Пратиха ми настоящия собственик на Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kardiolog
Контакти:

Пратиха ми настоящия собственик на Левски София

Мнениеот kardiolog » 16 окт 2015 12:24

Цветан Василев: Пратиха ми настоящия собственик на Левски София

"Изпратиха настоящия собственик на Левски при мен!" Това заявява бившият собственик на Ботев Пловдив Цветан Василев в интервю пред Люба Колезич, кадри от които продължават да се появяват на порции в ефира на ТВ7.
"Делян Пеевски изпрати своя представител, по настоящем виден собственик на Левски - адвокат Александър Ангелов, който заяви в прав текст, че ако каквото искат не се случи, аз ще търпя всички последствия", обясни Василев.

Какво беше това изнудване. Може би трябва много по-точно да го кажете, отколкото в предишни свои интервюта?
- Това са основните активи, с които КТБ беше известна, защото тя контролираше сериозна част от работещата индустрия. Не е тайна, че 77% от "Виваком" бяха под контрола на структури, финансирани от КТБ, не е тайна, че 97% от "Петрол" бяха под контрола на структури, финансирани от КТБ, не е тайна, че 100% от НУРДС беше под контрола на структури, финансирани от банката. Всичките тези активи се оказаха прекалено апетитни за някои хора.
- За кои някои хора?
- Аз ги наричам най-общо политико-криминален съюз, който се олицетворява най-вече от върхушката на ДПС с най-виден представител Делян Пеевски. Разбира се, те намериха сходно мислещи и в други политически сили, за да реализират своите цели.
- Кои?
- Аз смятам, че всички политически сили по някакъв начин се възползваха от ситуацията, не намериха сили да се противопоставят на безумието, което започна през юни 2014 г. - с холивудските сценарии, с активното участие на Прокуратурата, със заплахите за убийство на Делян Пеевски, целящи само едно – всяване на паника сред вложителите на КТБ, с цел поставяне на банката на колене и респективно моето поставяне на колене. И си поискаха определена част от тези активи безвъзмездно.
- Как стана това? Делян Пеевски лично ли дойде със своята корполентна фигура?
- Делян Пеевски изпрати своя оторизиран представител, понастоящем виден собственик на "Левски" – адвокат Александър Ангелов, който заяви едно към едно, че ако това нещо не се случи, аз ще търпя всичките последствия.
- В прав текст ли го каза?
- Директно.
- Кога се случи това?
- В края на април – началото на май 2014 г.
- Бяхте ли изненадан от такъв развой?
- Бях изненадан от арогантността, защото в крайна сметка тези активи не са мои, за да ги прехвърлям на този или онзи. Тези активи са финансирани от КТБ и във философията на модела, който ние налагахме в банката, всички плюсове от реализацията на един проект трябваше да бъдат в интерес на банката и благодарение на това близо 15 години тази банка се развиваше успешно.
- Когато е дошъл този човек да Ви изнудва, Вие какво направихте? Обадихте ли се на Делян Пеевски например да му кажете: "Деляне, какво правиш? С теб сме от 15 години" примерно?
- През май ние вече имахме някаква нарушена комуникация. Аз имах достатъчно информация за това какво се подготвя, но не вярвах, че с такова лековерие управляващите тогава, ще допуснат подобно безумие.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Пратиха ми настоящия собственик на Левски София

Мнениеот veselinsk » 16 окт 2015 12:34

До 5 минути лично Томислав или Вальо ще ти затворят темата. Не може да има такива твърдения по адрес на Левски :!:
Изображение

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 16 окт 2015 12:44

Когато е дошъл този човек да Ви изнудва, Вие какво направихте? Обадихте ли се на Делян Пеевски например да му кажете: "Деляне, какво правиш? С теб сме от 15 години" примерно?....Викаш преди тая мизерия бяха господин Василев и господин Пеевски благодетели и спонсори на мега,гига,хипер отбора на цяла България Ботевъ....а писма до мама кога ще пращате пак

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 16 окт 2015 12:48

Странно ДПС, ЛЕВСКИ,ДОГАН, ПЕЕВСКИ---ПЪЛЕН АБСУРД.ДПС НЯМА НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ. :) :) :) :) :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 окт 2015 12:50

Вече е дискутирано по тази тема .Заключвай .

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 окт 2015 13:01

ЕМИЛ написа:Вече е дискутирано по тази тема .Заключвай .

Почакай де, нека да остане още малко темата, че има доста комплекс за избиване. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 16 окт 2015 13:17

В крайна сметка е ясно,че всички футболни отбори живеят благодарение на нечии пари.
Гела,Пеевски,Ганчев,Тим,Маджо,и т.н.
Всичко е ясно,но някои се правят на по-католици от Папата.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 окт 2015 13:32

И на мен не ми е интересна тази тема, тъй като и двете неща се знаят от отдавна! - и това, че Пеевски атакува банката за да я вземе, и това, че вече е собственик на "Левски", макар и с подставени лица...Ми то, още 2005 - 2006 г. самият Батков призна за "инвестиции" на Доган, в "Левски"...
А Доган, няма навика да не си контролира парите ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 16 окт 2015 13:37

Пфууу... вече ми се повреъща от тоя тъпунгер Василев...
Аланкоолу, като имаш да казваш нещо, обади се на Прокуратурата, уреди си ден и час и малко преди срещата, си ела в България като бял човек и ги наври в задника ония дето толкова те вълнуват дори там където си сега някъде на майка си в г@за!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 16 окт 2015 13:46

По мое скромно мнение Цветан и Дебелан се правят на скарани пред обществото. Нито Цетан, нито Дебелан са в основата зад всичко. Първи път прибират едни 4 млрд. лв. с фалита на банката и втори път съдят държавата за 6 млрд. затова, че не си е свършила работата. Трети път вземат предприятия на безценица.

Втори вариант
Цветан е казал на руските си "приятели", че всичко по Южен поток е шест и няма да имат проблеми с тръбата и след това руските му "приятели" му го начукват. Имам спомени, че кризата с банката почна с кризата по Южен поток.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Върни се в “Свободна зона”