Левски - Черно море XIII кръг

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: Левски - Черно море XIII кръг

Мнениеот ticha i vladislav » 22 окт 2015 16:22

Iceberg написа:Ясен е съдията на Левски - Черно море

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/iase ... ore-349960

Малко по-добре е от Никито Йорданов или друг шопски съдия,този път май се нещо се объркаха или пък не?
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 окт 2015 16:45

ticha i vladislav написа:

Малко по-добре е от Никито Йорданов или друг шопски съдия,този път май се нещо се объркаха или пък не?

Според мен този (назначения - чак името му не искам да споменавам) е даже по-голям мръсник! Дано ме опровергае калпазанина му с калпазанин! :mrgreen: Важното според мен обаче е не съдията, а как ще подходим ние към този мач. Излезем ли надъхани и съсредоточени, малко късмет като добавим и самочувствие.. можем да покажем добра игра и вземем точки от мача! Излезем ли обаче провесили носове... каквито и проблеми да имат сините, ще ни бият (както е ставало много пъти преди на техния стадион) :evil: Тежък мач, определено. Левски се представят добре тази година, играят надъхано и неслучайно са първи засега, но пък имат кадрови проблеми за това домакинство. Нека по-заслужаващия отбор спечели този мач! Надявам се това да сме ние. Най-резонен обаче ми се струва равния резултат...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2015 19:27

Честно да ви кажа умишлено не следя кой съдия за кой свири - за Левски или за Лудогорец. Тоя чернодрешко ни закопа срещу Лудогорец... Току виж тоя път е "решил" да не ни коли. А дано, ама надали. Каквото - такова. Надявам се нашите момчета да не забравят, че моряците умират, но не се предават! Напред зелено-белите! Мача го виждам нещо като 1:2. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 22 окт 2015 19:36

ВАРНА написа:При хернията на Живко,предполагам,че Вареа ще е на върха в този мач.Йосков едва ли,но знае ли човек какво се върти в главата на Почетния Гражданин,НИКОЛА СПАСОВ.

Като фен на Левски след прочитането на първите 4 думи в това изречение изтръпнах :lol:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 22 окт 2015 22:18

Така се случи,че ще съм на мача.От дъното на душата си ще подкрепям любимия отбор,а сините ще ги поздравя... с песен! АЙ', МОРЯЦИИИ! Време е да избухнем на Герена! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 23 окт 2015 13:11

Днес 23.10.2015 традицията ще се наруши!
Последна промяна от golemia на 17 юни 2016 13:16, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 окт 2015 14:14

Толкова коментари и не се виждат псувни и глупави, тънки интрижки. Левски е по - класният отбор, играем на Герена ( публиката ни е сериозен фактор) и ако тръгне мача, ще си го вземем. Имате интересни футболисти, които могат да играят успешно на контра.. това, съчетано с типично биткаджийския х-р на отбора ви, контузиите при нас - могат да доведат мача до Х. Прогноза 1:0
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 23 окт 2015 14:48

Sinite ot Sofia написа:Толкова коментари и не се виждат псувни и глупави, тънки интрижки. Левски е по - класният отбор, играем на Герена ( публиката ни е сериозен фактор) и ако тръгне мача, ще си го вземем. Имате интересни футболисти, които могат да играят успешно на контра.. това, съчетано с типично биткаджийския х-р на отбора ви, контузиите при нас - могат да доведат мача до Х. Прогноза 1:0

Така и трябва да бъде. Форума не е място за простащини! Апелирам за продължаване на нормалния и незлоблив тон по време на срещата и коментарите след нея, какъвто и да е резултата! Нека колегиалното отношение и добро възпитание вземе връх! А иначе недоволни все ще се намерят.. битка ще е, яка и то, и спорни моменти няма как да няма. Това е част от играта. Нека спазваме добрия тон обаче... :!:
За мача - имам чувството, че днес ще стане един от най-интересните двубои между двата отбора! Да видим! Да победи футбола казвам аз!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 23 окт 2015 15:20

ticha i vladislav написа:

След като Сватбарина им свири мача с Лудогорец,си помислих че едва ли ще повторят наглостта от двата последни мача за Купата.....когато един и същи съдия им свири два последователни мача!!!Просто беше ясно,че остават като варианти само Н.Й. и този,вече назначения!!!За мен е все едно кой от тях ще бъде.Един дол дренки са!!!Просто е срамно за българския футбол,а най лошото е,че всички сме свикнали....и тези наряди се приемат,като нещо съвсем нормално!!!За мача,в едно съм сигурен.Нашите ще се борят,защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! Пак се връщам на мисълта,че е срамно в родните мачове,резултата да зависи толкова много.....от съдиите!!!Особено в мачовете на определени отбори!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 окт 2015 17:29

Iceberg написа:
Sinite ot Sofia написа:Толкова коментари и не се виждат псувни и глупави, тънки интрижки. Левски е по - класният отбор, играем на Герена ( публиката ни е сериозен фактор) и ако тръгне мача, ще си го вземем. Имате интересни футболисти, които могат да играят успешно на контра.. това, съчетано с типично биткаджийския х-р на отбора ви, контузиите при нас - могат да доведат мача до Х. Прогноза 1:0

Така и трябва да бъде. Форума не е място за простащини! Апелирам за продължаване на нормалния и незлоблив тон по време на срещата и коментарите след нея, какъвто и да е резултата! Нека колегиалното отношение и добро възпитание вземе връх! А иначе недоволни все ще се намерят.. битка ще е, яка и то, и спорни моменти няма как да няма. Това е част от играта. Нека спазваме добрия тон обаче... :!:
За мача - имам чувството, че днес ще стане един от най-интересните двубои между двата отбора! Да видим! Да победи футбола казвам аз!

Хубаво,ама как да запазиш добрия тон след мача, когато "Левски" винаги имат организация със съдиите и мач като този никога не се решава на терена!

Върни се в “Черно море”