ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 19:13

PFC Litex написа:
k_oleto написа:Мисля, че ти пука толкова, колкото на ГГ за Литекс, но.......темата не е такава. Няма ли как да си пишеш във форума на ОСЪМ, заедно с другите младежи, които са фенове на други отбори, но са най-активни във форума на ЦСКА

Никога няма да усетиш тръпката от факта да си подкрепяш отбора от града/региона без значение, в каква група играе и с кой играе. Във форума на ЦСКА не бях писал от много време, но днес писнах, че ми писна от микренски дребни номера.
Да взема вече да ви плаща, да ви опъне по един път и да се приключва, че вашето реване вече стана хронично и дразнещо.

Аз във форума на Литекс не съм писал, с изключение на мачовете от ЛЕ, когато съм пожелавал късмет, така че.........
Но и там........има 5 теми за 3 години - то е скучновато

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 16 окт 2015 19:14

Всички викат НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА но всеки иска да се нарушават законите и наредбите на държавата :mrgreen: Да се прави протест в полза на мафията и нарушаване на наредбата. Е верно НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. БЕРОЕ и ЛОКО ПД също правили далавера .Като слушам и гледам тия ми се виждат сравнение ЦСКА като крадец на кокошки .А на армията са крали и далавери за милиони :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 окт 2015 19:15

Както казах - мишлето само църка против ЦСКА , за протест против ГГ не го търси.
П.П.
Похвали се,че сте пяли КоР на ГГ,кога?Дай някакво инфо ако не е тайна разбира се.Събирали сте се фенове на Литекс в някакво мазе и сте пяли тихичко Кор за ГГ като единият от вас е снимал с GSM-a?Tова ли е?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 19:26

GOLEADOR написа:Както казах - мишлето само църка против ЦСКА , за протест против ГГ не го търси.
П.П.
Похвали се,че сте пяли КоР на ГГ,кога?Дай някакво инфо ако не е тайна разбира се.Събирали сте се фенове на Литекс в някакво мазе и сте пяли тихичко Кор за ГГ като единият от вас е снимал с GSM-a?Tова ли е?

Не е мазе, а ИЗБА, не са пяли, а са тананикали, не е единият, а единственият и не е КОр за ГГ, а шуми, шуми река Осъм

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2015 19:31

9 страници взаимни обиди и провокации,пораждащи излишно негативно напрежение.Затова отива в коша.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Кошче за отпадъци”