PSvilenov написа:olimpi написа:Данчо очите пак се завърна ?! Жалко за Дидо, скорошно оправяне, но явно ни трябва защитник, защото какво правим при контузия, натрупване на картони, ще играем с Минев централен ?!
От друга страна от защита Белаид Карнер ми настръхват косите.
Как има все още хора , които плюят по Белаид и Карнер не ми е ясно . Единственото ми обяснение е ,че не следиш отбора
Ами, колега и на мен Дидо и Кернер ми е по-стабилна двойка. Белаид си изпуска тея де си пази. Дидо и Макс повече се разбират при покривнето, а относно Милиев... оххх... А дано е друг, ама някои неща трудно се променят...

Съдбата просто ни казва: "Не ви щъ!". Първо Аниете си би камшика. След това най-креативния ни футболист се по$ра и няколко месеца никъв го няма - Бедоя. Дойде контузията на Боби. След това, на Дидо хроничния проблем, и за капак - скъса връзки. Македонеца Стоев очаква от него да изпълнява това, което иска, той не го прави. Докато Диаби не е така. Момчето помага на халфовете, връща се, много работи, наистина. Бедоя и той, макар и да не е във форма, опитва.
...и... винаги може по-зле да е, нали? Примерно Живко и Владо да не са в отбора, нали. В смисъл... някой ще каже черногледец си. Ми не, наистина можеше и по-зле да е. Не съм гледал другите отбори (благодаря и, гос'ин Домус). Гледам "Левски". Ние съперниците си ги надиграхме. Един отменен гол на Асприля... Е, голямото чудо. А оня малоумник, забравих му името дефанзивния им халф беше за гонене първото полувреме... Между другото, от мача с Берое си архивирам мачовете на ""Левски" от сезона. Няма да кажа защо да не чуе рогатия...