Москов призова към репресии спрямо феновете на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Москов призова към репресии спрямо феновете на ЦСКА

Мнениеот damyanov1963 » 17 окт 2015 12:02

kiril.a.d написа:
icko65 написа:
viali69 написа:Справедливост за ЦСКА !
Мястото на ЦСКА не е във "В" група !
От това губим всички. Губи футболът в България. Факт !

В момента точно там е мястото но вие наказания не можете да търпите.Нищо не губи футбола.Клишета клишета....До 1948 пак си имахме футбол.

футбола губи! - ама целия футбол, защото и отборите във "В" група играят нулев сезон, поради наличието на ЦСКА там!!! Същото се отнася и за А окръжна, където играе Локо Сф!!!
Да 1948-ма сме имали футбол? - да, подобен на днешния: Испания - България 13:0 ;)....
И къде са отборите, до 1948 г. сега?....Особено след 1949 г. и направения от ДС Динамо София? ;)...Къде ти е силната Славия, до 1948 г.??? Къде са ти Владислав, Тича Варна?...
Май-май и теб те радва само прекръстеното Динамо София....

Динамо го кръстиха вашите създатели - комунягите, само че видяха, че не върви и пак му върнаха името ЛЕВСКИ!
След това и на Витоша го прекръстиха, ама пак същата работа. Вие създавате само бъркотий откакто съществувате. Сега играете с професионалисти при аматьорите и пак имате претенций.
Без комунягите сте гола вода, един пролетен полусезон не сте играли в Европа, а двете ви участия в групите на ЛЕ са пълна трагедия.
Ето защо трябва незабавно да бъдете закрити, защото сте тумора в българския футбол!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 17 окт 2015 12:04

kiril.a.d написа:
MAXHOB написа:Плюйте си.Малко останахте.А когато левента ви сложи капака, съвсем ще изчезнете. :lol:

:) на "левента" - Вожд, останаха малко поддръжниците!!! - около 15% от населението по последните избори ;)...
Не ни карайте ние, които сме против всички днешни политици, да отидем да гласуваме и то ПРОТИВ, а не ЗА!!!

Левента от микре , дедо.Само ти не знаеш на кого викат така. :lol:
А със здраве те оставям да си пишеш и да се излагаш сам. :mrgreen:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 окт 2015 12:06

MAXHOB написа:
kiril.a.d написа:
MAXHOB написа:
kiril.a.d написа:
icko65 написа:

В момента точно там е мястото но вие наказания не можете да търпите.Нищо не губи футбола.Клишета клишета....До 1948 пак си имахме футбол.

футбола губи! - ама целия футбол, защото и отборите във "В" група играят нулев сезон, поради наличието на ЦСКА там!!! Същото се отнася и за А окръжна, където играе Локо Сф!!!
Да 1948-ма сме имали футбол? - да, подобен на днешния: Испания - България 13:0 ;)....
И къде са отборите, до 1948 г. сега?....Особено след 1949 г. и направения от ДС Динамо София? ;)...Къде ти е силната Славия, до 1948 г.??? Къде са ти Владислав, Тича Варна?...

Маниакална депресия.Трудно лечима е , но опитай. :lol: Ще ти дам направление при колеги - специалисти.

Благодаря от твоите специалисти в Д(ан)С - аз тях лекувам още от Тошово време ;)

Хахахахахах, още един взел се за репресиран и разказващ приказки от 1001 нощ.
Кирчо , ти живееш с 20 години назад .Нормално за дете на партизани. :mrgreen:

Виж сега, аз не съм виновен за младите и невежи хора - на вас, отлично ви промиват мозъците!
А аз, живея не преди 20 години, а преди хиляди години, поради знания на историята и невъзможна за манипулация образованост!!!
Апропо - децата на партизаните, като не е време да вземат пушките, взеха бухалките ;) - те ти го за чудесен пример, другаряТ Борисов!!!
А аз съм внук на банков директор...6 месеца преследван от дедите на Бойчо ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 окт 2015 12:09

damyanov1963 написа:
kiril.a.d написа:
icko65 написа:

Динамо го кръстиха вашите създатели - комунягите, само че видяха, че не върви и пак му върнаха името ЛЕВСКИ!
След това и на Витоша го прекръстиха, ама пак същата работа. Вие създавате само бъркотий откакто съществувате. Сега играете с професионалисти при аматьорите и пак имате претенций.
Без комунягите сте гола вода, един пролетен полусезон не сте играли в Европа, а двете ви участия в групите на ЛЕ са пълна трагедия.
Ето защо трябва незабавно да бъдете закрити, защото сте тумора в българския футбол!

Цялата тази тирада, я кажи да другарите ченгесари, които създадоха вашия отбор, през есента на 1949 г. и не са го изоставили и до сега!!! - никой не ти е крив, че си привърженик на прекръстеното Динамо София, отбор на вчерашната и на днешната власт, а в мечтите си си мислиш, че си привърженик на оня "Левски" София от царско време!!! - като искаш да си негов привърженик, ето ти възстановения Левски-Раковски в А окръжна група!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 17 окт 2015 12:11

kiril.a.d написа:А аз съм внук на банков директор...6 месеца преследван от дедите на Бойчо ;)

И избягал в Сърбия. :lol:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 окт 2015 12:12

MAXHOB написа:
kiril.a.d написа:
MAXHOB написа:Плюйте си.Малко останахте.А когато левента ви сложи капака, съвсем ще изчезнете. :lol:

:) на "левента" - Вожд, останаха малко поддръжниците!!! - около 15% от населението по последните избори ;)...
Не ни карайте ние, които сме против всички днешни политици, да отидем да гласуваме и то ПРОТИВ, а не ЗА!!!

Левента от микре , дедо.Само ти не знаеш на кого викат така. :lol:
А със здраве те оставям да си пишеш и да се излагаш сам. :mrgreen:

левенти...вождове...все ми е тая - все мутро-ченгесарски терминологии, които ме отвращават!!! А самото им ,поменаване си е чиста излагация, която ти, поради простотия и елементаризъм, няма как да усетиш и знаеш!
ОК?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 окт 2015 12:13

MAXHOB написа:
kiril.a.d написа:А аз съм внук на банков директор...6 месеца преследван от дедите на Бойчо ;)

И избягал в Сърбия. :lol:

И защо си избягал в Сърбия? ;).....там пак беше същото - Йосип Тито, адаша на Йосиф Сталин ;)

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 17 окт 2015 12:41

Омръзна ми тия постоянно да плачат,че някой не им помогнал,че държавата не им помага,че постоянно се вкарват в някакви филми на конспирация,а не виждат че от създаването си са управлявани само от престъпници срещу народа и държавата.И за какво ще протестират сега,за това да не си плащат дълговете ли? :?: ? Значи"га ядооа кифтаците не реваа,а сега реват".А феновете им който не ги е хванал той не ги е..... манипулирал,а те милите толкова доверчиви че и на Лупи вярват най много. :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 окт 2015 12:47

MAXHOB написа:
kiril.a.d написа:
icko65 написа:

Маниакална депресия.Трудно лечима е , но опитай. :lol: Ще ти дам направление при колеги - специалисти.

Колега, закъснял си. Кире Динамото или още Кирчо Юриспрудента вече е жива легенда сред психиатрите у нас. Много от тях написаха дисертации и получиха научни степени покрай неговия случай, а и цял блок в МБАЛНП „Свети Наум” на ІV километър в София е кръстен на негово име... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 окт 2015 12:52

caci написа:Омръзна ми тия постоянно да плачат,че някой не им помогнал,че държавата не им помага,че постоянно се вкарват в някакви филми на конспирация,а не виждат че от създаването си са управлявани само от престъпници срещу народа и държавата.И за какво ще протестират сега,за това да не си плащат дълговете ли? :?: ? Значи"га ядооа кифтаците не реваа,а сега реват".А феновете им който не ги е хванал той не ги е..... манипулирал,а те милите толкова доверчиви че и на Лупи вярват най много. :lol:

Тъпо! - като не знаеш за какво протестират, защо се записваш??? - и на теб да цитирам НПК: "незнанието не онеправдава..."!!!
А протестират, заради заигравките с ФК ЦСКА, което би позволило, юридически, да функционира футболния клуб!!! - за пари, отдавна не става дума! - има си вече синдик за тази работа ;)
ОК?

Върни се в “Кошче за отпадъци”