kartago написа:защо ,
точно ти ми пишеш и ми обясняваш как този човек от половин метър се пазел от топката, малко по-долу ми обясняваш как нямало по-добър от него от реакция от половин метър?!..
Да не би да ме бъркаш с някой? В първия пост съм написал:
във втория:защо написа:Джони имаше изключителен рефлекс, спасяванията му бяха и много ефектни
Къде пише, че се пазел от топката? Или си чел нещо в "Наздраве" и си мислиш, че е от мен, или си прегледал мойте постове по диагонала и си разбрал нещо друго. Щото като гледам, за всичко мислиш като мен, даже Караджов като го гледам и аз се сещам за Касияс. И за Джони, между другото, някога си мислех, че е най-великия и чак като дойде втория път в ЦСКА през 91-ва (той тогава беше вече и стар, не можеше да прави тия велики плонжове, ама грешките си ги правеше пак), се усетих, колко по-спокоен съм бил с Вълов на вратата и си промених мнението. Та това е разликата между нас, за трети път я пиша, ако и сега не си съгласен с мен и с теб, че Джони е вратарят с най-добра реакция и най-светкавични и прецизни плонжове в света (поне от 30 години насам), или че от Караджов има да става нещо (засега не е станало съвсем, де), да знаеш, че ти затова не си станал голям вратар.защо написа:на Джони от половин метър беше най-трудно да му вкараш, в света май няма друг вратар с неговата реакция