Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 14 окт 2015 22:38

PSvilenov написа:
olimpi написа:Данчо очите пак се завърна ?! Жалко за Дидо, скорошно оправяне, но явно ни трябва защитник, защото какво правим при контузия, натрупване на картони, ще играем с Минев централен ?!

От друга страна от защита Белаид Карнер ми настръхват косите.

Как има все още хора , които плюят по Белаид и Карнер не ми е ясно . Единственото ми обяснение е ,че не следиш отбора

Ами, колега и на мен Дидо и Кернер ми е по-стабилна двойка. Белаид си изпуска тея де си пази. Дидо и Макс повече се разбират при покривнето, а относно Милиев... оххх... А дано е друг, ама някои неща трудно се променят... :(

Съдбата просто ни казва: "Не ви щъ!". Първо Аниете си би камшика. След това най-креативния ни футболист се по$ра и няколко месеца никъв го няма - Бедоя. Дойде контузията на Боби. След това, на Дидо хроничния проблем, и за капак - скъса връзки. Македонеца Стоев очаква от него да изпълнява това, което иска, той не го прави. Докато Диаби не е така. Момчето помага на халфовете, връща се, много работи, наистина. Бедоя и той, макар и да не е във форма, опитва.

...и... винаги може по-зле да е, нали? Примерно Живко и Владо да не са в отбора, нали. В смисъл... някой ще каже черногледец си. Ми не, наистина можеше и по-зле да е. Не съм гледал другите отбори (благодаря и, гос'ин Домус). Гледам "Левски". Ние съперниците си ги надиграхме. Един отменен гол на Асприля... Е, голямото чудо. А оня малоумник, забравих му името дефанзивния им халф беше за гонене първото полувреме... Между другото, от мача с Берое си архивирам мачовете на ""Левски" от сезона. Няма да кажа защо да не чуе рогатия...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2015 11:14

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 окт 2015 11:36

W84me написа:http://www.sportal.bg/video.php?video=81057

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 окт 2015 12:00

metodito написа:
PSvilenov написа:
olimpi написа:Данчо очите пак се завърна ?! Жалко за Дидо, скорошно оправяне, но явно ни трябва защитник, защото какво правим при контузия, натрупване на картони, ще играем с Минев централен ?!

Как има все още хора , които плюят по Белаид и Карнер не ми е ясно . Единственото ми обяснение е ,че не следиш отбора

Ами, колега и на мен Дидо и Кернер ми е по-стабилна двойка. Белаид си изпуска тея де си пази.

Последните мачове на Белаид са на доста добро ниво. Явно ги гледате с едно око.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 окт 2015 12:20

Белaид спря дa прaви някои нещa, които можем дa рaзгледaме кaто явен пример, зa товa кaкъв ефект може дa имa един треньор.

При Гонзо Белaид имaше пълнa свободa нa действие. Или по-скоро липсaтa нa кaквито и дa е нaпътствия и персонaлни нaстaвления.
Тогaвa Белaид държеше много повече топкaтa и редовно се опитвaше дa я изнaся. Обикновенно с неуспех. Сегa се огрaничaвa нaй-вече добдълги диaгонaлни пaсове, които често му се получaвaт.
Също тaкa преди влизaше рaно в единоборствa, кaто стопер. Товa е ок, aко имa кой дa покривa зaд него. Често обaче го рaзминaвaхa. Сещaм се сегa зa един мaч в Дупницa, където тaкa влезе към центърa нa теренa дa пресрещa, минaхa го, той пaднa, искaше фaул и нaкрaя ни вкaрaхa гол.

Сегa тунизиецa повече блокирa и "зaдържa" нaпaдaтелите, което дaвa време нa съотборниците му в зaщитa дa се върнaт и прегрупирaт. Нямa ги тия влизaния: или я чистя или излизa сaм срещу врaтaря.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 окт 2015 12:43

Айдее Сватбата.....Дяков и Моцито пак ще правят каквото си искат :evil:
Макар че можеше и по-зле де, да ни пратят Никиту :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 окт 2015 14:39

metodito написа:
PSvilenov написа:

Ами, колега и на мен Дидо и Кернер ми е по-стабилна двойка. Белаид си изпуска тея де си пази. Дидо и Макс повече се разбират при покривнето, а относно Милиев... оххх... А дано е друг, ама някои неща трудно се променят... :(

Съдбата просто ни казва: "Не ви щъ!". Първо Аниете си би камшика. След това най-креативния ни футболист се по$ра и няколко месеца никъв го няма - Бедоя. Дойде контузията на Боби. След това, на Дидо хроничния проблем, и за капак - скъса връзки. Македонеца Стоев очаква от него да изпълнява това, което иска, той не го прави. Докато Диаби не е така. Момчето помага на халфовете, връща се, много работи, наистина. Бедоя и той, макар и да не е във форма, опитва.
...и... винаги може по-зле да е, нали? Примерно Живко и Владо да не са в отбора, нали. В смисъл... някой ще каже черногледец си. Ми не, наистина можеше и по-зле да е. Не съм гледал другите отбори (благодаря и, гос'ин Домус). Гледам "Левски". Ние съперниците си ги надиграхме. Един отменен гол на Асприля... Е, голямото чудо. А оня малоумник, забравих му името дефанзивния им халф беше за гонене първото полувреме... Между другото, от мача с Берое си архивирам мачовете на ""Левски" от сезона. Няма да кажа защо да не чуе рогатия...

Така е , донякъде съм съгласен. Деян донасяше стабилност и спокойност и беше централна фигура в малкото допуснати голове за Левски макар и че не е твърд титуляр. Без него съм на мнение, че сезонът може да придобие съвсем друг развой на нещата . Ще липсва определено.
Белайд и миналият сезон загатна, че ще стане футболист от него и че е време да се отплати,но си имаше и глупостите . Този сезон е железен . Много добре се справя, не греши . Изчаква си опонентите а не ги бие за първа топка както беше споменато по горе в страницата. Тактически грамотно се позиционира , с останалите трима се разбират добре . Рисковете са минимални , сега даже и да вкарва почна . Надявам се да го задържим .
Карнер също го харесвам . Като си спомня какви чужденци имахме за по един сезон , Карнер си е направо злато . Имахме Ларс Рисп , имахме Диамутен имахме един словак (или чех, не си спомням) дето не можеше къс пас по широчината на терена да даде . Имахме един скъпоплатен испанец дето и той не го огря . Изобщо защитата бяха трагедии, като ги сравним с Карнер няма от какво да се оплакваме . :)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 окт 2015 15:49

За кой полусезон е подписал Милиев? :roll:
Ако е за този-сега сме полу-то на полусезона. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2015 16:58

Мистри написа:За кой полусезон е подписал Милиев? :roll:
Ако е за този-сега сме полу-то на полусезона. :lol:

Пак му е много :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 окт 2015 23:25

Четиригодишен рекламен договор зарадва „Левски“. „Сините“ станаха единственият български клуб в албума със стикери на „Панини“, като фирмата прави и официалните колекции за световни и европейски първенства. „Герена“ ще получава петцифрена сума годишно от компанията, като парите ще растат с всеки сезон. За да бъде включен „Левски“, администрацията задейства акция, с която легитимира клуба като достоен за албума, разпространяван по цялата планета.
„Намираме включването за голяма чест, доказателство за популярността на отбора, а, разбира се, че е привлекателен от рекламна гледна точка - коментира изпълнителният директор Константин Баждеков. - Особено на фона на факта, че няма друг български клуб в албума.“
Договорът е сключен с английския офис на „Панини“, така че поне за този „син“ спонсор спекулации много трудно ще никнат...
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”