Вече няколко мача нашите показаха,че като гост играят по-добре и освободено.Както Жоро каза при Добри онзи ден,едно е да играеш на порутено,кално игрище от 15ч.,друго е на стадион с килим и осветление.Всеки го е изпитал това,дори и в махленските мачове,едно е на асфалт в Кирил,Климент или др.,и съвсем друго в Младост,Тринити и т.н.
Нашите футболисти не са Теофоолу,Чайката,Бацата,за да се радват на кал.Всички са играли в нормални държави,които се грижат децата да получат най-добрите условия за спорт.
Та,извинявайте за отклонението,смятам че липсата на Гаджев,Костадинов и Краев ще се отразят на Левски,важното е нашите да играят както могат,в което вярвам.Курьор,Бурабия,Клок,Стенио,Райков,Паланков,Венков знаят да играят в такива срещи.
Вярвам в това,че този мач ще го вземем.Дано има и фенове от Варна,аз лично тръгвам в Четвъртък и ще бъда на мача.
Прогнозата ми е :
0-2
Левски - Черно море XIII кръг
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Черно море XIII кръг
И аз мисля, че ще вземем този мач, освен контузиите в Левски които ни дават предимство се надявам моряците да са надъхани до краен предел да се реваншират за нелепата загуба във Варна, а и челото е на една ръка разстояние това ако не е стимулиращо не знам кое е.
guglata написа:И аз мисля, че ще вземем този мач, освен контузиите в Левски които ни дават предимство се надявам моряците да са надъхани до краен предел да се реваншират за нелепата загуба във Варна, а и челото е на една ръка разстояние това ако не е стимулиращо не знам кое е.
Те, че ще са надъхани ..ами дано не се пренавият. И освен друго - може 100 положения да създаден и пак не се знае дали 1 от тях ще вкараме

При хернията на Живко,предполагам,че Вареа ще е на върха в този мач.Йосков едва ли,но знае ли човек какво се върти в главата на Почетния Гражданин,НИКОЛА СПАСОВ.
guglata написа:И аз мисля, че ще вземем този мач, освен контузиите в Левски които ни дават предимство се надявам моряците да са надъхани до краен предел да се реваншират за нелепата загуба във Варна, а и челото е на една ръка разстояние това ако не е стимулиращо не знам кое е.
Ще вземем мача единствено ако се контузи главният съдия.Иначе ако е в "топ форма" нямаме никакъв шанс.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Е, то това остава...абсолютния турист Вареа да получи н-ти шанс вместо Йосков! С Вареа сме 10 човека на терена, тоя няма място даже и в групата, няма какво изобщо да се коментира този факт. Можем да вземем точки, но трябва да сме много съсредоточени, тези елементарни глупости в защита, които станаха наш патент не бива да се допускат там, и тази яловост в атака...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Бижев ще започне мача, няма кой друг. Най-вероятно Йосков пак ще е групата, защото здравите ни нападатели останаха само Бижев и Вареа. Тоест, само Бижев...
Много лесно давате и сваляте доверието.Вареа е бил чужденец номер едно в Босна.Колко мача е играл за нас?Къде го гледахте,че го преценихте.
Дано имено той играе и вкара победен гол в София,че да видим тогава.
Дано имено той играе и вкара победен гол в София,че да видим тогава.
Този мач в София винаги се е развивал по един срамен и отвратителен сценарий,който може би няма друг аналог по света
: Съдиийската тройка/петица/ мачка и се гаври с Черно море и поднася на тепсия победата на съгражданите си, а играчите на "Левски" присъстват на терена само заради протокола.В същото време на ТВ коментаторът му е поставена задача да замаже престъпното съдийство и да излее поредната си хвалебствена тирада за Отбора на Народа. 

Последна промяна от Sole на 21 окт 2015 04:43, променено общо 1 път.