ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

svetlan28

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот svetlan28 » 15 окт 2015 12:26

djd написа:
W84me написа:
russia написа:
Заклет Левскар написа:
W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?

Трябва да се знае следното:
Никой и никъде (вкл. и на трибунката, където се бяха наредили хубавците), не си е и помислял, че това ще мине.
Целта на занятието беше да се представи така проблема, че видиш ли заради лошия ББ и лошото БФС не ни остава нищо друго, освен да прекръстим Литекс.
Сигурен съм, че всички тук много добре знаят това.

Добре, че прочете поста на Петко по-горе, че да се представяш сега за откривател на топлата вода. :lol:
Ти вярваш ли, че Литекс ще бъде прекръстен? Щото аз не вярвам.
Глупостите, които пишеш за "целта на занятието" са си твои приумици нямащи нищо общо с действителността. Как мислиш, за чий чеп го вкараха този синдик в клуба? Нямам повече въпроси!

А какво правим, като стигнете до А група? :o

Бягате кой където свари - Б, В, А окръжна. Ако искате, можете да останете, но не ви го пожелавам.

Защо да бягат?Заради болката ли? :mrgreen:Или заради срама?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 окт 2015 12:31

TristaNNN написа:Привет, мили приятели. :)
Прилагам една статия, на която попаднах в любимото вестниче. Заповядайте да си четете.
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7654_20.htm

Още един "откривател" :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 окт 2015 12:33

svetlan28 написа:
djd написа:
W84me написа:
russia написа:
Заклет Левскар написа:
W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?

Трябва да се знае следното:
Никой и никъде (вкл. и на трибунката, където се бяха наредили хубавците), не си е и помислял, че това ще мине.
Целта на занятието беше да се представи така проблема, че видиш ли заради лошия ББ и лошото БФС не ни остава нищо друго, освен да прекръстим Литекс.
Сигурен съм, че всички тук много добре знаят това.

Добре, че прочете поста на Петко по-горе, че да се представяш сега за откривател на топлата вода. :lol:
Ти вярваш ли, че Литекс ще бъде прекръстен? Щото аз не вярвам.
Глупостите, които пишеш за "целта на занятието" са си твои приумици нямащи нищо общо с действителността. Как мислиш, за чий чеп го вкараха този синдик в клуба? Нямам повече въпроси!

А какво правим, като стигнете до А група? :o

Бягате кой където свари - Б, В, А окръжна. Ако искате, можете да останете, но не ви го пожелавам.

Защо да бягат?Заради болката ли? :mrgreen:Или заради срама?

Ще бъде зловещо. :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2015 13:04

TristaNNN написа:Привет, мили приятели. :)
Прилагам една статия, на която попаднах в любимото вестниче. Заповядайте да си четете.

Синдикът чете доклада на 22 октомври

На първото събрание на кредиторите на ЦСКА, което е на 22 този месец, ще бъде изслушан временният синдик на клуба Радослав Тонев. Той е готов с доклада за финансовото състояние на "червените". След изслушването ще бъде постановено избирането на постоянен синдик, който може да бъде отново Тонев, но е възможно да бъде предпочетена и друга кандидатура. По закон след избора на постоянен синдик ще се назначи и комитет на кредиторите. Към момента тече законов тримесечен срок, в който всеки един кредитор на ЦСКА трябва да се заяви пред постоянния синдик и след края на срока ще се определи редът, по който всеки един ще си търси вземанията от клуба.
По закон държавата в лицето на НАП е първа в списъка независимо дали е най-големият кредитор или не. До този момент единствено пернишката строителна фирма ЮНИС ООД е подала молба за отвод на състава по делото за несъстоятелност на ЦСКА. Ако това се случи, делото отново ще се върне за разглеждане, но при нов съдийски състав, а самата процедура може да отнеме още поне няколко месеца.

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7654_20.htm

Изостанал си ,драги,това го коментирахме преди време и не може да се случи :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2015 13:17

sin4ec написа:Гледам, че нещата не вървят на добре...съгласен съм с Ред Джокер, така смятат и повечето ми авери-фенове на червените: Отиване в А окръжна ще съсипе всичко. От друга страна, направи ли се компромис и прецедент-всеки ще може да се възползва от него. Регистрираш си дъщерно дружество, прехвърляш му правата и активите, на старото остават само пасивите-фалит и чиста работа! :)
Съжалявам, но такъв прецедент ще накара не само спортните дружества, а всички фирми и предприятия да се позовават на него. За мен изходът е това, което обеща ГГ: оздравяване на истинското ЦСКА. Другото е парлама...

Има прецеденти ,братчед,има и те неса един и два,със сигурност ги знаеш ,ако ли не ше ти напомня някои от тях-само виж отбори като Марек,Хасково,Пирин,Нафтата,Сливен(на принципното какаду с емфието :lol: ) и др. „грандове“ ,как го травят това упражнение през 3-4 години-всеки път, към името си прибавят съответната година и си джиткат харабийската,но никой не им казва копче :!: Както и да е -продължавам да твърдя,че най-чистият вариант от всичките е ,оздравяването на сегашното дружество :idea: :!: Явно е,че нас ни гледат под лупа и целта им е повече от ясна :( :!:
Последна промяна от Red joker на 15 окт 2015 13:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2015 13:29

Кашчей написа:
djd написа:
Кашчей написа:
djd написа:
CSKA 78 написа:
Red joker написа:До тук добре,всичко е ясно!Ти какъв вариант виждаш, като хем да е реалистичен,хем да е спасителен :!: :?: При положение,че е почти сигурна присъдата на БФС :!: За мене ,а и за много други,да не кажа повечето от нас, е най-добре да има оздравителен план на сегашното дружество,чрез сконтиране (или как там се казваше ,намаляването и предоговарянето на дълга) на задълженията към т.нар. кредитори и тяхното изплащане във времето!!

При отказ от БФС така както ги виждам нещата, за ЦСКА остават само два варианта!
1.Каквото реши Г.Ганчев, ще бъде подкрепено!
2.Смърт за ЦСКА официално и окончателно! При този развой, аз и много, много други като мен преставаме да се интересуваме от БГ футбол!

Вторият вариант не съществува. Локото си направиха чистак бърсак клуб, почнаха от А окръжна, нямат нищо общо с трактористите, но никой не казва, че новото Локо не е старото Локо.
Ние да не сме по-малко от тях случайно?
Ако правната комисия каже, че не става работата, на първо време трябва да се изтипосаме на жълтите павета в продължение на няколко дни. Пък после ще видим какво ще става.

И какво е виновен парламентът във вашия случай? А и...те сега са във ваканция до след изборите, та ще си висите напразно 8-)
ЦСКА близо 10 години е управляван по начин, който доведе до това състояние на нещата, но не търсите разплата с истинските виновници, а ще висите пред Парламента, като и вие не знаете защо.. по-скоро ти не знаеш, защото идеята е твоя.

О, неразумни русенецо, кой говори за вина, кой говори за парламент? ;)
На жълтите павета не е само парламента. Има президент, премиер, БНБ.
На жълтите павета е и мястото, откъдето е започнал ЦСКА - Военния дом.
Така че това е един вид "завръщане в бъдещето", уважаеми. :)

Прав си, подведох се по друг пост, под твоят, за парламента и пак не ми е много ясно чий ще го дирите там, ако от БФС вземат единствено правилното решение :roll: Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.

Малеййй,все едно си се пръкнал и израстнал на жълтите павета,направо мъ кефиш :lol: Ама да,не бих се учудил ако ми изброиш и забележителностите на МанхЕтън-гугъл мапс те прави не само гражданин на София,но и на света :lol: :!:
Последна промяна от Red joker на 15 окт 2015 13:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2015 13:36

Red joker написа:
sin4ec написа:Гледам, че нещата не вървят на добре...съгласен съм с Ред Джокер, така смятат и повечето ми авери-фенове на червените: Отиване в А окръжна ще съсипе всичко. От друга страна, направи ли се компромис и прецедент-всеки ще може да се възползва от него. Регистрираш си дъщерно дружество, прехвърляш му правата и активите, на старото остават само пасивите-фалит и чиста работа! :)
Съжалявам, но такъв прецедент ще накара не само спортните дружества, а всички фирми и предприятия да се позовават на него. За мен изходът е това, което обеща ГГ: оздравяване на истинското ЦСКА. Другото е парлама...

Има прецеденти ,братчед,има и те неса един и два,със сигурност ги знаеш ,ако ли не ше ти напомня някои от тях-само виж отбори като Марек,Хасково,Пирин,Нафтата,Сливен(на принципното какаду с емфието :lol: ) и др. „грандове“ ,как го травят това упражнение през 3-4 години-всеки път, към името си прибавят съответната година и си джиткат харабийската,но никой не им казва копче :!: Както и да е -продължавам да твърдя,че най-чистият вариант от всичките е ,оздравяването на сегашното дружество :idea: :!: Явно е,че нас ни гледат под лупа и целта им е повече от ясна :( :!:

Нищо общо...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2015 13:43

W84me написа:
Red joker написа:

Нищо общо...

Щом казваш... :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2015 13:51

Red joker написа:Щом казваш... :lol:

Покажи ми къде отбор си е сменил дружеството по средата на сезона и е продължил в същата група.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 окт 2015 14:00

W84me написа:
Red joker написа:Щом казваш... :lol:

Покажи ми къде отбор си е сменил дружеството по средата на сезона и е продължил в същата група.

Сега или веднага :) :?:

Върни се в “Архив”