Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя / 20:0
Абе позорно е да те гърбят и да мълчиш. Не може тоя същия, който ни изгърби миналия мач да е пак назначен да ни изгърби и тоя.
[offtopic]
Пусни я в темата за мача с Пирин.[/offtopic]
IvailoRz написа:Защо ми е изтрита снимката с билетите и последвалите коментари ? Колко удобно ..
Пусни я в темата за мача с Пирин.[/offtopic]
IvailoRz написа:Защо ми е изтрита снимката с билетите и последвалите коментари ? Колко удобно ..
Ако до сега не си разбрал, става дума за 200 билета и същите за децата от школата на Левски няма и да разбереш, както стана ясно и за вашите билети с нулева стойност, че са част от семейния билет, но не теб те апе гъзо и се чудиш, как да отклоняваш дискусията.
Я кажи нещо за свирчовеца от Петрич и наглостта на съдийската комисия да поставя един и същ съдия за трети пореден път?

Тия застарховки със реферите звучат смешно...
Едно птиченце ми подшушна че тая година ще тикат Левски за шампион - по политическиа линия, да видим..
А и Киро май взе да им бърка в здравенцото на властимащите - Б. Б и сие като нададе вой за енергийната мафия, така че нищо това да рефлектира и върху нашия отбор..
Надявам се на феърплей и всичко да се реши на терена, защото после идват Тампере, Иртиш, Мура, Милсами, Зимбру..
От нашия отбор се иска здрава битка, така ще съм доволен при какъвто и резултат да свърши мача !
Само Лудогорец !
Едно птиченце ми подшушна че тая година ще тикат Левски за шампион - по политическиа линия, да видим..
А и Киро май взе да им бърка в здравенцото на властимащите - Б. Б и сие като нададе вой за енергийната мафия, така че нищо това да рефлектира и върху нашия отбор..
Надявам се на феърплей и всичко да се реши на терена, защото после идват Тампере, Иртиш, Мура, Милсами, Зимбру..
От нашия отбор се иска здрава битка, така ще съм доволен при какъвто и резултат да свърши мача !
Само Лудогорец !
snakebite написа:Тия застарховки със реферите звучат смешно...
Застраховки... ?
Тук питането е, да назовеш една елементарна причина един и същ съдия да ръководи трети пореден мач между едни и същи отбори, като преди това е осрал и двата мача, и са имали сериозни претенции към него?

PFC Litex написа:IvailoRz написа:Защо ми е изтрита снимката с билетите и последвалите коментари ? Колко удобно ..
Ако до сега не си разбрал, става дума за 200 билета и същите за децата от школата на Левски няма и да разбереш, както стана ясно и за вашите билети с нулева стойност, че са част от семейния билет, но не теб те апе гъзо и се чудиш, как да отклоняваш дискусията.
Я кажи нещо за свирчовеца от Петрич и наглостта на съдийската комисия да поставя един и същ съдия за трети пореден път?
Само ,че за нашите изглежда все още не е станало ясно ,защото продължават небивалиците с безплатните билети ... Въобще не обръщам внимание на съдиите , и кой съдия свири даден мач , не само наш ами като цяло ... никога нямаше да забележа ,че е свирил предния и по-предния мач , ако не беше изрично отбелязано ...
Защото си рапон. Всички малки деца влизат с придружител и именно с такъв билет. И декларация, която се попълва от придружителя. Детето не плаща вход, но трябва да има билет. Схващаш ли, рапон?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
1:0 в 90+3 както си повелява традицията 

Левски София 1914
vlad442 написа:1:0 в 90+3 както си повелява традицията
След рикошет.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- Заклет Левскар
ММ1914 написа:vlad442 написа:1:0 в 90+3 както си повелява традицията
След рикошет.
Предпочитам да няма рикошет.
Все пак това е само една игра, при която в никакъв случай не трябва да има убити, без значение дали са играчи, фенове или бежанци.
След снощи, рикошетът е мръсна дума.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН