Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Левски (София) - Черно море (Варна) / 19:45 / Петък
Цени на билетите за мача, ако може да каже някой.Мерси.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- modor
- Контакти:
7 за Б и 12 за В
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Кролик написа:Captain Stottlemeyer написа:Corwin написа:Не е ли някак си приятно обаче, когато и двете страни гледат що годе трезво на възможностите на отборите си и (с малки изключения) не си говорим за мачкане или оправдаване със съдии?
+1Или как нечия липса автоматично се превръща в плюс.
Е, съдията вече е ясен - Георги Йорданов. Очакваме включване...
![]()
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/iase ... ore-349960
Нека всички се включим доброволно в инициативата "нахрани съдията", спи спокоен... аз съм убеден, че е г*й
![]()
Абсолютно! Георги Йорданов е чист п*дал

Само Левски!
-
Абсолютно троен мач.
Все пак Х-са е малко по-вероятен от другите два знака.
На Левски ни липсва постоянството.
Макар че вдигнахме малко бройката на силните си мачове в сравнение с началото на сезона.
Сега правим обикновено по три сносни двубоя един след друг, преди бяха макс. по два.
Иска ми се състоянието на терена и реферите, да не са фактор, но ще видим.
Все пак Х-са е малко по-вероятен от другите два знака.
На Левски ни липсва постоянството.
Макар че вдигнахме малко бройката на силните си мачове в сравнение с началото на сезона.
Сега правим обикновено по три сносни двубоя един след друг, преди бяха макс. по два.
Иска ми се състоянието на терена и реферите, да не са фактор, но ще видим.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Демба_Ба написа:Време е за погром над Черноморе- 5:0 за "синята машина" и бетониране на лидерската позиция! КАЗАХ!

ex Popeye
- modor
- Контакти:
Уважаеми фенове, днес преди мача срещу Черно море ще имате възможност да си закупите юбилейната фланелка от третия официален екип на ПФК Левски за сезон 2015/2016.
Сивата тениска е налична във всички размери (от S до XXL) в магазина на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.
Цената на артикула е 65 лева.
Желаещите да закупят онлайн, може да пазаруват тук: http://fanshop.levski.bg/product.php?ProductID=296
Сивата тениска е налична във всички размери (от S до XXL) в магазина на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.
Цената на артикула е 65 лева.
Желаещите да закупят онлайн, може да пазаруват тук: http://fanshop.levski.bg/product.php?ProductID=296
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Понеже знам, че доста хора не обичат да ги вали дъжд два часа, искам да ви светна, че според синоптиците, вероятността за валежи днес след 18:00 часа е около 5%.
МооШШШно Сините!
[offtopic]Сиреч, по-вероятно е ония да продължат с новото дружество във В, без да плащат и стотинка дълг, отколкото довечера да завали над Герена.
[/offtopic]
МооШШШно Сините!
[offtopic]Сиреч, по-вероятно е ония да продължат с новото дружество във В, без да плащат и стотинка дълг, отколкото довечера да завали над Герена.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Заклет Левскар
Пичове, със сигурност няма да вали, ама е адски студ. Всеки да взема шапки, шалове и дебели якета и на стадиона. Ще скачаме, за да се топлим.
Важното е да сме там. Много ме е яд, че няма да мога да взема малкия.
Как не се случи едно приятно временце, че да си повторим емоциите от пълния стадион?
Няма значение.
Всички на стадиона!!!
Важното е да сме там. Много ме е яд, че няма да мога да взема малкия.
Как не се случи едно приятно временце, че да си повторим емоциите от пълния стадион?

Няма значение.
Всички на стадиона!!!
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Тия Махмудов и Китамбала за какво са дошли, щом не могат да се преборят за място даже и с Орачев. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!