А вие шушумиги немоете се съберете и 1000 за футболния ви отбор! Пълен те..к сте просто!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Avanti_Ragazzi написа:Ние бяхме 11 пъти повече, повтарям 11 пъти повече за да спасим баскетболния си отбор, повтарям пак баскетболен и то срещу 10 лева а не без за пари, преди само 7 месеца!
А вие шушумиги немоете се съберете и 1000 за футболния ви отбор! Пълен те..к сте просто!![]()
Заклет Левскар написа:Avanti_Ragazzi написа:Ние бяхме 11 пъти повече, повтарям 11 пъти повече за да спасим баскетболния си отбор, повтарям пак баскетболен и то срещу 10 лева а не без за пари, преди само 7 месеца!
А вие шушумиги немоете се съберете и 1000 за футболния ви отбор! Пълен те..к сте просто!![]()
Ето тук вече не моа да съ съглася. На многохилядния им протест, който заля цяла София бяха повече от 1000 човека. Може би 1300, че дори 1500.
От там следва и втората неточност. Ако ние сме били 11 000, а те са били - ай, от мен да мине 1500, значи сме били, не 11 пъти повече,
а 7.33333333333333(3) пъти повече.
Колеги, уточнявайте ги тези неща![]()
![]()
Avanti_Ragazzi написа:Заклет Левскар написа:Avanti_Ragazzi написа:Ние бяхме 11 пъти повече, повтарям 11 пъти повече за да спасим баскетболния си отбор, повтарям пак баскетболен и то срещу 10 лева а не без за пари, преди само 7 месеца!
Ето тук вече не моа да съ съглася. На многохилядния им протест, който заля цяла София бяха повече от 1000 човека. Може би 1300, че дори 1500.
От там следва и втората неточност. Ако ние сме били 11 000, а те са били - ай, от мен да мине 1500, значи сме били, не 11 пъти повече,
а 7.33333333333333(3) пъти повече.
Колеги, уточнявайте ги тези неща![]()
![]()
Къде ги видя тия 1500 човека бе!Ей ти снимка в offpotic-а и ги виж колко са общо!
[offtopic][/offtopic]
Пряко сили са 1000 човека, като 1/3 от тях изобщо не са били дори фенове а работещи и трениращи в спортния и футболния им клуб!![]()
![]()
modor написа:[center]Червените ги обсъждайте в техния форум![/center]
"Искам да ви разкажа за нещо. Бай Стефан се казва човекът, който ме закара на първия ми мач преди доста години. Съседи сме, като малки ни хвана за ръка със сина му и на стадиона. Синът му е голям левскар, не пропуска мач. Бай Стефан се пенсионира и отиде да живее на вилата си извън София. Не го бях виждал от няколко години. Срещнах го сега в магазина, беше дошъл за празниците. Разговорихме се и стана дума за Левски. Че ни е тежко на сърцето от всичко, което става. Хората нямат настроение, смачкани са, юбилей идва, а на никой не му се празнува. Знаете ли какво ми отговори той?
- Каквото казах на Васко, ще го кажа и на теб. И той един оклюмал. От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха ,на млади момчета, от мъката като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше... Нямаше го Гунди! Не съм стъпвал на мач на Левски с години и по телевизора вече едвам ги гледам. Заради такива като сина ми и теб ще отида на юбилея, за да ви научим кое е тежко. Левски не е купата, бе, Левски е Гунди! Само онова знаменце на Гунди дето го имате да го веете, само него ще го оставите. Левски е Гунди! Оттогава на Левски му е тежко и такава му е съдбата, винаги да му е тежко. На вас ви било тежко, много знаете тежко вие... Само Левски, абе ей!"
ceBep написа:Щрабаг прави чудеса.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Sstefanov и 25 госта