Deutsche welle: ЦСКА и въпросът #КОЙ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Deutsche welle: ЦСКА и въпросът #КОЙ
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IjcttEEV8Wo[/youtube]
- River Plate
- Контакти:
Жалко че няма един читав син журналисти с топки между кракада да попита тоя миндил Тонев и адвокатчето, от къде вадят пари за да издържат отбора, като имат по 2 апартамента и фиктивни фирми без приходи на тяхно име?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:Жалко че няма един читав син журналисти с топки между кракада да попита тоя миндил Тонев и адвокатчето, от къде вадят пари за да издържат отбора, като имат по 2 апартамента и фиктивни фирми без приходи на тяхно име?
Е, как откъде вадят пари? От спонсорските договори с фирми като Щрабаг, Автомагистрали-Черно море, Виваком и т.н. Опс, те тия работят основно с обществени поръчки давани им от Бойко Борисов...Е, това, разбира се е случайност ахахахахахаха!
Спокойно, всичко това ще рухне моментално в момента, в който Бойко падне от власт.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
-
Hrabar написа:River Plate написа:Жалко че няма един читав син журналисти с топки между кракада да попита тоя миндил Тонев и адвокатчето, от къде вадят пари за да издържат отбора, като имат по 2 апартамента и фиктивни фирми без приходи на тяхно име?
Е, как откъде вадят пари? От спонсорските договори с фирми като Щрабаг, Автомагистрали-Черно море, Виваком и т.н. Опс, те тия работят основно с обществени поръчки давани им от Бойко Борисов...Е, това, разбира се е случайност ахахахахахаха!
Щт. пепел ти на устата. Гледай само сега, как всички "моралисти" ще почнат да вадят закони и устави за това, как се печели държавна или обществена поръчка. Парите ги дават този адвоката - той е 24/7 в съдебната зала или Тонев - солташака на Гигов, спестява от закуски. Инак от къде син журналист с топки? Томето Русев ли? или Грънчаров? #КОЙ от тях има такива атрибути? Досега не видях, никъде нищо за новия баскетболен клуб на Тити от тез хубавци...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
- River Plate
- Контакти:
Hrabar написа:River Plate написа:Жалко че няма един читав син журналисти с топки между кракада да попита тоя миндил Тонев и адвокатчето, от къде вадят пари за да издържат отбора, като имат по 2 апартамента и фиктивни фирми без приходи на тяхно име?
То е ясно това, но ми е любопитно как ще ни убедят, че хора без нищо значимо в биографиите си убеждават мултимилионни компании като Виваком и Щрабаг да им се доверят, след като за толкова години Батков, който може да е всякакъв, но за разлика от тия две мишки има солиден бизнес (дори и в Канада). Това ми е любопитно, идва при теб полуграмотния Иво Тонев, който цял живот е бил наемен работник и убеждава ВТБ и Щрабаг, че той е човекът и ще спечелят много от това спонсорство. Или най-компрометирания адвокат в България, който освен да им навреди на имиджа, друго не може да направи за тях.
С трици маймуни.
Последна промяна от River Plate на 20 окт 2015 17:12, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
-
River Plate написа:Hrabar написа:River Plate написа:Жалко че няма един читав син журналисти с топки между кракада да попита тоя миндил Тонев и адвокатчето, от къде вадят пари за да издържат отбора, като имат по 2 апартамента и фиктивни фирми без приходи на тяхно име?
То е ясно това, но ми е любопитно как ще ни убедят, че хора без нищо значимо биографиите си убеждават мултимилионни компании като Виваком и Щрабаг да им се доверят, след като за толкова години Батков, който може да е всякакъв, но за разлика от тия две мишки има солиден бизнес (дори и в Канада). Това ми е любопитно, идва при теб полуграмотния Иво Тонев, който цял живот е бил наемен работник и убеждава ВТБ и Щрабаг, че той е човекът и ще спечелят много от това спонсорство. Или най-компрометирания адвокат в България, който освен да им навреди на имиджа, друго не може да направи за тях.
С трици маймуни.
Баждека, бе! Той от другата година става финансов директор в Барса или Реал. 2та гранда се борят за неговите услуги...

Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
- Drunken_Master
- Контакти:
Всичко хубаво,ама защо правите по 300 теми ? Вече ме заболя пръста да щракам с мишката...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Опитват се да ни вкарат в някаква политическа игра.
Представете си: Дебелян има влияние върху голяма част от медиите в България, Дебелян има огромно влияние в Левски, Дебелян не е прост и не иска да унищожи ЦСКА. Кой е луд да загуби толкова фенска маса? Той просто иска да завладее и ЦСКА. По този начин той ще има огромно политическо влияние в страната. Това му е идеята на "най-успешния млад бизнесмен на България". Опита с Инждето. Гришата (или тези, които са зад него) засега му пречи.
ЦСКА няма да се оправи, докато #ТОЙ или е.а ли му м....а #КОЙ не вземе властта в клуба.
Представете си: Дебелян има влияние върху голяма част от медиите в България, Дебелян има огромно влияние в Левски, Дебелян не е прост и не иска да унищожи ЦСКА. Кой е луд да загуби толкова фенска маса? Той просто иска да завладее и ЦСКА. По този начин той ще има огромно политическо влияние в страната. Това му е идеята на "най-успешния млад бизнесмен на България". Опита с Инждето. Гришата (или тези, които са зад него) засега му пречи.
ЦСКА няма да се оправи, докато #ТОЙ или е.а ли му м....а #КОЙ не вземе властта в клуба.
Hrabar написа:PFC Litex написа:Та червените преди да скачате, като скакалци отговорете на част от тези въпроси?
Мнението е копирано:
Много думи и малко смисъл.
Да беше си направил труда да прочетеш и съответният отговор. Едва ли може да се добави нещо повече:Любо, малкото думи очертават съществото на проблема. Естествено когато ти самият си облагодетелстван, гледната точка се променя. Характерно е за болните общества като нашето, когато дадена неправда се приема положително, щом е за "наще хора"..
Чети внимателно сега, ако изобщо има значение това за теб :
-Никой, никога не е искал опрощаване на данъците, а точно обратното! .
Добре - да обобщим - аз съм левскар, смятам положението на Цска за заслужено, защото дължат пари на цялата Вселена. Нещо повече, подозирам ги, че готвят пак някой селски номер да минат между капките и да не платят дължимите данъци. Горното мнение обаче - на цесекар - казва сакън, точно обратното - т.е. ще се плащат данъци. Добре бе колега - я ми обясни тогава - за какво ви е тогава новото дружество? Като ще плащате данъците - ами плащайте, играйте, спечелете В група, после Б и т.н. - за какво ви е новото дружество? Според мен - за да излъжете (поне) половината кредитори. Ако някой ми обясни противоположната теза - ще съм много благодарен
djd написа:Опитват се да ни вкарат в някаква политическа игра...
И двата отбора винаги сте били вкарани в нея. Просто този път нивото е много по-високо, нагло и очебийно.