Мнениеот Bradat-brat » 19 окт 2015 10:25
Пускаме бързо, бързо темата за новия мач, за да забравим предишния. Нека сини и черно-бели се заяждат, мен те не ме интересуват. Интересува ме някой ще направили трезва оценка на състоянието на отбора? На привлечените нови играчи? Излизаш срещу грамотен, но доста "на възраст" отбор и нямаш грам мотивация да потичаш малко повече и то 90 минути. Колкото и да са добри противниците ти, възрастта не е простила на никого в този живот. И вместо да ти дишат праха или по-скоро да гледат пръските от калта от бутонките ти - ти стоиш и чакаш. Демек, ще се надлъгваш. Все едно младо момиче да се надлъгва с дърта к....а. Като, че ли не знаеш номерата им и благосклонния поглед на съдиите към "лакти", "падания", "търкаляне" и пр. Излизаш на терена препариран и не виждаш, че всъщност няма от какво да се страхуваш. Само, че преди да си поел дъх, губиш с два гола и после гониш Михаля. Да темата е за следващия мач. И какво пак ще излезем и ще чакаме - да ни нападат, да я мислим, да чакаме някой да сгреши от техните, да ни е страх от единоборствата и т.н. Един отбор не излезе ли с мисъл за победа и пълен 100-хиляден стадион не може да му даде крила да постигне нещо.