Лупи Невиний

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Лупи Невиний

Мнениеот kiril.a.d » 12 окт 2015 12:46

Pichichi написа:Лупи е лунатик който продава мечти на феновете на ЦСКА как става шампион влиза в ШЛ и изкарва 30 млн. Е и връща
дълговете на ЦСКА. След което ЦСКА става най-силния отбор на Балканите! Лошото е че доста хора са "мечтатели" а не реалисти
и му се връзват. Заедно със Сточйо са усвоили говоренето на мечти на феновете и обвиняването на целия свят в заговор с/у тях.
Лупи който като Коко Динев, Гигов, Наков имал договори с играчите на ЦСКА за комисионни при техни бъдещи трансфери ли не е
изкарал нищо от ЦСКА. По-скоро е прав в това че той пари за ЦСКА не дава а управлява чужди пари в ЦСКА е как да не намаже,
плюс това той с ги е заслужил и изкарал. Лупи не бил мутра!!!
:mrgreen:

:) бе аз като гледам, всеки президент/собственик на отбор продава мечти...треньорите и те в един глас със президента-собственика, с изключение на Венци Стефанов, Коко Динев, Гигов, Наков, които продават само мачове ;) :lol:
А ако няма "мечтатели" които да му се връзват, отбора няма да има публика!!! - дори Славия има 200-300 "мечтатели", въпреки Венци Тотото ;) ...
Да, Лупи е правил пари от ЦСКА, но това е по всички правила на футболните договори и управление на клубове! - не го е измислил той, а пак е гледал "от Запада", каквато ни е обичайната практика ;) - да не искаш да гледа от СССР и..."За Родину, за Сталина"? ;) :lol: :lol: :lol:
Не, не е мутра! - мутра е всеки един собственик с пари, който ползва отбора си за пране на пари!!!
Ако кажеш че Лупи е мутра, то трябва да обявиш почти всички западни собственици, мениджъри, треньори, че са мутри!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2015 15:05

kiril.a.d написа:Да, Лупи е правил пари от ЦСКА, но това е по всички правила на футболните договори и управление на клубове!

Не лъжи, ей :?

Вие, като шеф на ЦСКА, облагодетелствал ли сте се по някакъв начин от тази позиция?
- Ни най-малко, загубил съм много пари – лични и на свои фирми. Много пари.
Не забогатяхте?
- Точно обратното – загубих. Но тази загуба в някаква степен е свързана с морални ценности и с кауза. Все пак това е голям отбор, дал ми е много футбол на мен лично, така че това в някаква степен това е и планирано.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 12 окт 2015 22:46

GOLEADOR написа:
Stanley_79 написа:
GOLEADOR написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Ако аз съм шеф на Левски и по време на управлението оставя своите подчинени да се оправят както могат в дни на световна криза,аз ли ще съм виновен за състоянието на Левски или подчинените ми?

Сиреч, искаш да хвърлиш вината на Митал, а Лупи да е чист? Така да е, аз нямам нищо против, но защо тогава го гониха с камъни? След време пак го приемат, но този път нещата отидоха в ряката...не ми е ясно, това е някакъв мазохизъм.
Преди три години казах какво става в Левски и че докато битката за власт при нас не приключи, нищо добро не ни чака. Малко пак познах. Ваште 6 победи са нищо, тука разни тъпани, дет не бяха виждали победа на Герена от времето на бай Тошо направиха и победи, че и исторически серии, то па кой ли не ни би тез години, голяма хвалба :) !
Има място и време за всичко, както би казал Ван Хален...

Дали победите ни са нищо личи по реакцията на сините фенове срещу Томов.Що сините не нападат старите и новите Боклуци?Щото те съсипаха ЦСКА.Както и да е - Long live Van Halen!

ПИЧ, с този коментар после се чуди защо те оприличавам на "КИХ" и "ТИП". Определено и двата епитета са АКТУАЛНИ за теб...

[offtopic]С тези епитети - към майка си и баща си.Ако няма какво да кажеш не е нужно да пишеш.Мисля,че се разбрахме по този въпрос.Не е нужно да пълним темата с някакви обиди и намеци кой какъв е.[/offtopic]

НЕ, ти си "КУХ" и "ТЪП", и си болен мозък. Това вече е към тебе. Нещо против ли имаш. И внимавай какво пишеш, че да не ти обясня за кого какво ще ми говориш"ОЛИГОМАЙФРЕН" такъв...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 окт 2015 00:31

Както казах темата е за ключ.Тя не цели нищо друго освен заяждания и обиди и ОЛИГОМАЙФРЕНА над мен го диказва с всеки един (1) негов пост!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 окт 2015 14:51

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 окт 2015 19:57

GOLEADOR написа:Както казах темата е за ключ.Тя не цели нищо друго освен заяждания и обиди и ОЛИГОМАЙФРЕНА над мен го диказва с всеки един (1) негов пост!
Изображение

Как ще искаш ключ за темата за СПАСИТЕЛЯ?Какъв човек си ти?Доскоро тичахте след него,носехте го на ръце и какво ли още не,сега ключ.Много си е хубава темата,той се е заслужил да има такава.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2015 10:51

Никакъв ключ! :twisted: Делото срещу Св. Лупи отново тръгва, така че има какво да се каже тук. Ако пък съдът излезе с наказателна присъда, то червените спокойно могат да се готвят за третого пришествия светого Лупи, след което в темата е гарантиран един голЕм купон. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 окт 2015 11:35

TristaNNN написа:Никакъв ключ! :twisted: Делото срещу Св. Лупи отново тръгва, така че има какво да се каже тук. Ако пък съдът излезе с наказателна присъда, то червените спокойно могат да се готвят за третого пришествия светого Лупи, след което в темата е гарантиран един голЕм купон. 8-)

Ако го осъдят ефективно това ще гарантира,че ЦСКА никога няма повече да има "спасители с честни сини очи"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 окт 2015 12:09

petko.h.markov написа:
TristaNNN написа:Никакъв ключ! :twisted: Делото срещу Св. Лупи отново тръгва, така че има какво да се каже тук. Ако пък съдът излезе с наказателна присъда, то червените спокойно могат да се готвят за третого пришествия светого Лупи, след което в темата е гарантиран един голЕм купон. 8-)

Ако го осъдят ефективно това ще гарантира,че ЦСКА никога няма повече да има "спасители с честни сини очи"

Честно казано, не вярвам да се стигне до ефективна присъда, не и на бивш политик, не и в България, ама все пак, знае ли човек. :roll: Нека да видим какво ще стане, а дотогава темата да си стои, че Лупи може да избухне с някое скандално интервю.
[offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2015 18:13

По-скоро тръгна обжалването на Прокуратурата срещу оправдателната присъда във ВАС и ще е интересно да видим, дали отново ще го върнат на първа инстанция, или ще потвърдят оправдателната присъда. Срок за чакане-30 дена.
Тоя човек е трябвало да стане адвокат, бога ми-така сладко и убедително приказва, с невинна усмивка на устата. Няма да го забравя на една предизборна среща с местния актив на Евролевицата как обяви, че е оправил Кремиковци и сега ще оправи и ЦСКА. Беше през 2007-а, преди тогавашните местни избори, които бяха по-рано през годината.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”