ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ?
Ако от тук се съберем 5 човека и си намерим зала, и най-важното - платим таксата за участие, ще ни пуснат и нас в "Супер лигата".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ?
River Plate написа:И преди подуенските мишки бяха най-гнусния отбор, ама с всяка изминала година стават все по-гнусни и отвратителни
vratar4eto написа:ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ?
Ако от тук се съберем 5 човека и си намерим зала, и най-важното - платим таксата за участие, ще ни пуснат и нас в "Супер лигата".
Captain Stottlemeyer написа:Искрено благодаря на авторчето на темата. Обичам да чета сополиви красноармейски послания, приятно е да слушаш жалния предколеден рев от кочината на хегемона във "В" група!Надявам се да го последват и други червенотиквеничковчета - здраво ще се посмеем.
Иначе когато и да закрият комунистическия урод от Парка на свободата, все ще е късно...
vratar4eto написа:ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ?
peliforewer написа:Captain Stottlemeyer написа:Искрено благодаря на авторчето на темата. Обичам да чета сополиви красноармейски послания, приятно е да слушаш жалния предколеден рев от кочината на хегемона във "В" група!Надявам се да го последват и други червенотиквеничковчета - здраво ще се посмеем.
Иначе когато и да закрият комунистическия урод от Парка на свободата, все ще е късно...
Като ти чета "творенията" и се радвам че не сме от един отбор,както знам сме на сходна възраст и вместо да бъдем разумни в коментарите си и да даваме пример за нормален диалог,такъв какъвто наистина се води между феновете на наша възраст ти праскаш едни заучени фрази ,едни обиди и като те чета си казвам Господи колко мъка има на този свят.Сигурен съм че ти си бил много по-свързан с комунистите отколкото тези които обиждаш във форума /предварително да ти заявя, не съм бил член на никоя партия и преди и сега,за това какви радиостанции съм слушал и какви книги чел по времето на Живков съм писал тук и затова няма да се повтарям/.Само ще те посъветвам урода не го търси в Борисовата градина или разни паркове/явно още милееш по отминали времена /,търси го другаде,може би при един клуб с трима собственици и 5-6 държавни спонсора,единствения такъв в България.Правилно си написал че единствения начин да ни няма е да ни ЗАКРИЯТ,не да ни победят на терена,а да ни махнат служебно,типично по комунистически,по милиционерски,но даже и да ни закрият феновете остават,а докато ни има ще има и ЦСКА.Извинявам се на форума че се отклоних от темата,но бях предизвикан,само ще спомена че съм фен на баскетбола,имам карта на любимия си отбор от дълги години и съм наясно със ситуацията за разлика от измислени капитани със сто думи в речника си.
peliforewer написа:vratar4eto написа:ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ?
Освен зала и отбор с треньор,трябва да имате и съдебна регистрация,трябва да покажете приет бюджет за 250 хил.лв.,трябва да платите такса,мисля че този сезон беше 10хил.лв.,и да подадете молба до 15август,към тази дата БКЛевски 2014 не беше изпълнил тези условия.А за един колега от форума ще поясня че има освен НБЛ и две А групи Изток и Запад.
vratar4eto написа:peliforewer написа:vratar4eto написа:ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ?
Освен зала и отбор с треньор,трябва да имате и съдебна регистрация,трябва да покажете приет бюджет за 250 хил.лв.,трябва да платите такса,мисля че този сезон беше 10хил.лв.,и да подадете молба до 15август,към тази дата БКЛевски 2014 не беше изпълнил тези условия.А за един колега от форума ще поясня че има освен НБЛ и две А групи Изток и Запад.
Има 2 А групи, но няма влизане от тях в НБЛ, нито има отпадане от НБЛ в тях. Освен "Левски" 2014 в НБЛ има 2 нови отбора тази година. Никой не отрича, че беше направен компромис със сроковете, но да се твърди за милионни дългове, за да се прави аналогия с футболния ЦСКА, е смешно.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост