forever bluet написа:Iceberg написа:forever bluet написа:Поотложихме ви малко. В смисъл,че на разлика ще ви качим Пролетта,когато ще имаме приличен отбор. Без нападатели толкова. Не знам какво ревете за дузпа в края,а ви хваща амнезията за опитите за отсичане на крака на този-онзи от Левски в наказателното ви поле. Левски няма класни футболисти ,но има отбор. Вие нямате нито футболисти,нито отбор.
Вие така, докато ни поотлагахте, можеше да го отнесете накрая. Ей така, както нищо не играхме, както нямаме нито футболисти, нито отбор, накрая си просехте гола и ако Кольо беше пуснал малкия поне 15 мин. по-рано.. можеше и да си скубите косите.. А, за напролет има време, ще видим

. Току виж, пък нещо друго се случило, от качване на резултат?!

Нищо не играхте и вие, на какво отгоре това самочувствие, че и закани?!

Можело ,ама не станало! Можеше и дузпата на Бедоя да даде. Виж повторенията на положението с Бедоя и Белаид я ще се убедиш и сам. Самочувствието идва от 60 години бой в София,идва от Щрабаг,Виваком,Градус и....... Булгартабак съвсем скоро. Идва от вдигането на заплатите в Левски както обявиха и от факта,че и пари за селекция ще има и то доста.....! Има и други фактори които ни вдигат самочувствието на нас Левски София,ама за тях на друго място ,че Гарфилд бди

. Май вече взе да ви става ясно дали вие взехте Купата ,или някой ви я даде ,за да изгоним Тара. И сега 20-30 години ще връщате вересий. Не че да играете в Европа ви донесе някакви радости и успехи ,ама както и да е . Само Левски

!
Каквито и да ми ги изброяваш, все тая! Явно нито си прочел какво съм писал, нито си схванал смисъла?! Ставаше дума за този мач, конкретно!!! И вие бяхте слаби или много ти хареса играта ви?! Нямам претенции за нищо, заслужено спечелихте. Ние играхме още по-слабо, но дори и така, накрая имахме положения и можеше да вкараме. Предния ви мач пак нищо не играхте, докопахте се до равния пак с такъв случаен гол. Това имах в предвид за самочувствието, дето го вадите, че нищо не играете два мача поред. Сега ясен ли съм?!
За "60-те години бой" всеки помни, как беше, освен младите, дето само са чували...Халал да са ви и спонсорите, и новите собственици, и парите... не съм душманин на никой. Пооправят се работите ви и това само може да е на добро! При нас са други нещата.. но това е друга тема.
Тая версия за "дадената купа" ме заля от смях, не бях я чувал още!?

Не знам колко години ще връщаме вересии, но вие май трудно ще го забравите този мач!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------