Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) / 19:45 / Петък

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 окт 2015 14:11

Corwin написа:Не е ли някак си приятно обаче, когато и двете страни гледат що годе трезво на възможностите на отборите си и (с малки изключения) не си говорим за мачкане или оправдаване със съдии?

+1 :) Или как нечия липса автоматично се превръща в плюс. :) Е, съдията вече е ясен - Георги Йорданов. Очакваме включване... 8-)

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/iase ... ore-349960
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 окт 2015 14:34

Captain Stottlemeyer написа:
Corwin написа:Не е ли някак си приятно обаче, когато и двете страни гледат що годе трезво на възможностите на отборите си и (с малки изключения) не си говорим за мачкане или оправдаване със съдии?

+1 :) Или как нечия липса автоматично се превръща в плюс. :) Е, съдията вече е ясен - Георги Йорданов. Очакваме включване... 8-)

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/iase ... ore-349960

Нека всички се включим доброволно в инициативата "нахрани съдията", спи спокоен :) ... аз съм убеден, че е г*й :mrgreen: :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 окт 2015 14:36

Добре! Аз едно не мога да разбера, защо СК не сложат за съдия Кръстев? какво като е от Варна? мисля че сега е момента поне за точка от Герена! мача е 1Х според мене Левски колкото и контузени и наказани да имат все пак си са домакини, имат какво да ни връщат и то пред техните фенове.
Левски не игра кой знае какво с Лудогорец като домакин, вкарахте според мене случаен късметлийски гол и Лудогорец си ва изпуснаха от всякъде. Обаче има една тенденция че морето вкарва трудно на Тича а като гост играе доста прилично и печели точки, аз вярвам на Спасов и продължавам да му вярвам че ще вземем нещо от Герена, а дай боже след нова година с новата трева и на Тича да почнем да бием убедително! :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 22 окт 2015 14:40

morqche написа:Добре! Аз едно не мога да разбера, защо СК не сложат за съдия Кръстев? какво като е от Варна? мисля че сега е момента поне за точка от Герена! мача е 1Х според мене Левски колкото и контузени и наказани да имат все пак си са домакини, имат какво да ни връщат и то пред техните фенове.
Левски не игра кой знае какво с Лудогорец като домакин, вкарахте според мене случаен късметлийски гол и Лудогорец си ва изпуснаха от всякъде. Обаче има една тенденция че морето вкарва трудно на Тича а като гост играе доста прилично и печели точки, аз вярвам на Спасов и продължавам да му вярвам че ще вземем нещо от Герена, а дай боже след нова година с новата трева и на Тича да почнем да бием убедително! :)

Мен да ме сложат за съдия :) поне до Х ще ги докарам Левски :mrgreen:
Аз повече се надявам на нов терен на Тича, от колкото на точка на Герена ..
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 окт 2015 14:45

Кога ви слагат новия терен ?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 22 окт 2015 14:50

modor написа:Кога ви слагат новия терен ?

Чак след края на сезона..жалко.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 22 окт 2015 15:10

golemia написа:

АЗ четох,че през зимната пауза,ще слагат нова трева.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 22 окт 2015 15:38

Време е за погром над Черноморе- 5:0 за "синята машина" и бетониране на лидерската позиция! КАЗАХ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 22 окт 2015 16:31

Ivanov_95 написа:
golemia написа:

АЗ четох,че през зимната пауза,ще слагат нова трева.

Не мисля, че зимата е най-подходящия сезон за полагане на ново тревно покритие. Някъде на юг може би, но не и тук. Така, че на 99% ще бъде след края на сезона. А и, ако добре си спомням, така беше обявено от пресцентъра (доколкото имаме адекватен такъв :mrgreen: )

А иначе се задава труден и завързан двубой в който домакина по традиция е с предимство! Но пък традициите са за това, да бъдат нарушавани! :geek: Тази година Левски успяха до съберат млад и перспективен отбор, играещ напористо на предела на възможностите си и напълно резонно са първи във временното класиране. Имат обаче кадрови проблеми, което неминуемо ще окаже въздействие върху играта им. Ние пък имаме технични и можещи футболисти, но пък непостоянни в изявите си. Все пак на чужд и особено на добър терен играем по-сполучливо! Надявам се да стане приятен за окото, коректен и оспорван мач и по-добрият, по-надъханият и мотивиран отбор победи! По-заслужаващият! Честно и справедливо обаче, според показаното на терена, а не от съдийски аванти! Защото тоя, назначения (даже не искам да му споменавам името) и срещу Червен трактор - Комунаре да излезем, пак ще ни пореже здраво, както винаги го е правил калпазанина му с калпазанин! :evil:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2015 19:34

golemia написа:Тук в 2.55мин. от видеото ако не е дузпа!?https://www.youtube.com/watch?v=Rts9E49UviwТова е след мача на 29.08.14

Не 100%, а 1 000 000%!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Левски”