Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2015 11:00

Умно момче си ти, но Венгер плашеше гарги, че ще пази играчи. Може и да го е отписал тоя мач. Ще проверим. :)

Ами мой е топа, роден съм на 23-ти, любимо число 23, естествено, че и топ резултатът също ще е 23т.. Не съм учуден. Получих и честитки по пощата. :) Иди подобрявай сега, макса е 25!

Изображение Изображение

Щом ме хвалят и вдигнах толкова високо летвата (умишлено беше, исках да го направя това и се случи :lol: ), да взема да давам прогнози от време на време. Може да ни свършат добра работа някой ден. Ще ги проуча мач по мач и ще ги напиша, немате ядове, ама малко настинах оня ден и може да са малко лежерни и прогнозите, че ме боли глава. Аз затова ви хуля, че не играйте качествено из игрите, щото ви е страх да се пробвате с топ играчи като мен. Ама не всички ги е шубе и се опитват да си ги премерят, за да се развиват. Ама нищо, отвреме на време ще си личи класата. Като топ играч ще настоявам в следващите издания да си оправяте правилата, за да ставате и вие машинки като мен, не с налучкване само да ми трупате точици. Прогнозите се правят качествено, дори да избяга нещо, не е страшно. И това доказва, че и ние сме хора и можем и трябва да грешим. То който си го умее занаятът, ще си навакса изгубеното за един кръг, ето ви го и по-нагледно, но едно 85 % от участниците налучкват, за да имат повечко точки и да влизат в евротурнири. Да, ама в един момент кат ги хване некой добър топ играч като батко Анастас и налучкването нема да помогне особено. Затова от догодина играйте игричките по-качествено, игрите трябва да са приятни за всички. Добре е да си запазите и някои от топ играчите, иначе ще ви зарежат и нема да има качествени прогнози. Има около десетина души, с които ще ми е кеф да си мерим силите всяка седмичка качествено, а така с налучкване не е кефско и не е никаква прогноза, щото некви слабаци ощетяват винаги най-силните.Тъпо е това. Не може тей, деца, силните ще си търсим правата... :)

Започвам да ги мисля за ШЛ, същите ще бъдат и в играта. Я си галя да ми са едни и същи навсякъде, иначе ще е най-обикновено налучкване... Рано или късно ще ги набамкам 4-5 или повече точни къде ще идат, та е добре да се понамалят подигравките с времето и да бъдете малко по-сериозни. Подигравките ме амбицират още повече между другото, та лошите да го имат предвид. И аз мога ги набуцам за силните, ама няма шанс да влезе тейка, те ги нагласят с хиляди похвати. Примерно, преди неколко кръга забелязах (за жалост не може от първия мач да се усети), та след четвъртия мач ми светна, че в кръга редуваха единици и двойки мач след мач. Винаги е нещо различно, за да прецакват залагащите. Да, ама не е нужно да се залага всеки тираж- примерно през уикенда бяха усреднили всички коефициенти, много ясно, че няма смисъл да се пробва. Някви глупчовци все още си въобразяват, че не е нагласено нищо, уви, всичко е нагласено що е спорт, справка волейболни сладки националчета продажни. Спечелен мач го загубиха нарочно, келеши без чест и с много пари по сметките убеден съм. Те ония бяха гроги, кого ще заблуждават. Е гроги, ама фаворити на букитата! Един път ще се продадат, втори и после ще ги гледат само баламите от "Арена Армеец" Мен лично ме дразни, когато български спортисти си продават честта и ще ме хванат за ... да ги гледам друг път, а зрителите не сме баламите от залата. То си личи. :lol: :lol:

[offtopic]Владо Николов осигури наследството на внуците си примерно. Евроидиот! ;)[/offtopic]

[offtopic]Аrsenal provisional squad: Cech, Monreal, Koscielny, Mertesacker, Bellerin, Coquelin, Ramsey, Cazorla, Ozil, Sanchez, Walcott, Ospina, Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Campbell, Debuchy, Chambers, Gabriel, Arteta, Flamini.

Слаби сме като домакини, длъжен съм да го призная- може би 2:2. Но и Байерн не ме впечатлиха като ги гледах срещу Вердер, те си пазеха някои играчи, а ние не. Чех ще пази със сигурност, а той напоследък прави и глупости. Три гола или повече в мача е добра прогноза. Говори се, че може би няма и да се търси и класиране за ЛЕ, което е хитър ход, но и същевременно много глупав и придружен с още резили. Подобни ходове могат да му изядат главата на Венгер, защото ръководството го е скастрило вече заради първите резултати. Но играчи ще почиват със сигурност, може би не Алексис, но в защита примерно пак ще има ротации. В атака кой знае какви изненади не можем да им предложим, един Жиру само. Истината е, че победа ще си е крайно изненадваща, защото нямаме нужния капацитет да бием баварците, максимумът е равенство. Затова Х и 2:2, другото е фантазия. Баварците ако им вкараме повече от един гол, ще си е някакъв успех. Но и те повече от два едва ли ще успеят да ни вкарат, във форма сме- тревожи ме и друго нещо, всеки път силните отбори ги побутват лекинко и пак може някоя дузпичка или нещо да има за лошите. Имаме си и недостатъци в защита, а Коклен ще го изядат с парцалите в средата, в Англия е слабо нивото и там си мачка, но в Европа е почти незабележим досега. За жалост доброто ни представяне зависи в общи линии и от представянето на Коклен, срещу Байерн той едва ли ще има чак толкова добри изяви у среде. Спрат ли Алексис и Коклен, толкова ни е. А Левандовски пак ще бележи гаранция и че го зимам у отбора аз. Така че Х. :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 20 окт 2015 11:57, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 окт 2015 11:03

дон Ж, с тези 2:1 и 1:1 си постигнал топ резултат. а постоянно хулиш другите че играят по игрите с тези два резултата точно :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2015 12:43

Прогнози за ШЛ:
Арсенал-Байерн М 2:2
Бате- Барселона 1:3
Леверкузен-Рома бум 1:2
Динамо З-Олимпиакос 0:1
Динамо К-Челси 1:1
Порто- Макаби ТА 2:0
Зенит-Лион 2:1
Валенсия-Гент 3:1

21 октомври
Малмьо - Шахтьор Донецк 1:2
Пари Сен Жермен - Реал Мадрид 1:1
ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед 0:2
Волфсбург - ПСВ Айндховен 2:2
Атлетико Мадрид - Астана 3:0
Галатасарай - Бенфика 0:1
Ювентус - Борусия Мьонхенгладбах 1:1
Манчестър Сити - Севиля 3:1
Последна промяна от dreben23 на 21 окт 2015 18:50, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2015 14:01

JackPackage написа:дон Ж, с тези 2:1 и 1:1 си постигнал топ резултат. а постоянно хулиш другите че играят по игрите с тези два резултата точно :roll: :?

Ей немате спирка да се излагате пред топ играчите. Помисли си малко чии ще са топ резултатите ако правеше дон ти Ж същото, вие акъл ли немате или просто се прави, че немате? Ако искате, ще ви го демонстрирам и там редовно, ама тей е тъпотия. За мен това е професия, не просто увлечение и мога да познавам половината мачове всеки кръг и навсякъде. А хуленето е за добро, най-добрият имате честта да ви хули, не някой случаен. Квото искате правете, аз ви казвам, че е глупаво, ама няма да се дам лесно и с качествени прогнози. Спрете да се излагате поне, хората си следят статистиките, а моите са добри в общ план и в първенствата на Тимбукту дори. Само ви казвам, че не ги играете качествено игричките, факт е сега. Не ми е първи сезон да участие, но ако не променяте нещата, навярно ще е последен. Вие всеки средностатистически мач го пишете 1:1, за какво изобщо да говорим. Ето, боравим с факти. Не знам що ви дразни, когато някой е по-добър, в това няма нищо лошо. Отделям цялото си внимание върху футбола, някой друг за коври и т.н. Е нема как да му позволя да ме прецаква на такъв, схвана ли сега защо имам високи изисквания към вас? Да не говорим, че играят мнозина с по няколко профила, резултатите дето пишат ги издават. То ви е станало навик, но не бива да се играе така, за да сме полезни и за тази тема, трябва да има качество в прогнозите, не количество. Защо ви дразни това, не мога да разбера? Че ще си проличи, че не ви бива ли, о, то и без да си личи, аз си ви го казвам, който не го бива. Но най-много ме е яд, че такива дето ги бива, примерно боро е от моят ранг, се излагат редовно така! Айде да го похваля един път, то му стига. С други имена няма да боравя, те си знаят кои са лошите. Ама все гаврите с добрите бе, засрамете се малко, говорите си с топиграчи все пак, не лукови глави. За това е хуленето, не е за лошо. Иначе ми е през за игрите, все ще намеря къде да си дам прогнозите, ама явно не схващате нищо от написаното. Ок, няма да ви говоря повече, мен ми е все едно на кое място съм, но трябваше да ви докажа, че съм от най-големия топ - ето един кръг и бум-тряс, страшен е и не знам си какво. Ами страшен, щото друг никой нема да го постигне ей тъй да се включи и да ги наперка. Който успее да ме победи в честен двубой, съм му казвал винаги евала веднагически и ще продължа да го правя. Но ако аз давах прогнозите си като вас, под 20 точици нямаше да падам на кръг, щото точните ще се вдигнат двойно или тройно. Това ми беше мисълта, но вие знаете, че съм прав. Зарежи, не можем да постигнем консесус, оти не щете, не че не можете да играете и по-качествено. Айде няма да ви хуля, ама и вий трябва малко да се съобразявате, че сте си по-слабички и не сте хората дето ще ги оставя да ми се подиграват. Направете 25 в някой кръг (хайде не в следващия, в някой кръг и тогава оправданията), преди това нема смисъл да се оправдаваме. А и къде тук на снимката имам четири хикса или некви такива глупави резултати? Къде имам по над четири пъти по 2:1 да се налучка и при мен нещичко? То вий ме хулите, а немате причини, щото хиляда пъти ви казах, че съм машина и само някоя по-голяма машина може да го прави! Тук не виждам такава все още, кат нареди шест точни с качество обаче, аз ще си го поздравя персонално. Всъщност, имаше едно момче дето го направи и знаете ли, забелязвам, че у форума го рошите често, че не разбирал от футбол и него, а направи шест точни момчето за един мачдей с качествена игра и то. И аз нема да мога шест, поне така си мисля, може и да стане некой ден, признавам, той вече има пълното право да ме роши. Нема голови разлики и такива ексцесии. А вий що се мъчите да се рошите винаги с по-добри от вас ми е интересно? Оставям ви, че трябва да си пооправя малко щайгите, от приказки полза нема никаква. Ей, и пет, и шест от пет мача да ги бях отпорил (тва малко невероятно звучи), пак немаше да кажете по една добра дума, а сигурно сте опулили зъркелите веднага иначе. Лошите го играете лоши винаги..ами и прогнозите ви са от тъмната страна. Е, ама съм от добрите, хубав следобед! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 окт 2015 16:58

Зенит - Лион

Над @ 1.95
Последна промяна от ceBep на 21 окт 2015 08:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 окт 2015 01:39

Браво на Арсенал :twisted: :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 21 окт 2015 01:55

Зенит - Лион краен знак 1 , който ме е послушал днес и го е играл мача , е на печалба! 8-)

Ето и един мач и за утре:
ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед 1
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 21 окт 2015 05:35

Галатасарай - Бенфика 1---------> 3.70

100 за 370

Противно на логиката се надявам Галата да изиграе силен мач тук...всеки ще играе за Бенфика щото нали биха Атлети и демек и тук трябва да бият, ама повечето пъти не става така :oops: :mrgreen:

BOOOOOM :geek:
Последна промяна от kingofpop на 21 окт 2015 23:38, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 окт 2015 07:02

kingofpop написа:Арсенал - Байерн 1 (4.00)

80 за 320

не знам ква обосновка да дам, но мисля, че Арсенал ще изиграят силен мач и ще бият :roll:

Браво :!: :)

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 окт 2015 14:01

Атлетико М - Астана

Над @ 1.53

Върни се в “Футбол - Свят”