Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Нали се преговаряше с компания, която да е акционер, какво стана ?
ralka_levskarka написа:[offtopic]Четиригодишен рекламен договор зарадва „Левски“. „Сините“ станаха единственият български клуб в албума със стикери на „Панини“, като фирмата прави и официалните колекции за световни и европейски първенства. „Герена“ ще получава петцифрена сума годишно от компанията, като парите ще растат с всеки сезон. За да бъде включен „Левски“, администрацията задейства акция, с която легитимира клуба като достоен за албума, разпространяван по цялата планета.
„Намираме включването за голяма чест, доказателство за популярността на отбора, а, разбира се, че е привлекателен от рекламна гледна точка - коментира изпълнителният директор Константин Баждеков. - Особено на фона на факта, че няма друг български клуб в албума.“[/offtopic]
Договорът е сключен с английския офис на „Панини“, така че поне за този „син“ спонсор спекулации много трудно ще никнат...
Тихо, че Пеевски ще вземе да си щракне някое селфи в Лондон и ела гледай какво става...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Eminem написа:Нали се преговаряше с компания, която да е акционер, какво стана ?
Чакат хората, някой индивиди да пуснат тук още 120 теми за сегашните спонсори и акционери, защото много наведнъж, няма да могат да преглътнат и ще се задавят

- batmanlevski
- Контакти:
Гаджев и Костадинов поредните контузени в Левски , това е 100 % световен рекорд по контузии в даден отбор, всяка седмица и мач да няма поне по 2-ма контузени ,някой вече се контузват по 2-3 пъти ,тук определено има нещо нередно , това не е нормално ,явно медицинския екип е за пълна смяна !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
За съжаление смятам, че доброто за нас в есенния дял на първенството свършва дотук. Ако спечелим половината от оставащите 6 мача ще е голям успех.
Мачовете със Славия и Берое декември ли ще са?
drvasko98 написа:За съжаление смятам, че доброто за нас в есенния дял на първенството свършва дотук. Ако спечелим половината от оставащите 6 мача ще е голям успех.
И на какво се дължи този твой негативизъм? За справка, в следващите 4 кръга приемаме Черно море и Локо ПД, гостуваме на Монтана и Берое. След това идва мач със Славия, явява се пети поред. Та, от тия отбори ли си се уплашил?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

batmanlevski написа:Гаджев и Костадинов поредните контузени в Левски , това е 100 % световен рекорд по контузии в даден отбор, всяка седмица и мач да няма поне по 2-ма контузени ,някой вече се контузват по 2-3 пъти ,тук определено има нещо нередно , това не е нормално ,явно медицинския екип е за пълна смяна !
По-скоро кондиционният треньор.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Eminem написа:Нали се преговаряше с компания, която да е акционер, какво стана ?
Ми преговаря се. Както виждаш, резултатите от преговорите се появяват лека-полека. А че някои се опитват да ни вменят едва ли не вина, че при нас идват рекламодатели, а на село никой не иска да рекламира, и това е факт. Коя нормална фирма ще рекламира в този ходещ селски цирк от Кокаляне? Никоя.
Ама пак сме им виновни ние, БФС, държавата, НАП, УЕФА, ФИФА, КГБ и въобще-цяла Вселена!
Все завери и директиви срещу тях, край няма...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
batmanlevski написа:Гаджев и Костадинов поредните контузени в Левски , това е 100 % световен рекорд по контузии в даден отбор, всяка седмица и мач да няма поне по 2-ма контузени ,някой вече се контузват по 2-3 пъти ,тук определено има нещо нередно , това не е нормално ,явно медицинския екип е за пълна смяна !
Тия от Ловеч и Разград винаги играят грубо срещу нас.