ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот W84me » 15 окт 2015 09:29

Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 окт 2015 09:37

W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?

Трябва да се знае следното:

Никой и никъде (вкл. и на трибунката, където се бяха наредили хубавците), не си е и помислял, че това ще мине.

Целта на занятието беше да се представи така проблема, че видиш ли заради лошия ББ и лошото БФС не ни остава нищо друго, освен да прекръстим Литекс.

Сигурен съм, че всички тук много добре знаят това.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 окт 2015 10:35

doniobbb написа:Беладона, не се занимавай с тея ретарди да ги образоваш ;) Остави ги да сърбат попарата да Джуджето и после им гледай сеира :lol:

Не мога ! Аз съм израснал с Костадинов , Стоичков и Пенев . Първите спомени от Армията са : всичко чисто (едно паднало листо нямаше есента ) , бордюрчетата по алеята едно червено , едно бяло ,знамена се веят ...ред, дисциплина . Целията стадион, терен всичко беше изрядно . Червено-белите екипи , зеленият килим - това като съм го видял преди 35 години ме е запалило да стана футболен фен ... И сега да оставя очевадните грешки и лъжи , а бих добавил и шизофренно поведение да ми царстват из Армията без да си кажа мнението , няма как да стане ! Казвам го пък , който ще да ми вика : трол, градев, говедо , гей и пр . Не ме интересува , ако ще нищо да не вдяват правоверните фенове тук !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 окт 2015 12:05

Че какво по-логично от това - фенове на Леевски крайно ангажирани с Възраждането на ЦСКА не и с произхода на подуенските финанси?!
Последна промяна от Кировец на 15 окт 2015 12:08, променено общо 1 път.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 15 окт 2015 12:06

W84me написа:Някой от тук пишещите наистина ли мисли, че правната комисия може да признае един такъв Франкенщайн, а още повече - Франкенщайн после да няма проблеми пред ФИФА и УЕФА?

Няма особено значение какво ще каже правната комисия, защото тя е консултативен орган и само съветва без да взима решения по същество. Решенията се взимат от Перукан и сие (т.нар. Изпълком). Иначе предложения от ГГ вариант е абсолютно законен и изпълним и освен това не е прецедент.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 окт 2015 12:09

кристи3 написа:

Няма особено значение какво ще каже правната комисия, защото тя е консултативен орган и само съветва без да взима решения по същество. Решенията се взимат от Перукан и сие (т.нар. Изпълком). Иначе предложения от ГГ вариант е абсолютно законен и изпълним и освен това не е прецедент.

Най-накрая едно обективно мнение. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 окт 2015 12:10

Заклет Левскар написа:

Никой и никъде (вкл. и на трибунката, където се бяха наредили хубавците), не си е и помислял, че това ще мине.
Целта на занятието беше да се представи така проблема, че видиш ли заради лошия ББ и лошото БФС не ни остава нищо друго, освен да прекръстим Литекс.

Добре, че прочете поста на Петко по-горе, че да се представяш сега за откривател на топлата вода. :lol:
Ти вярваш ли, че Литекс ще бъде прекръстен? Щото аз не вярвам.
Глупостите, които пишеш за "целта на занятието" са си твои приумици нямащи нищо общо с действителността. Как мислиш, за чий чеп го вкараха този синдик в клуба? Нямам повече въпроси!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2015 12:14

russia написа:
Заклет Левскар написа:

Добре, че прочете поста на Петко по-горе, че да се представяш сега за откривател на топлата вода. :lol:
Глупостите, които пишеш за "целта на занятието" са си твои приумици нямащи нищо общо с действителността. Как мислиш, за чий чеп го вкараха този синдик в клуба? Нямам повече въпроси!

А какво правим, като стигнете до А група? :o
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 окт 2015 12:16

Привет, мили приятели. :)
Прилагам една статия, на която попаднах в любимото вестниче. Заповядайте да си четете.

Синдикът чете доклада на 22 октомври

На първото събрание на кредиторите на ЦСКА, което е на 22 този месец, ще бъде изслушан временният синдик на клуба Радослав Тонев. Той е готов с доклада за финансовото състояние на "червените". След изслушването ще бъде постановено избирането на постоянен синдик, който може да бъде отново Тонев, но е възможно да бъде предпочетена и друга кандидатура. По закон след избора на постоянен синдик ще се назначи и комитет на кредиторите. Към момента тече законов тримесечен срок, в който всеки един кредитор на ЦСКА трябва да се заяви пред постоянния синдик и след края на срока ще се определи редът, по който всеки един ще си търси вземанията от клуба.
По закон държавата в лицето на НАП е първа в списъка независимо дали е най-големият кредитор или не. До този момент единствено пернишката строителна фирма ЮНИС ООД е подала молба за отвод на състава по делото за несъстоятелност на ЦСКА. Ако това се случи, делото отново ще се върне за разглеждане, но при нов съдийски състав, а самата процедура може да отнеме още поне няколко месеца.

http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7654_20.htm
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 15 окт 2015 12:19

W84me написа:
russia написа:
Заклет Левскар написа:

А какво правим, като стигнете до А група? :o

Бягате кой където свари - Б, В, А окръжна. Ако искате, можете да останете, но не ви го пожелавам.

Върни се в “Архив”