Понеже официално са решили А сектор да се пуска едва когато има козирка, което значи, че ще стане с най-малко двугодишно забавяне, въпроса ми е следния:
Има ли как, след като се избере вариант за поставянето на козирката, феновете да се включат с кампания за финансовото подпомагане на сектора?
Иначе следващия сектор е Б, при който би било малоумно да го съборят без да са събрани всички пари, защото сигурно и те се досещат, че няма как сектор Б да го няма 3 години. Даже и половин година да го няма ще е скандално.
P.S. Не сливайте веднага темата; като се изчерпа дискусията може да я сложите при Реконструкцията.
Кампания за сектор "А"?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кампания за сектор "А"?
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Re: Кампания за сектор "А"?
Аз отдавна апелирам за такава кампания, но В.Колев каза че нямали право. Не знам защо, но нямали право.
-
- Контакти:
Според мен проблема не е в парите,а в изработката и начина на монтиране.Колкото до сектор "Б",стойността му няма да надхвърли и 30 % от разходите за сектор А.Това предполага и по кратък срок.
П.С.Дано да имаме късмет срещу Лудогорец.Мача ще е оспорван до последната минута.
П.С.Дано да имаме късмет срещу Лудогорец.Мача ще е оспорван до последната минута.
volimpartizan написа:Според мен проблема не е в парите,а в изработката и начина на монтиране
Помисли отново дали проблема не е точно финансов.

То хич не е смешно, 3 години почти Левски гради само 1 сектор. Смятайте на какво ниво е държавата, това описва цялата ситуация в нея. Смятайте ако не беше Левски а друг отбор, сигурно щяха да са забравили че е имало стадион там, а вината е не само в моментните управници, а в това че години наред се крадеше от 1945 год. насам. Не се правеше нищо смислено и това стана народна черта. Щом за синият стадион не може да се намери начин да се построи, значи вече няма държава със сигурност. Бойко се мъчи да управлява някакви отломки от държава. Отборите на Левски вече едва издържат финансово молят се на феновете си за милостиня. Пак ще го напиша отборите на Левски!!! Представяте ли си щом няма пари за Левски каква е ситуацията. Един от символите на спорта е това!!!! И не, не се смейте вие другите фенове, защото днес е Левски утре ще е общината в която живеете, други ден самите ние ще фалираме!!!
Проблемът, който подхващаш е от фундаментално значение. И го зачекваш откъм правилната му страна. Аз съм абсолютно за кампаниа за сектор А, тъй като по мое скромно мнение, възможно най-скорошното му отваряне трябва да е от приоритетно значение. Гледаш какво става с билетите и за мача на Левски и на националния отбор. Играем ли добре, а ми се струва че играем, и публиката ще се върне.
YoTheReal написа:Понеже официално са решили А сектор да се пуска едва когато има козирка, което значи, че ще стане с най-малко двугодишно забавяне, въпроса ми е следния:
Има ли как, след като се избере вариант за поставянето на козирката, феновете да се включат с кампания за финансовото подпомагане на сектора?
Иначе следващия сектор е Б, при който би било малоумно да го съборят без да са събрани всички пари, защото сигурно и те се досещат, че няма как сектор Б да го няма 3 години. Даже и половин година да го няма ще е скандално.
P.S. Не сливайте веднага темата; като се изчерпа дискусията може да я сложите при Реконструкцията.
Тонев може да е добър схемаджия, но трябва да е идит да не отвори сектора без козирка.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
loko1 написа:YoTheReal написа:Понеже официално са решили А сектор да се пуска едва когато има козирка, което значи, че ще стане с най-малко двугодишно забавяне, въпроса ми е следния:
Тонев може да е добър схемаджия, но трябва да е идит да не отвори сектора без козирка.
По няколко причини не може, но най-тривиалната е , че да се отвори секторът , трябва да е завършен и приет.Т.е.- дори със седалки.А после седалките трябва да се махат, за да се сложи козирката.

-
komandini написа:То хич не е смешно, 3 години почти Левски гради само 1 сектор. Смятайте на какво ниво е държавата, това описва цялата ситуация в нея. Смятайте ако не беше Левски а друг отбор, сигурно щяха да са забравили че е имало стадион там, а вината е не само в моментните управници, а в това че години наред се крадеше от 1945 год. насам. Не се правеше нищо смислено и това стана народна черта. Щом за синият стадион не може да се намери начин да се построи, значи вече няма държава със сигурност. Бойко се мъчи да управлява някакви отломки от държава. Отборите на Левски вече едва издържат финансово молят се на феновете си за милостиня. Пак ще го напиша отборите на Левски!!! Представяте ли си щом няма пари за Левски каква е ситуацията. Един от символите на спорта е това!!!! И не, не се смейте вие другите фенове, защото днес е Левски утре ще е общината в която живеете, други ден самите ние ще фалираме!!!
Тъй, тъй и за Герб става да гласуваш, ама не това е правилната вяра... Няма да казвам ЦСКА, но отборите на Ботев Пд, Славия, Черно Море - те не са ли също символи на спорта? За тях няма ли пари или всичко трябва да е за Левски? Стара милиционерска мисъл!! Още нещо след като от 1945 се краде и не се прави нищо смислено, я ме осведоми кога са открити, построени следните стадиони - Васил Левски(София), Пловдив(Пловдив), Лазур (Бургас) и още и още? Още нещо, колко медали от ОИ - зимни или летни имаме между 45-89 и след 89?
П.С Левски с тези мощни собственици няма да фалира скоро или поне до следващите парламентарни избори...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
- Заклет Левскар
Ако има кампания ще дам 500 кинта.
Дадох толкова и за акциите, и сега отборът ми играе в "А" група.
Купих си нов панталон, за Общото събрание след месец. Имам ново сако. Ще се изтупам.
Дадох толкова и за акциите, и сега отборът ми играе в "А" група.
Купих си нов панталон, за Общото събрание след месец. Имам ново сако. Ще се изтупам.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН