БК Левски дължи 12 млн. лв.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Re: БК Левски дължи 12 млн. лв.

Мнениеот vratar4eto » 20 окт 2015 09:40

ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ? :?

Ако от тук се съберем 5 човека и си намерим зала, и най-важното - платим таксата за участие, ще ни пуснат и нас в "Супер лигата".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2015 09:40

River Plate написа:И преди подуенските мишки бяха най-гнусния отбор, ама с всяка изминала година стават все по-гнусни и отвратителни ;)

Няма такова нещо .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 окт 2015 09:41

vratar4eto написа:
ЕМИЛ написа:В България в баскетбола има ли Б група ? Ако няма къде да играят нашите ? :?

Ако от тук се съберем 5 човека и си намерим зала, и най-важното - платим таксата за участие, ще ни пуснат и нас в "Супер лигата".

Да

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 окт 2015 09:47

Captain Stottlemeyer написа:Искрено благодаря на авторчето на темата. Обичам да чета сополиви красноармейски послания, приятно е да слушаш жалния предколеден рев от кочината на хегемона във "В" група! :lol: Надявам се да го последват и други червенотиквеничковчета - здраво ще се посмеем. :mrgreen: Иначе когато и да закрият комунистическия урод от Парка на свободата, все ще е късно... 8-)

Като ти чета "творенията" и се радвам че не сме от един отбор,както знам сме на сходна възраст и вместо да бъдем разумни в коментарите си и да даваме пример за нормален диалог,такъв какъвто наистина се води между феновете на наша възраст ти праскаш едни заучени фрази ,едни обиди и като те чета си казвам Господи колко мъка има на този свят.Сигурен съм че ти си бил много по-свързан с комунистите отколкото тези които обиждаш във форума /предварително да ти заявя, не съм бил член на никоя партия и преди и сега,за това какви радиостанции съм слушал и какви книги чел по времето на Живков съм писал тук и затова няма да се повтарям/.Само ще те посъветвам урода не го търси в Борисовата градина или разни паркове/явно още милееш по отминали времена /,търси го другаде,може би при един клуб с трима собственици и 5-6 държавни спонсора,единствения такъв в България.Правилно си написал че единствения начин да ни няма е да ни ЗАКРИЯТ,не да ни победят на терена,а да ни махнат служебно,типично по комунистически,по милиционерски,но даже и да ни закрият феновете остават,а докато ни има ще има и ЦСКА.Извинявам се на форума че се отклоних от темата,но бях предизвикан,само ще спомена че съм фен на баскетбола,имам карта на любимия си отбор от дълги години и съм наясно със ситуацията за разлика от измислени капитани със сто думи в речника си.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 20 окт 2015 09:58

Правилно! Така трябва да се постъпи с и футболния ЦСКА. Закриват комунистическия ЦСКА,правят нов и според разпоредбите на БФС,ФИФА и УЕФА да се процедира с тях. Ако от БФБ са допуснали БК Левски в първа дивизия ,значи това е според разпоредбите. Разпоредбите на БФС сочат че нов ЦСКА трябва да започне от А окръжна. Простичко е.
Членестоногите са примитивни създания

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 окт 2015 10:01

vratar4eto написа:

Освен зала и отбор с треньор,трябва да имате и съдебна регистрация,трябва да покажете приет бюджет за 250 хил.лв.,трябва да платите такса,мисля че този сезон беше 10хил.лв.,и да подадете молба до 15август,към тази дата БКЛевски 2014 не беше изпълнил тези условия.А за един колега от форума ще поясня че има освен НБЛ и две А групи Изток и Запад.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 20 окт 2015 10:08

peliforewer написа:
Captain Stottlemeyer написа:Искрено благодаря на авторчето на темата. Обичам да чета сополиви красноармейски послания, приятно е да слушаш жалния предколеден рев от кочината на хегемона във "В" група! :lol: Надявам се да го последват и други червенотиквеничковчета - здраво ще се посмеем. :mrgreen: Иначе когато и да закрият комунистическия урод от Парка на свободата, все ще е късно... 8-)

Като ти чета "творенията" и се радвам че не сме от един отбор,както знам сме на сходна възраст и вместо да бъдем разумни в коментарите си и да даваме пример за нормален диалог,такъв какъвто наистина се води между феновете на наша възраст ти праскаш едни заучени фрази ,едни обиди и като те чета си казвам Господи колко мъка има на този свят.Сигурен съм че ти си бил много по-свързан с комунистите отколкото тези които обиждаш във форума /предварително да ти заявя, не съм бил член на никоя партия и преди и сега,за това какви радиостанции съм слушал и какви книги чел по времето на Живков съм писал тук и затова няма да се повтарям/.Само ще те посъветвам урода не го търси в Борисовата градина или разни паркове/явно още милееш по отминали времена /,търси го другаде,може би при един клуб с трима собственици и 5-6 държавни спонсора,единствения такъв в България.Правилно си написал че единствения начин да ни няма е да ни ЗАКРИЯТ,не да ни победят на терена,а да ни махнат служебно,типично по комунистически,по милиционерски,но даже и да ни закрият феновете остават,а докато ни има ще има и ЦСКА.Извинявам се на форума че се отклоних от темата,но бях предизвикан,само ще спомена че съм фен на баскетбола,имам карта на любимия си отбор от дълги години и съм наясно със ситуацията за разлика от измислени капитани със сто думи в речника си.

Естествено като всеки червен или с лява ориентация и ти пишеш много,без да казваш нищо. Когато Левски е създаден дори и Ленинския СССР не го е имало. Създаден е с чисти и безкористни намерения. Кога и по какъв начин е бил употребяван от която и да е власт е друга тема. Факт е обаче,че ЦСКА е създаден,за да противодейства на "фашисткия" според комунистите Левски. Създаден е от комунистите по съветски модел и с партийните цветове и петолъчка и носещ името на московската си кака. Това са фактите. Другото е празно плямпане от болни червени мозъци. Вие дори и да умрете не можете с достойнство,ами все хленчите и не виждате че точно Г.Г. ще ви закопае. Нали уж щеше да спасява истинския ЦСКА? Да ама не, той просто иска селския Литекс в София . Иска на гърба на ЦСКА да продава футболистите си и да спаси затвора,ако може.Иска да налапа школата и на ЦСКА,иска публиката на ЦСКА,иска да политизира в полза на червените си покровители масата от фенове на ЦСКА. Прости хора са в голямата си част феновете на ЦСКА! И от баскетбол не разбираш! В България има само една професионална група,създадения нов Левски е професионален и започва точно от най-ниското стъпало според разпоредбите. Смешни сте в плача си все насочен към Левски. Вместо да потърсите истинската причина да умирате,вие все с Левски се занимавате. Няма лошо,както са казали хората Левски е феномен и всички се интересуват от Левски . И друго няма всички са от Левски,или са заблудени скрити фенове на Левски! САМО ЛЕВСКИ ;) !
Последна промяна от forever bluet на 20 окт 2015 10:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 20 окт 2015 10:12

peliforewer написа:
vratar4eto написа:

Освен зала и отбор с треньор,трябва да имате и съдебна регистрация,трябва да покажете приет бюджет за 250 хил.лв.,трябва да платите такса,мисля че този сезон беше 10хил.лв.,и да подадете молба до 15август,към тази дата БКЛевски 2014 не беше изпълнил тези условия.А за един колега от форума ще поясня че има освен НБЛ и две А групи Изток и Запад.

Има 2 А групи, но няма влизане от тях в НБЛ, нито има отпадане от НБЛ в тях. Освен "Левски" 2014 в НБЛ има 2 нови отбора тази година. Никой не отрича, че беше направен компромис със сроковете, но да се твърди за милионни дългове, за да се прави аналогия с футболния ЦСКА, е смешно.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 20 окт 2015 10:22

vratar4eto написа:
peliforewer написа:
vratar4eto написа:

Има 2 А групи, но няма влизане от тях в НБЛ, нито има отпадане от НБЛ в тях. Освен "Левски" 2014 в НБЛ има 2 нови отбора тази година. Никой не отрича, че беше направен компромис със сроковете, но да се твърди за милионни дългове, за да се прави аналогия с футболния ЦСКА, е смешно.

Това е точно така. Никой от тези две А групи не иска да се качва ,защото нито имат пари нито имат желание. Левски е получил компромис за срокове,за да се попълни групата. НО..... Левски е действал с ясна мисъл и цел а футболния ЦСКА се гърчи,не знае какво прави и се остави в ръцете на един политизиран кандидат пандизчия.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 окт 2015 10:43

Какво е общото между баскетболния и футболен отбори на Левски, че да се правят такива сравнения ми е много интересно.
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”