Пеевски към Б. Михайлов:Прокурорите ми ще те смажат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Пеевски към Б. Михайлов:Прокурорите ми ще те смажат!

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2015 12:44

zaleza1234 написа:ФК "Левски" и ЦСКА са под контрола на един и същи приятелски кръг - кръгът #Кой.

Стига сте ръсили глупости и сте си измисляли някакви нови кръгове. Няма такъв кръг #КОЙ. Кръговете в България са добре известни, и наистина два от тях са в Левски. За ЦСКА не знам и не ме бърка...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 20 окт 2015 12:57

Е нали баш лидерите им агитират по югозапада за правилната партия, знаят и много добре с кви пари им стана измисленото обединение в наркохомосекторчето. Всичко си знаят, ама нали сега с турските пари шампиони ще стават, на НАП всеки месец плащат. Виждате ли колко е продажен българския народ, замазаха им очите дебелите копелета с пари, сега им е готино, че за два месеца си изплатиха всичко. Нещастници продажни сте вие, но господ гледа. Или сте по-прости от циганите, които не гледат телевизия, не четат вестници, защото всеки който се интересува от ситуацията в държавата, много добре знае, кои боклуци ви издържат подмолно. Да го духате, мислех, че имате поне малко доблест и чест, но явно в тоя грозен черен сектор само дрога и пари са ви в скапаните надрусани глави. Така че направете си изводите какви сте, за какво се борите, и дали не се продадохте на свинята с турските пари.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 20 окт 2015 13:04

Жони, Жони, папагал рошав, май палките в главата са ти дошли в повече.... гледай там баража, че........

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 окт 2015 13:20

Brannik82 написа:Жони, Жони, папагал рошав, май палките в главата са ти дошли в повече.... гледай там баража, че........

по добре палки в главата,отколкото айде да не не казвам какво в гъза,както правите вие

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 окт 2015 13:23

Гледай си смешното отборче докато още е в А група. Локо ви го вкара до сливиците.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 окт 2015 13:26

Eminem написа:Гледай си смешното отборче докато още е в А група. Локо ви го вкара до сливиците.

гледай си дпс-то,слагай феса и целувай дебелия гъз

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 окт 2015 13:27

ceBep написа:Е нали баш лидерите им агитират по югозапада за правилната партия, знаят и много добре с кви пари им стана измисленото обединение в наркохомосекторчето. Всичко си знаят, ама нали сега с турските пари шампиони ще стават, на НАП всеки месец плащат. Виждате ли колко е продажен българския народ, замазаха им очите дебелите копелета с пари, сега им е готино, че за два месеца си изплатиха всичко. Нещастници продажни сте вие, но господ гледа. Или сте по-прости от циганите, които не гледат телевизия, не четат вестници, защото всеки който се интересува от ситуацията в държавата, много добре знае, кои боклуци ви издържат подмолно. Да го духате, мислех, че имате поне малко доблест и чест, но явно в тоя грозен черен сектор само дрога и пари са ви в скапаните надрусани глави. Така че направете си изводите какви сте, за какво се борите, и дали не се продадохте на свинята с турските пари.

Съгласен съм, срамно е червените да се продадат на дпс. Справка - Инджов - човекът на доган.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 окт 2015 13:37

sin4ec написа:
zaleza1234 написа:ФК "Левски" и ЦСКА са под контрола на един и същи приятелски кръг - кръгът #Кой.

Стига сте ръсили глупости и сте си измисляли някакви нови кръгове. Няма такъв кръг #КОЙ. Кръговете в България са добре известни, и наистина два от тях са в Левски. За ЦСКА не знам и не ме бърка...

Тогава,не ми се прави на доброжелател ;) Просто си провокатор :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Re: Пеевски към Б. Михайлов:Прокурори ми ще те смажат!

Мнениеот Red joker » 20 окт 2015 13:39

modor написа:
Red joker написа:
batmanlevski написа:май и на Пеевски му писна да помага на цска, през април им даде 300 000 да си погасяват дълговете но май вече и на него му идва нагорнище !

ЕЕЕЕХ,ватманеееее,ватмане :( Не ти е лесно и на тебе :cry:

Както и на автора на тема :roll:

Щото така ви изнася :!: Истината е трън в очите,нали така 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 20 окт 2015 13:40

Жони, макар и прост ти уж си от Пловдив бе майна. Виж сега как се издаде, че си от селата след като не знаеш, че Юрий Гагарин не е цигарена фабрика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от DrAvalanche на 20 окт 2015 13:42, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”