ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ББ забрани на Витоша да играе срещу ЦСКА

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2015 18:25

GOLEADOR написа:Ето отговор на въпроса ти http://topsport.ibox.bg/news/id_554106155.А протести в Ловече кога?Нещо от рода на "Вън джуджето от Микре!Гриша махай се от Ловеч!" или там каквото ти е на сърце,кога?

За какво ми е да протестирам срещу някой, който ни е безразличен?
Лапайте му там пачките и стига сте ревали като пред заколение.
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 18:27

PFC Litex написа:
GOLEADOR написа:Ето отговор на въпроса ти http://topsport.ibox.bg/news/id_554106155.А протести в Ловече кога?Нещо от рода на "Вън джуджето от Микре!Гриша махай се от Ловеч!" или там каквото ти е на сърце,кога?

Хах, именно заради такива като теб, Гришата каза: Ловеч може и без футболен клуб и няма да е голяма загуба

НИЕ си обичаме отбора и сме фенове, а именно и затова - обикновените зяпачи - като теб - не разбират
Последна промяна от k_oleto на 16 окт 2015 18:29, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 окт 2015 18:28

Кашчей написа:А на Берое и Лудогорец разрешено ли им е да вземат най-добрите играчи в България, без да плащат нищо? А да правят трансферни врътки, за да прецакат я клуб, я цялата А група? Разрешено ли им е сега да не плащат и да искат, да искат, да искат..само да искат?
Вие, освен "искам" и "дай", други думи не познавате!

Сакам да те питам нещо. Ама честно да ми кажеш.
Ти като гледа мачовете на ЦСКА с Ливърпул и Байерн, радваше ли се или рИва?

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 16 окт 2015 18:29

PFC Litex написа:

Апатия викаш. То затова Гришата ще се махне от там ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 16 окт 2015 18:29

River Plate написа:
PFC Litex написа:Аз имам един, единствен въпрос, до кога цяла България ще търпи тарикатлъка на червения отбор, на който всеки му е виновен.
Оня дребния тарикат от Микре да ви плаща сметките и да се кротнете вече, че вашето стана по-дълго от сапунен сериал.
Яли, пили, весели ли се и след това им криво, че трябва да си плащат сметките.

Айде махай се бе, комплексар! Четеш ли какво пишеш?

Той много добре чете,ама ти знаеш ли на чии турски господ трябва да се кланяте, само и само да успеете.
Последна промяна от miti4nia на 16 окт 2015 18:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 окт 2015 18:30

PFC Litex написа:

Страха е по силен от тока и вие няма да кажете "гък" на ГГ каквото и да направи с вас!Ако иска и на задна или друга да ви извози вие само ще му се нагодите.За това няма да видим протест в Ловяеч.Микрето ще си се гаври с вас и вие с пълна уста ще му викате "Мерси"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 окт 2015 18:32

И кво сега - поредната манипулация на ЦСКА - Участието им във В група трябва да се таксува, като поредния им "успЕх в славната им история"!!!
Е, ВЕРНО, НЕМА ТАКЪВ ЦИРК!!!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 16 окт 2015 18:33

1palq4o1 написа:
River Plate написа:
1palq4o1 написа:
River Plate написа:Така и очаквах, сините пудели налазиха темата да избиват комплексите си от Тризвездните 8-)

Ейййййй, пак сме виновни ние за всичките Ви беди и нещастия!!!!
Май-май вие имате комплекс от НАС-за каквото и да става въпрос, все "Левски" и СИНИТЕ сме ви виновни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Дорбе че си вярваш!

Кое да си вярвам?!?!?!?!?
Че сме ви виновни за всичко което Ви се случва?Според 99% от привържениците Ви!
Или съм в грешка?Ако мислиш така по-добре прочети какви ги плещят почти всички с червени пристрастия!!!

Проблемът не е в това,че наистина(по определени причини и с дългосрочна цел) ни докараха до фалит(назначавайки гърнета и подобни),а в двойния аршин.Докато при вас,сините,се изсипваха пари със самосвали(от неизвестен произход и до ден днешен) ,докато криехте заплати и данъци-държавата не се интересуваше(и не се интересува) от това.Докато нашето потъване се осъществи със известни заемни средства(направено по политическа поръчка) с една цел-да ни фалират,да ни изхвърлят и да ни унищожат. За да си приберат базите и терените в Борисовата,които са апетитната хапка.Докато от вашия говедарник на майната си в София дори и МВР не се интересува,затова ви го дава без пари.Сега навирихте гребена,защото започнаха да се изливат поредните чували с пари от неизвестен произход и да си плащате дълговете,заради които отдавна също трябваше да сте изхвърлени от А група. Но не би-Борисов се върна на власт,с помощта на ДПС тя стана безконтролна и гарантирана и верига от "спонсори" се насочи кън краварника. Със сигурност и шампионската титла ви е уредена. Просто на Домусчиев,който е в далаверата,му е казано,че не може да мачка години наред. Така,че тази година все ще вземете нещо.Но по мръсен,корумпиран и опорочен шампионат от този просто не съм виждал.Но то нацинала ни показа резултата. Само че има едно голямо НО! Сега начело на ЦСКА е Гришата.И той добре разбира,че войната е срещу него на всички фронтове.Все пак той не е Гърнетата,или Божков,да е зависим от Тиквата. И в момента се оказва,че една бивша мутра е единствената надежда за връщане на някаква нормална държавност.Защото трябва да си малоумник,за да не виждаш срастването на Партията( в лицето на ГЕРБ и ДПС) и Държавата,по комунистически. Затова ще излязат на протест.Защото всъщност комунистическият отбор,подкрепян с всички средства са точно "сините". Смешниците от Разград не ги броя.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2015 18:33

k_oleto написа:
PFC Litex написа:

Хах, именно заради такива като теб, Гришата каза: Ловеч може и без футболен клуб и няма да е голяма загуба

НИЕ си обичаме отбора и сме фенове, а именно и затова - обикновените зяпачи - като теб - не разбират

Аз съм фен на отбора от Ловеч още когато Ганчев е бил никой и се казваше ОСЪМ.
На този отбор не съм станал фен заради титлите му, а ти това никога няма да го разбереш.
ОСЪМ в която и група да играе аз пак ще си го обичам и посещавам мачовете му без да квича, като пред заколение.
Все ми е тая Ганчев, къде ще ходел, да си взема партакешите и да остави отбора на спокойствие, ние ходим заради спорта и тръпката. Да пали с 200 ако може да си вземе и завода за джипки дето никой не иска да бачка в него е как ще иска като заплатите които дава са по 400лв.
Изображение

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 16 окт 2015 18:33

damyanov1963 написа:И кво сега - поредната манипулация на ЦСКА - Участието им във В група трябва да се таксува, като поредния им "успух в славната им история"!!!
Е, ВЕРНО, НЕМА ТАКЪВ ЦИРК!!!

Успех е, защото никой не отстъпи и хората на трибуните са в пъти в повече. На нас А група не ни липсва, а на А група липсва ЦСКА - ФАКТ

Върни се в “Кошче за отпадъци”