Боби! Аз няма да забравя спасените дуспи срещу Мексико! Аз няма дазабравя емоциите и щастието, което Ти и съотборниците ти донесохте на мен и на България!
Пожелавам ти Здраве и Успех!
Юбилей за Боби-10 години начело на БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Юбилей за Боби-10 години начело на БФС
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
-
- Контакти:
Да е жив и здрав.Следващите 10 във втори отряд на Софийският.Там на топло да усъвършенства кючеците и тостовете.И ще си намери мургав пъпчив съпруг.Жалко за синчето и зетя.Без опека ще носят саковете на футболистите.
- ivanesti1983
- Контакти:
Тъжна новина! С прискърбие трябва да съобщим че преди 10 години скоропостижно почина Българският футбол. Мир на праха му. От опечелениете. Пнахидата ще се състой пред централната на БФС в 11 часа.

Tемата е сериозна, но за съжаление мога да кажа само едно : Нека плюенето започне, СЕГА ! Срам и позор, наглост и лицемерие, бездушие и инфантилност, идиотизам и малоумие, това е описание на последните 10 години "работа" на БФС и "лицето" (по точно гъ.зЪ) на тази федерация.
-
action66 написа:И при коя система се готвиха най-известните ни футболисти? С кое време са свързани най-големите ни успехи? Тези дето ги величаем до ден днешен,плод на кой строй са,а? И това важи за всички спортове.А за другите държави позапознай се малко.Аз с удивление научих,че Испания,Германия и Великобритания сега развиват спорта точно по принципа на нашите спортни училища и подбор на кадри по училищата дето се практикуваше при нас преди много години. Безплатно за всяко дете , а за способните специални стипендии. Тук освен в школите на "Лудогорец","Черно море" и "ЛИТЕКС" навсякъде вземат такси за децата. Тези неща имах предвид.
По-времето на соца имахме доста по-силни играчи в Националният, но те така и не успяха да направят нещо сериозно на голям форум.
Успехът на тима ни с Ицо, Коща, Любо, Боби, Наско, Цанко, Лече, Бала и КО, се дължеше най-вече на това, че въпросните играчи излязоха да поритат истински футбол в чужбина.
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
БМ ПП е гарант за неуспехи на Българският футбол. Още десет години да е президент - още толкова ще сме извън какъвто и да е футболен форум. На Боби и на тези които са около неко - #кой , и други подобни "специалисти" НЕ ИМ ПУКА за футбола в България. В момента само си мислем че имаме футбол в България - такъв реално НЯМА.

Върни се в “Футбол - България”