PFC Litex написа:golemia написа:Не ми е ясно как ще им спре протеста!?
А този протест не е ли срещу БФС и какво им е виновна държавата на ЦСКА, че фалираха?
[offtopic]Много си прост Саше[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:golemia написа:Не ми е ясно как ще им спре протеста!?
А този протест не е ли срещу БФС и какво им е виновна държавата на ЦСКА, че фалираха?
loko29 написа:Хора в момента е 2015 година а не 1996 година и не мислете, че един добре облечен бизнесмен може да уплаши цяла държава.ББ може да смачка ГГ когато и както си поиска и 80% от хората ще му ръкопляскат.Все пак в тая държава има закони и те трябва да почнат да се спазват все някога.
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
k_oleto написа:Ако искат бре, да не са Реал Мадрид. Само дето това решение, че изкара още повече народ пред парламента, но............не знам дали протеста ще е мирен в такъв случай
Captain Stottlemeyer написа:k_oleto написа:Ако искат бре, да не са Реал Мадрид. Само дето това решение, че изкара още повече народ пред парламента, но............не знам дали протеста ще е мирен в такъв случай
А в неделя следобед в парламента освен дежурния полицай и леля Пена чистачката дали ще има някой?!...![]()
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Captain Stottlemeyer написа:k_oleto написа:Ако искат бре, да не са Реал Мадрид. Само дето това решение, че изкара още повече народ пред парламента, но............не знам дали протеста ще е мирен в такъв случай
А в неделя следобед в парламента освен дежурния полицай и леля Пена чистачката дали ще има някой?!...![]()
парци написа:Сините ако си извадите гъзовете от задниците и си впрегнете двете мозъчни гънки ще разберете, че цялото това нещо се прави от чисто нарцистични подбуди от страна на един Премиер Слънце, който явно не иска да се чуе и отрази народно негодувание срещу него (независимо от причината). И то точно преди избори.
В цялата ситуация няма нищо случайно.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост