Еми хора само с един ход на Батков не само че ще е синя годината ами направо виолетова.А хода трябва да е на всички ясен ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ , тип Ибрахимович.
Това е положението.За какъв Антонов ми говорят и за какъв Сашко Александров.
На кой ще изяде хляба Кривия на Тасевски ли? Или на Гаджев, Сърмов, Бардон?
Безсмислени селекции са тва за мен с кво ще е по добър Антонов от Еньо и Христов , същия бастун ще е и той. Бижутера на 60 год пак ще е по добър от тях.
Като няма пари Батков да не купува нищо не ни трябва нещо което го имаме.
2010 синя или безцветна?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: 2010 синя или безцветна?
Егати логиката на някой хора. Значи ако съдиите открито свирят срещу Левски и Цска са независими, а ако свирят реално са зависими. Момиров никога не е бил независим. Когато Порточанов му беше на главата горе долу съдиите се справяха със задачите си и затова Момировци направиха всичко възможно да идгонят Порточанов и започнаха след това скандалите. Кой ще е шампион ще се види накрая на първенството, защото мисля, че Литекс ще се издъни. Видя се, че срещу стойностни отбори не могат да печелят без съдията Йорданов.
- deepblue1963
south_division написа:Еми хора само с един ход на Батков не само че ще е синя годината ами направо виолетова.А хода трябва да е на всички ясен ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ , тип Ибрахимович.
Това е положението.За какъв Антонов ми говорят и за какъв Сашко Александров.
На кой ще изяде хляба Кривия на Тасевски ли? Или на Гаджев, Сърмов, Бардон?
Безсмислени селекции са тва за мен с кво ще е по добър Антонов от Еньо и Христов , същия бастун ще е и той. Бижутера на 60 год пак ще е по добър от тях.
Като няма пари Батков да не купува нищо не ни трябва нещо което го имаме.
Ти за конкуренция по постве чувал ли си?Значи,според теб,като имаме Бардон,Тасевски,Сърмов и Гаджев и всичко е тип-топ!Няма значение,че Гаджев може да се контузи,че Сърмов може да получи червен картон,че Бардон и Тасевски в един или друг мач може да отсъстват?Неее!!!Ние сме отбор от титуляри.Други не ни трябват.На Симонович не може ли да "изяде хляба",примерно?Що се отнася до Антонов-ти да не си ясновидец,бе?Ти много ги познаваш.Що не отидеш при Батков да се "цаниш" скаут,като си толкоз "отворен"?Като гледам "актива" на Христов,не е много трудно за някой да е по-добър от него,специално.К.Миланов(ако изобщо си чувал за него) навремето,знаеш ли откъде го взехме и какво направи в Левски?Като ти гледам "поста",ако,не дай си боже някой ден станеш собственик на Левски-леле мале!
И какъв е нападателят "тип Ибрахимович":по възможност швед,ако може да е минал през Интер и ,понастоящем да е състезател на Барса?Това ли е?Я посочи един,който се "вписва" в твоя "профил".
Последна промяна от deepblue1963 на 31 дек 2009 12:37, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
Kакво значи синя ? За мен синя година ще може да се нарече......само когато станем шампион, вземем купата ( което вече няма как да стане ) .......вземем също така и супер купата......влезем в някви групи ( за предпочитане тези на Ш. Л. ) или ако са тези на Л. Е. да излезем от тях.
Само при тези обстоятелства реално......бихме могли да кажем, че годината ще е синя !
Да видим сега, кои от тези цели бихме могли да изпълним
Ясно е, че неможем да вземем Купата на България.
Да станем шампиони ? Трудно......но не и невъзможно ! Все пак - ние сме Левски !
Влизане ( евентуално ) в групите на Шампионска лига ? Това е доста относително....първо трябва да станем шампиони.....което както написах вече, ще е изключително трудно !
Влизане в групите на Лига Европа ? Защо не......това за мен трябва да е реалната цел.
И така......кои от горепосочените цели ще успее да постигне Левски, че да можем до година по това време, да кажем, че 2010 г. е била синя ?
Ами реалните изглеждат - 2-3 място в шампионата.....след това битка за влизане в групите на Л. Е. и толкова.
Изводът ? Ами поне за мен......новата година няма да е синя......но ще трябва да гледаме, поне да напомним, че синьото е класа !
Само при тези обстоятелства реално......бихме могли да кажем, че годината ще е синя !
Да видим сега, кои от тези цели бихме могли да изпълним

Ясно е, че неможем да вземем Купата на България.
Да станем шампиони ? Трудно......но не и невъзможно ! Все пак - ние сме Левски !
Влизане ( евентуално ) в групите на Шампионска лига ? Това е доста относително....първо трябва да станем шампиони.....което както написах вече, ще е изключително трудно !
Влизане в групите на Лига Европа ? Защо не......това за мен трябва да е реалната цел.
И така......кои от горепосочените цели ще успее да постигне Левски, че да можем до година по това време, да кажем, че 2010 г. е била синя ?
Ами реалните изглеждат - 2-3 място в шампионата.....след това битка за влизане в групите на Л. Е. и толкова.
Изводът ? Ами поне за мен......новата година няма да е синя......но ще трябва да гледаме, поне да напомним, че синьото е класа !