Заклет Левскар написа:Не ми говори за едно време, защото едно време те откарваха в Белене, ако те хванеха да слушаш радио Свободна Европа. Там другаря Газдов те даваше за храна на прасетата.
Ама имахме държава ! Факт !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Заклет Левскар написа:Не ми говори за едно време, защото едно време те откарваха в Белене, ако те хванеха да слушаш радио Свободна Европа. Там другаря Газдов те даваше за храна на прасетата.
[/center][center]
...
...
[/center]viali69 написа:Заклет Левскар написа:Не ми говори за едно време, защото едно време те откарваха в Белене, ако те хванеха да слушаш радио Свободна Европа. Там другаря Газдов те даваше за храна на прасетата.
Заклет Левскар написа:Държава, в която ако слушаш забранено радио те откарват в концлагер?
Не те ли е срам...............?
[/center][center]
...
...
[/center]Заклет Левскар написа:viali69 написа:Заклет Левскар написа:Не ми говори за едно време, защото едно време те откарваха в Белене, ако те хванеха да слушаш радио Свободна Европа. Там другаря Газдов те даваше за храна на прасетата.
Държава, в която ако слушаш забранено радио те откарват в концлагер?
Не те ли е срам...............?
true blue 71 написа:Виали ли си 69 ли си не те знам, ама яко ти е промит мозъка на тебе. Явно доста свободно време имаш за да се подвизаваш по форумите.
. ОТРЕПКАТА Танас Танасов, на който ние плащаме заплатата...това животно има дори генералско званиеНяма никакви данни да е била оказана въоръжена или каквато и да било съпротива, за да се използва оръжие. Така председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание ген. Атанас Атанасов.Атанас Атанасов призова главният секретар на МВР Георги Костов да излезе и да заяви кой ще поеме отговорност за случая. Той е категоричен, че инцидентът ще има европейски оттенък.Той е категоричен, че най-малко на ниво „Гранична полиция" трябва да се понесе отговорност.
Е, нали му знаеш псевдонима на този, какво друго да очакваш? Ако не го знаеш случайно, той е "гном". Подходящ е защото на такъв прилича и като такъв действа.ShooterMan написа: ОТРЕПКАТА Танас Танасов, на който ние плащаме заплатата...това животно има дори генералско звание
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта