Тотнъм - Ливърпул 17.10.2015 |14:45| 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Тотнъм - Ливърпул 17.10.2015 |14:45|

Мнениеот iliev72 » 18 окт 2015 20:57

Milkoy написа:Илиев, ще ти го кажа директно. Излагаш се, само търсиш кого да захапеш и да се заядеш. Аз подкрепях Брендо до последно, сега ще подкрепям Клоп, а не като теб да вадя стари кирливи ризи и да търся конфронтация. Стегни се малко.

И преди съм го казвал. Аз не подкрепям този или онзи мениджър. Аз подкрепям Ливърпул. А тези 3г (някои дори и през сезон 2013/14) плюеха срещу БР. Мисля , че му ред да вкусят от собствената си манджа да видят колко вкусна.
Да не споменавам , че "изявени" фенове на Ливърпул дори спряха да гледат отбора защото го води едикой си мениджър. Никой мениджър не може да ме спре да гледам любимият отбор. Да го кажем по нашенски - с техните камъни , по техните глави за да видят колко хубаво. За разлика от тях при всеки успех и добра игра няма да щадя похвалите се , но при всеки слаб мач моята критика ще е още по яростна. Няма да пропусната нито една възможност(загуба/провал) да им напомня , че са чакали Клоп като месия.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 окт 2015 21:04

iliev72 написа: Мисля , че му ред да вкусят от собствената си манджа да видят колко вкусна.
Никой мениджър не може да ме спре да гледам любимият отбор. Да го кажем по нашенски - с техните камъни , по техните глави за да видят колко хубаво. но при всеки слаб мач моята критика ще е още по яростна. Няма да пропусната нито една възможност(загуба/провал) да им напомня , че са чакали Клоп като месия.

Ясен си ни вече.Сега мразиш всички във форума и не ти пука за Ливърпул.Спирам да комуницирам с тебе, само отварям работа на Гил.Дано като се видиш пред огледало се харесваш що за човек си.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 окт 2015 21:25

daduradam написа:
iliev72 написа: Мисля , че му ред да вкусят от собствената си манджа да видят колко вкусна.
Никой мениджър не може да ме спре да гледам любимият отбор. Да го кажем по нашенски - с техните камъни , по техните глави за да видят колко хубаво. но при всеки слаб мач моята критика ще е още по яростна. Няма да пропусната нито една възможност(загуба/провал) да им напомня , че са чакали Клоп като месия.

Ясен си ни вече.Сега мразиш всички във форума и не ти пука за Ливърпул.Спирам да комуницирам с тебе, само отварям работа на Гил.Дано като се видиш пред огледало се харесваш що за човек си.

[offtopic]Наистина си много ограничен :mrgreen: Защо да мразя някой който дори не познавам :lol: Такива като теб само мога да съжалявам. Самата мисъл , че може да мразиш човек който не познаваш говори достатъчно за теб , мразительо неземни ![/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 18 окт 2015 21:45

Аз смятам,че се получи мач , в който ние играхме борбено, но като че ли нашите се виждаха за първи път. Илиев е прав, че играта ни беше неориентирана и грозна, НО също така мисля , че момчетата се опитаха да играят както иска Клоп - с бързи пасове и преса. Нямаше ги тия безкрайни успоредни пасове в нашето поле - бавно и скучно мачкане на топката и същевременно надбягахме Тотнъм, което се случва за първи път на техния стадион тази година. Е , няма как да пренастроят играта си за 3 дена, нали Илиев ? Освен това, ако сте забелязали играхме без най-добрия си нападател в момента - Ингс, играхме без основния си нападател - Стъридж, без капитана си- Хендерсън и без двете скъпи покупки лятото - Бентеке и Фирмино. И защо трябваше да дадем 4 години на един второкласен мениджър , а сега искаме след 3 (три) тренировки и коренно преобръщане на стила на игра да мачкаме.Някои трябва да свикнат , че БР не е и няма да бъде вече мениджър на този велик клуб и ако толкова си го харесват могат да сменят отбора с друг, на който мениджър ще е БР.

crimson

Мнениеот crimson » 18 окт 2015 21:54

Milkoy написа:Илиев, ще ти го кажа директно. Излагаш се, само търсиш кого да захапеш и да се заядеш. Аз подкрепях Брендо до последно, сега ще подкрепям Клоп, а не като теб да вадя стари кирливи ризи и да търся конфронтация. Стегни се малко.

+10 Чудесно казано.

За първи мач и то без половината отбор, доста добре се справихме. Имаше хъс, вдъхновение. При малко повече късмет можеше даже и да бием. Пожелаваме на момчетата да направят 2-3 победи подред за кураж. 8-)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 18 окт 2015 22:35

Никой няма да иска Клоп ако резултатите и играта са като при Роджърс само че е очевидно че това няма как да стане.Нищо лично към Роджърс, но беше очевадно че отбора потъва и трябваше да си ходи дори остана повече от нужното.Факт е че е най-слабия ни мениджър от 60 години насам и ме съмнява Клоп да се издъни по-зле от него(много е трудно).
Ясно е че този сезон не може да се очакват чудеса, ще трябва време да се разчистят Алъновците и да свикнат футболитите с изискванията на Клоп който за разлика от Роджърс е доказал че може да печели и че има какво да се очаква от него.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 окт 2015 21:36

chakalat написа:Никой няма да иска Клоп ако резултатите и играта са като при Роджърс само че е очевидно че това няма как да стане.Нищо лично към Роджърс, но беше очевадно че отбора потъва и трябваше да си ходи дори остана повече от нужното.Факт е че е най-слабия ни мениджър от 60 години насам и ме съмнява Клоп да се издъни по-зле от него(много е трудно).
Ясно е че този сезон не може да се очакват чудеса, ще трябва време да се разчистят Алъновците и да свикнат футболитите с изискванията на Клоп който за разлика от Роджърс е доказал че може да печели и че има какво да се очаква от него.

Ефекта "Клоп" се усети още в първия му мач, само след седмица тренировки, като дори с някои от играчите не е работил и седмица. Фактът, че подобрихме рекорда за най-много бягане в един мач от началото на сезона, говори сам по себе си. А, и Тотнъм бяха рекордьорите между другото, а ги надиграхме по този показател. С много бягане, както Клоп казва, "като се защитаваме заедно и нападаме заедно", когато пресираме противника, няма как играта да не е по-добра. И не е вярно, че не можем да очакваме чудеса този сезон. В следващия кръг на КУК сме, ФА Къп не е започнала още, в ЛЕ имаме всички шансове за достойно представяне, а Топ 4 също не изглежда невъзможна цел. Минали са едва 9 кръга, а още 29 мача са си нещо сериозно... Определено имаме шансове за някакво "чудо" през този сезон. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”