Левски - Черно море XIII кръг

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Левски - Черно море XIII кръг

Мнениеот action66 » 19 окт 2015 16:35

domkcuf написа:Лесна победа за Левски по пътя към 27-та. 2-0!!!

Уважаеми,че ще ни биете,ще ни биете.Но няма да е лесно.До 30-та минута ще стане 1:0.В самия край на полувремето ще стане 2:0.Вяло начало на второто,но бавно ние започваме да натискаме все по-смело.Към 60-та минута резултата става 2:1.Следват най-силните 10 минути на "Черно море" в този мач.Но няколко пропуска на Бижев,Курьор и Райков задържат резултата до 75-та минута.Следват взаимно разцъкващи минути.И като от нищото в 88-та минута Атанас Курдов прави 3:1 и демонстративно вяло поздравява публиката.......До края всички играчи мислят за изборите в неделя.......
Относно титлата прогнозирам,че ще сте с 12 точки зад "Лудогорец" след 4-то завъртане.Трети сте след "Литекс",които ще завършат с 64 точки.Ние сме 4-ти с 57 точки.Това е от мен.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 окт 2015 16:55

Аз в този мач не очаквам повече от един гол, ако има въобще гол.

Византия
Контакти:

Мнениеот Византия » 19 окт 2015 17:16

Ако няма гол до почивката, Морето ще вземе мача.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 окт 2015 17:44

action66 написа:

Уважаеми,че ще ни биете,ще ни биете.Но няма да е лесно.До 30-та минута ще стане 1:0.В самия край на полувремето ще стане 2:0.Вяло начало на второто,но бавно ние започваме да натискаме все по-смело.Към 60-та минута резултата става 2:1.Следват най-силните 10 минути на "Черно море" в този мач.Но няколко пропуска на Бижев,Курьор и Райков задържат резултата до 75-та минута.Следват взаимно разцъкващи минути.И като от нищото в 88-та минута Атанас Курдов прави 3:1 и демонстративно вяло поздравява публиката.......До края всички играчи мислят за изборите в неделя.......
Относно титлата прогнозирам,че ще сте с 12 точки зад "Лудогорец" след 4-то завъртане.Трети сте след "Литекс",които ще завършат с 64 точки.Ние сме 4-ти с 57 точки.Това е от мен.

Ето така се прави, това се казва прогноза! Колега, напиши само кой ще вземе купата и кои ще са изпадащите отбори, та футболисти, треньори и ръководители да се оттеглят отсега в заслужена почивка, пък и ние да си починем малко от тях!... :lol:
П.П. Ако дадеш и прогноза за изборите, цена няма да имаш... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 окт 2015 17:50

От нашето ниво и игра няма как да лъха позитивизъм. С ялов нападател вкраващ по 1 гол на 10 кръга ще ни трябват 20 положения на Герена, за да вкараме. Освен всичкото в защита сме трагични. Вчера гледах внимателно Левски и Лудогорец. Очаквах да ги прегазят, честно. Но...щом се умориха моторите им Гаджев и Костадинов - тотален дроб, Лудогорец ги смаза на контри, не знам как не само не ги би, ами не ги и качи на резултат. Без тея "рендета" загубиха и агресивност и всичко, а и в защита започнаха пробойните. Е, за петък и двамата са аут, което е по принцип чудесна новина. Трябва да вкараме мача в желаното русло - битка в средата на терена, като снощи, като съм убеден, че Паланков, Стенио и Клок ще се справят с техните халфове, а за Бурабия - там не знам вече...Добре е, че Дани Г ще пропусне мача, не ме кефи нещо като десен бек, много пропуски има, наистина много, оставя си хората, постоянно при това, но го извинявам - не е бек човека все пак...но ако беше на линия познавайки Кольо 100% щеше да го пусне и да легитимираме Краев като топ-крилото в А група. И разбира се, да кажа - очаквам ОБЕКТИВНО съдийство...не като това от Лудогрец Арена, където Никито Йорданов не ни даде 3 дузпи и не изгони Терзиев....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 19 окт 2015 19:56

Дано се получи интересен мач. Прогноза 3-1
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 19 окт 2015 21:15

Надявам се Левски да не си мислят, че 4те точки от Литекс и Лудогорец са повод за празненства и представа за спечелена титла. Отбори като Черно Море и Славия , дори Берое (макар, че излязоха от блясъка в начало с който ме впечатлиха) са най-коварните опоненти , а не преките съперници. Смятам, че трябва да се подходи сериозно и евентуално 2;1 и 1;0 е постижим резултат . Радвам се , ако не друго че започна една тенденция да се играе с едно наум на Герена. Вече го няма циркът с Левски на Гонзо- които дойде в София да ни гаври , ами отбори като Берое и Ботев излизат със дефанзивна нагласа. Като левскар това може само да ме радва и все пак Черно Море не веднъж са ни спъвали . Очаквам мача с нетърпение

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 19 окт 2015 23:23

1-0 за Левски е мача

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 20 окт 2015 10:36

action66 написа:

Те така се изхвърляха и преди мача с Лудогорец.....Винаги слагат рибата преди тигана ;) После търсят причините в съдията, в контузения играч на противниковия отбор, но никога в себе си. Ако футболистите ви излязат със самочувствие и увереност спокойно можете да вземете мача...И равен да е пак е добре. Успех Ви желая.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Черно море”