34

Като обобщение на темата може да се каже, че посланието не е погрешно, но е кофти когато компрометирани организации и хора го отправят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 окт 2015 14:14

ndrangheta написа:
язе написа:
ndrangheta написа:Расизъм е да кажеш "Всички черни са супер свестни" или "Всички черни са супер прости".

И едното е расизъм, и другото е расизъм. Това от коя раса си не е пряко свързано с това какви личностни качества притежаваш. Един черен човек може да бъде грамотен и възпитан, може и да не бъде. Един жълт човек може да бъде грамотен и възпитан, може и да не бъде.

Европа казвайки Say no to racism прави нещо много важно и правилно. Расизмът като начин на мислене е една заблуда.

Примерно китайците- стереотипът за тях е че са мърлячи (хигиената и чистотата не са им сила).
Обаче ако кажеш "Всички китайци са мърлячи" ти казваш една неистина и обиждаш тази част от китайците, които са по-подредени и спретнати дори от много европейци.

Трябва да се гледа индивидуално, а не на стаден принцип.

Напротив, трябва да се гледа общо, когато говорим за раси, етноси, народи... Сигурно има доста цигани, които се къпят редовно, но това не променя факта, че масата мангал е нечистоплътен. Същото и за китайците, и за негрите...
Толерантността и толерастията, са две коренно противоположни неща. Толерантно е, ако някой е по- тъп от теб, да не му се подиграваш, примерно. Ако обаче, го оставиш да ти се качи на главата и да го изхранваш, а той да си лентяйства, щото видиш ли Аллах му забранява да работи за неверници, това вече е толерастия. А ти, си чист ********.
Тва последното не го казвам за теб... да не се изнервиш нещо. :)

Тоест, аз не казвам всички, казвам принципно. Черните принципно не са много умни. Китайците, принципно не са много чистоплътни. Циганите са доста крадливи, принципно... Как ти звучи?

С тази думичка "принципно" си измиваш ръцете и отказваш да мислиш в дълбочина. Това от мързел ли го правиш?

Българите принципно са много прости.
Българите принципно много крадат.
Българите принципно не са особено образовани.
Българите принципно са отвратителни шофьори.

Аз съм българин. Смея да твърдя, че не съм прост. Не крада. Имам някакво образование. Приличен шофьор съм.
Демек тези четири твърдения не са верни и толкова.
Всякакви такива твърдения съдържащи думичката "принципно едикакво си" са повърхностни и неверни. Или ако са верни, не казват цялата истина.

Принципно си прав :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 окт 2015 14:18

Reckless написа:
sin4ec написа:Шушлеци пиндостански, ако си харесвате негрите и маймунеците, вземете си ги у вас и не давайте акъл кое е правилно и кое е неправилно. Някакви неграмотни посерковци-толерасти ли ще дават оценки и ще определят кое е правилното?
Айде, ПНХ!

Ти защо си мислиш, че си по-добър човек от Зенедин Зидан примерно ? Айде у лево колхознико малоумен !

Що не отидеш да се разходиш пеша за половин час в центъра на Найроби или Кейптаун да ти обяснят тяхната гледна точка за толерантността и расизма 8-) Е, може и да не ти хареса, ама важното е че ти си толераст и си изпълнил гражданския си дълг и си носител на европейските ценности 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”