Маскирани нападнаха автобус 94 в София

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Popokatepetal
Контакти:

Re: Маскирани нападнаха автобус 94 в София

Мнениеот Popokatepetal » 19 окт 2015 22:38

chiphead написа:Пичове, не се връзвайте на провокации, не е ясно кои са били тези "маскираните" - всеки може да си тури една маска и да си вземе шалче на който отбор иска и да ходи с неккви пръти по улиците.

Надявам се разбирате мисълта ми?

Пак провокации, пак геноцид срещу ЦСКА. Не знам, пич. Може и маскираните да са били фенове на Септември или Академик София. Или в краен случай на Славия или Локомотив. Няма как да са били от ЦСКА. Там само майки с колички и професори от БАН членуват. Да се закрия провокативната тема веднага, пусната от човек на Пеевски.

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 19 окт 2015 22:42

парци написа:
chiphead написа:Пичове, не се връзвайте на провокации, не е ясно кои са били тези "маскираните" - всеки може да си тури една маска и да си вземе шалче на който отбор иска и да ходи с неккви пръти по улиците.

Далеч съм от идеята да оправдавам когото и да било, но вчера е имало три подобни случая, което предвид развитията около мача с "тигрите", лично на мен, ми идва една идея съмнително.

Ами, на мен ми мирише повече на политика, отколкото на някакъв вид криворазбрано "фенство". Ето - и днес - някакъв митинг пред министерство на земеделието - някои от интервюираните се оказа, че са викнати на това място за кастинг от някаква агенция, и като разбраха, че са се напъхали между шамарите - казаха, че се махат (мина по БНР) ...

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 19 окт 2015 22:43

Срам и позор! :!: :oops:
Българи да се бият с българи заради някакви отбори, и то във времена , когато трябва да сме най-обединени! :!: :oops:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 окт 2015 22:44

Popokatepetal написа:http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/incidenti/maskirani-napadnaha-avtobus-94-v-sofija.html

Мога ли да попитам защо цял ден нито един от червените моралисти във форума не счете за необходимо да пусне такава тема. Нали сте много загрижени и възмутени всеки път, когато някой дебил със синьо шалче направи вандалска изцепка. А сега когато вашите безчинстват безнаказано, преследват и млатят наред от засада каквото им се изпречи пред очите, всичко е наред. Къде сте о, вий радетели за нормалност и врагове на хулиганските изцепки?
Червена наглост и безочие!!!

Ти пък! Все едно оня от форума на Ботев, джони, да пусне тема за Ботев при загуба или проблеми с клуба. Но е на първа линия, когато трябва да метне лайно по нашия отбор. Тия фенове са си лика-прилика.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 19 окт 2015 22:45

Popokatepetal написа:

Пак провокации, пак геноцид срещу ЦСКА. Не знам, пич. Може и маскираните да са били фенове на Септември или Академик София. Или в краен случай на Славия или Локомотив. Няма как да са били от ЦСКА. Там само майки с колички и професори от БАН членуват. Да се закрия провокативната тема веднага, пусната от човек на Пеевски.

Не съм от ЦСКА, не коментирам научните степени на феновете. Не знам защо реши, че са били фенове на някой отбор? "Щото така са казали по битивито ли?

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 19 окт 2015 22:47

chiphead написа:
парци написа:

Далеч съм от идеята да оправдавам когото и да било, но вчера е имало три подобни случая, което предвид развитията около мача с "тигрите", лично на мен, ми идва една идея съмнително.

Ами, на мен ми мирише повече на политика, отколкото на някакъв вид криворазбрано "фенство". Ето - и днес - някакъв митинг пред министерство на земеделието - някои от интервюираните се оказа, че са викнати на това място за кастинг от някаква агенция, и като разбраха, че са се напъхали между шамарите - казаха, че се махат (мина по БНР) ...

Коя политическа сила и какво точно би спечелила от това, че едни хора в автобус 94 със сини шалчета са били пребити от друга група с маски и червени шалчета. Шалчетата са били на Левски и ЦСКА, не на Реформаторския Блок и БСП примерно, та да се политиза откровената простотия.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 19 окт 2015 23:00

Popokatepetal написа:Пак провокации, пак геноцид срещу ЦСКА. Не знам, пич. Може и маскираните да са били фенове на Септември или Академик София. Или в краен случай на Славия или Локомотив. Няма как да са били от ЦСКА. Там само майки с колички и професори от БАН членуват. Да се закрия провокативната тема веднага, пусната от човек на Пеевски.

Няма нужда да се закрива темата, защото не е провокативна. Всеки вандализъм трябва да се осъжда, особено след такава проява на дързост.
Но, че темата е пусната от човек на "голям човек" си е вярно. :)

Popokatepetal написа:Мога ли да попитам защо цял ден нито един от червените моралисти във форума не счете за необходимо да пусне такава тема.

Винаги сме разчитали на будната съвест на някой от "народа". Даже вездесъщият Василий, властелинът на доносите е закъснял с декларацията си! Непростимо!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 окт 2015 23:13

Големите моралисти в червено много мълчат по темата. Защо ли не е учудващо....

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 окт 2015 23:16

Popokatepetal написа:
гражданин от село написа:Що бе, да не би нашите гамени да са нашокали репите на вашите гамени?

Какви ваши гамени? Нали там всички сте от литературния клуб, интелектуалци, майки с колички и прочие.

Значи не са били наши. :) Хайде най-после ни осветли какво искаш да кажеш с тази тема, защото гледам, че и доста хора от твоя отбор също не могат да вдянат.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 окт 2015 23:18

Popokatepetal написа:
chiphead написа:
парци написа:

Коя политическа сила и какво точно би спечелила от това, че едни хора в автобус 94 със сини шалчета са били пребити от друга група с маски и червени шалчета. Шалчетата са били на Левски и ЦСКА, не на Реформаторския Блок и БСП примерно, та да се политиза откровената простотия.

Явно толкова ти е капацитета ...... Да ти го обясня (като на шестгодишен).
Всяка евентуална форма на бъдещ протест на червените фенове (мирен или не чак толкова мирен), вече може спокойно да се "лумпенизира" и да се измести акцента.
Избори идват .....

Може и червени фенове да са ... кой знае.
Има ли арестувани? Има ли разпитани?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Футбол - България”