Първото полувреме гостите не знаеха къде се намират. Трябваше малко повече агресия, да им фукнат два парцала и после да се върнат отзад и да си пият кафенцето. Не се получи, сами си направихме мача труден и накрая те ни изпуснаха.
Направи ми лошо впечатление, че няма кой да рита към вратата. А когато липсват удари не е хубаво.
Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT
Последна промяна от Tommi на 18 окт 2015 23:40, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Drunken_Master
- Контакти:
Не мога да повярвам,че тия два отбора са в тройката...Уникално слаб мач...Имам чувството,че гледам шеста дивизия на Англия ! На всичкото отгоре делиорманците даже заслужаваха и да ви бият...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Stahlgewitter
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Другият път елате с цялата съдийска делегация..
Къде си бе муцунка сладка

Великолепно първо полувреме и отчайващо второ... бесен съм. Бяхме напът да загубим спечелен мач... Разград да ни надиграват на Герена, абсолютен срам. Дано никога повече не видя Левски като този от второто полувреме.
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Drunken_Master написа:Не мога да повярвам,че тия два отбора са в тройката...Уникално слаб мач...Имам чувството,че гледам шеста дивизия на Англия ! На всичкото отгоре делиорманците даже заслужаваха и да ви бият...
Що? Кой да е????
Stahlgewitter написа:ralka_levskarka написа:Другият път елате с цялата съдийска делегация..
Вече се прибрах

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя / 20:0
Айде тоя път да не е съдията,а ?!?caci написа:Съдията си оправда прякора,свири като сватбар на циганска сватба.

висша математика:31 ≠ 4 

Понеже гледам има спорове за съдията, реално погледнато той допусна грешки, но в никакъв случай не може да се определят като ключови. Сравнително добре се справи, въпреки че не за пръв път някои ситуации ги отсъжда с идеята да компенсира някоя предна неточност в обратната посока.
Само Левски!
- Stahlgewitter
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Drunken_Master написа:Не мога да повярвам,че тия два отбора са в тройката...Уникално слаб мач...Имам чувството,че гледам шеста дивизия на Англия ! На всичкото отгоре делиорманците даже заслужаваха и да ви бият...
Що? Кой да е????Stahlgewitter написа:ralka_levskarka написа:Другият път елате с цялата съдийска делегация..
Вече се прибрах
Вече съм спокоен.

..... по едно време се дочу СМЕШНИ СТЕ, от сектора за гости...
Не разбрах какво ги разсмя...
Друго е да хапваш ХОТДОГ ...на мача...
за мача...слаб мач за Левски, а онези мисля че сдадоха титлата!
Левски и Литекс ще се борят за титла ...
Не разбрах какво ги разсмя...
Друго е да хапваш ХОТДОГ ...на мача...
за мача...слаб мач за Левски, а онези мисля че сдадоха титлата!
Левски и Литекс ще се борят за титла ...
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016
09.09.2016
- ralka_levskarka
- Контакти:
Stahlgewitter написа:ralka_levskarka написа:Drunken_Master написа:Не мога да повярвам,че тия два отбора са в тройката...Уникално слаб мач...Имам чувството,че гледам шеста дивизия на Англия ! На всичкото отгоре делиорманците даже заслужаваха и да ви бият...
Що? Кой да е????Stahlgewitter написа:ralka_levskarka написа:Другият път елате с цялата съдийска делегация..
Вече се прибрах
Вече съм спокоен.
Видях ли те

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]