ВЛ | 9-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед 0:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 9-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед
Рууууууууни!
РУуууНЕЕЕЕЕ!!!! Ей така да ме оборва всеки път!!!
Честита победа!
Напълно заслужена.
Смазахме ги.
Марсиал разби мита, че става нещо от Коулмън.
Цял мач го направи див и щастлив. Сигурно скоро никой не го е клатил 90 минути така, както франзуцина. Рохо също много беше активен в тази зона, но като цяло целият отбор игра чудесно.
Гледаме към Москва, където пак искам този резултат!
Напълно заслужена.
Смазахме ги.
Марсиал разби мита, че става нещо от Коулмън.
Цял мач го направи див и щастлив. Сигурно скоро никой не го е клатил 90 минути така, както франзуцина. Рохо също много беше активен в тази зона, но като цяло целият отбор игра чудесно.
Гледаме към Москва, където пак искам този резултат!
Смазахме ги ! Не очаквах толкова убедително, но добре дошло ! Много добър отговор от ЛвГ и играчите след загубата от Арсенал !

Чак ме е яд, че не вкарахме повече, но да не ставаме алчни.
Честита победа! Очаквана за мен.
Другата седмица домакинство на Сити, перфектен шанс да ги изместим от 1-вото място. Ще са без Агуеро и Силва, но както видяхме днес очевидно се справят и без тях.

Другата седмица домакинство на Сити, перфектен шанс да ги изместим от 1-вото място. Ще са без Агуеро и Силва, но както видяхме днес очевидно се справят и без тях.
Перфектен мач!Няма какво да се говори повече.Наистина перфвктен.Атаките днес бяха с по два паса.Смяната на темпото днес пеше изключително бързо , направо шах и мат за Евертън.Не съм очаквал да си призная!Много съм щастлив браво , сега е време за 10на бири ей така да се полее!
Айде честито момчета прекрасна победа с 3:0 срещу много добър отбор.Марсиал ги прави диви и щастливи.Сухата мрежа трябва също така да се отбележи.

-
- Контакти:
Re: ВЛ | 9-ти кръг | Евертън - Манчестър Юнайтед 0:3
Страхотна игра. Много Доволно от всеки един на терена
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- MapTo_D
- Контакти:
Доста добре се получи, за мен много неочакван и убедителен успех. Но пък беше приятна изненада. Гледах до към 70 мин, после трябваше да бягам на банкет, справяхме се прилично по спомени. Много ключова намеса на Де Хея в началото на второто полувреме, при един удар на Лукаку, щяха да се надъхат домакините, ако бяха намалили и като нищо щеше да се пропукаме, добре, че нямаше драми тоя път.
Къде са само гнидите, които изпълзяха на мача с Арсенал, няма и 40 мнения още темата, не може така.

- old_traff
- Контакти:
Честита победа! Играхме страхотно, точно така се отговаря след лоша загуба. Браво на ЛвГ задето си беше написал домашното, както и на играчите за характера, който показаха. Абсолютно всички ми харесаха, дори и Рууни.
Следва тежко пътуване до Москва и след това Дербито, за което съм уверен, че ще спечелим.
Следва тежко пътуване до Москва и след това Дербито, за което съм уверен, че ще спечелим.