Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4x4
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 4x4 » 22 окт 2015 03:02

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
4x4 написа:Дунав, остави го станко да си пише и ела в Наздраве да пием по едно малко

Не съм подходяща компания за подобни прояви, защото просто не пия ;)

Не мислиш, не пиеш, ти за какво си подходяща компания :? Сигурно и секс не правиш :roll:

Абе по-добре да не пие! За секса в Русе винаги има подходящи обекти така да се каже
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 окт 2015 03:08

То за секс, навсякъде има подходящи обекти и матконосители, ама стига на някой и да му се носи,освен да философства :) Както е казал поетът "Хора много, човеците са малко" :) Та и с тая работа е така.Обекти много, ама... :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 22 окт 2015 03:58

Ти за Дунав не се притеснирай!

nord proud
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 окт 2015 11:11

Esi написа:Това да сложиш портретчето на президент на чужда държава на предизборния си плакат и да пишеш под него, че искаш да защитаваш националната сигурност и интереси на Бг ми идва доста.

На мен ми идва в повече, някой като съкращава България на "Бг" :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 окт 2015 11:40

dunavfc написа:
язе написа:
dunavfc написа:
язе написа:Сидеров е най - дребния проблем на България. Да ни беше той проблема, с мед да го намажеш. ;)

Тази теза много често се употребява, явно с цел по някакъв начин да облекчи или оправдае поведението на тоя дебил, но хората, които го защитават май не виждат фундаменталният проблем с този човек. Никой не мрази Сидеров, защото той е някакъв проблем в политиката или е някакъв фактор, хората го мразят, защото той е олицетворение на несправедливостта и неспазването на законите в тая държава. Хората не могат да приемат, че един олигофрен, като него може безнаказано и своеволно, буквално да си прави, каквото си иска ! Ей, тая липса на справедливост отвращава хора ! Това да стиснеш полицай за ревера и да му кажеш, ще се видим на тъмно, а другият му колега Чукалов да си псува органите на реда на майка би изкарало извън кожата всеки нормален човек.

Мне, ти просто мразиш Сидеров и на всичкото отгоре, се изказваш и от името на "хората"- по- полека. Нима Боко и компания, не са далеч по- вредни за България? Нима те спазват някакви закони? Нима им пука за нещо друго, освен личните им банкови сметки? За ДПС няма да отварям дума, че там е страшно... наистина страшно.
Сидеров е безопасна игла, други са опасните и точно те ни управляват.

Ти, явно не можеш да ме разбереш, какво искам да кажа...Хората не ги интересува, какво прави Волен в политически аспект, поради простата причина, че той е последната дупка на кавала и няма никаква тежест. Хората се дразнят от неговото поведение и от там идва цялата омраза към него. Никой не го мрази, защото е направил еди си какво в политиката, просто защото той нищо не прави...
Естествено, че ще говоря от името на народа, защото числата са ясни. АТАКА има 4 % обществена подкрепа, а според сметките на бат Станко, реално те имат сигурно 1 %. Иначе, че го мразя, мразя го, няма две мнения по въпроса. Даже, ако се замисля, май няма човек на тая планета, който да мразя повече. И го мразя поради споменатите от мен причини, а не заради това, че е някакъв фактор в политиката.

Оставете го Сидеров, той в момента е толкова незначителен, че само със скандали може да напомни за себе си и мисля, че точно това е целта му. Ще ми бъде интересно дали и след като дойде времето, когато вече няма да е депутат и без имунитет ще е толкова смел и ще избива комплекси пред полицаите и хора като тези, на които беше магазинчето.
Той деградира изключително много като личност и политик и това е причината да не осъзнава, че държането му буди единствено смях, подигравки и отвращение. Както е казал колегата по горе, който дори му симпатизира, Сидеров е безопасна игла и наистина няма възможност да направи каквото и да е, било то градивно или деградивно в българската политика, освен да предизвиква долнопробни скандали.

Потребителски аватар
Azazel
Контакти:

Мнениеот Azazel » 23 окт 2015 11:51

Ще гласувате ли на референдума?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 окт 2015 16:50

Абе,Слънчице и половина си имаме .Истински патриот и родолюбец:

Предупредили сме Москва за самолета: Не правете глупости, трябва да ви свалиме!
Важно е, че в Москва не само ме четат, а и ме коментират, заяви Бойко Борисов

Пазим си границата най-добре в Европейския съюз. Това го признават всички, заяви Бойко Борисов пред Нова телевизия. Той обясни, че най-големият проблем са били кльоновете, които са спирали българите, които са искали да избягат навремето.
"Бяха 7-8 километра навътре в нашата територия и бяха изрязани. За да могат нашите граничари да ги гонят. Правим пътища, инфраструктура. Сега всеки ден залавяме 50-10 души", обясни Борисов.

Премиерът коментира и скандала с руския самолет, на който забранихме да прелети над България. "Казахме им: "Не правете глупости, трябва да ви свалиме!" Важно е, че не само ме четат, а и ме коментират", заяви Борисов за отношенията с Кремъл. /БЛИЦ
:shock: :lol:
пп.Господиииииииии!!!!!!!!!!!!! :(
Последна промяна от FLANKER на 23 окт 2015 17:01, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 окт 2015 16:51

Да слиза бързо за вересиите :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 окт 2015 16:59

boabbb написа:Да слиза бързо за вересиите :lol: :lol: :lol:

Мани,мани..... :|

пп.Поствам мнение на колега от друг форум.Явно има повече акъл човека от Боко:

[offtopic]"Казахме им: "Не правете глупости, трябва да ви свалиме!"
В момента САЩ, с най-голямата армия в света и около 1000 военни бази, по целият свят и т.н.. не смеят да се "зъбят" на Русия, а ти бабаит?

Искам да ти кажа нещо! Ако Русия реши да мине над наша територия, те ще го направят и даже никой от българската велика армия, няма и да разбере!
А ако разберат, с какво ще ги свалиш, ако си включат РЕБ-системите? Смешник си!
(Те "изключиха" "Иджис-а" на САЩ в Черно море мин. година, който е доста модерна система и може да сваля даже и спътници, а ние с "каруците" от соц-времената, сме щели да ги свалим?)
Тия "приказчици" са за циганите от Конювица, специалистите знаят много добре, какво е положението!

Но Русия все още ни уважава и за това не го правят! Ако бяха САЩ, да не са се интересували изобщо от тебе![/offtopic]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 окт 2015 23:14

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров придружен от десетина души нахлу в сградата на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в столицата.
Инцидентът стана около 20:15 ч. Сидеров заедно с депутата Десислав Чукалов и още десетина души, сред които 5-6 много високи и яки момчета, нахлуха в сградата и изблъскаха портиера. Групата се качи на втория етаж, където са се провеждали учебни занятия, разказва репортер на БГНЕС.
„Сидеров и хората заплашиха студентите. Някои от тях са били обиждани грубо, наричани са с какви ли не имена. Едно момиче е в стрес и се нуждае от лекарска помощ“, разказа професор Халачев.
На място е пристигнала полиция. В момента студентите пишат показания.
„Надявам се, че полицията ще предприеме всички мерки. Един от нашите студенти ми сподели, че ако след този случай, при който има толкова много свидетели, нищо не стане, ще напусне тази държава“, каза още професор Халачев.
Това е пореден случай на среднощен скандал с участието на депутата. Само преди две седмици той предизвика полицейска проверка на магазинче в центъра на София, защото получил сигнал, че там се продавали нелегално наркотици.

http://www.vesti.bg/bulgaria/volen-side ... iz-6044320

Явно тези студенти също са провокатори и са предизвикали Сидеров да нахлуе в НАТФИЗ. Мисля, че мястото на този човек не е в съдебната зала, а в психиатрията.

Върни се в “Свободна зона”