Кашчей написа:djd написа:CSKA 78 написа:Red joker написа:До тук добре,всичко е ясно!Ти какъв вариант виждаш, като хем да е реалистичен,хем да е спасителен
При положение,че е почти сигурна присъдата на БФС
За мене ,а и за много други,да не кажа повечето от нас, е най-добре да има оздравителен план на сегашното дружество,чрез сконтиране (или как там се казваше ,намаляването и предоговарянето на дълга) на задълженията към т.нар. кредитори и тяхното изплащане във времето!!
При отказ от БФС така както ги виждам нещата, за ЦСКА остават само два варианта!
1.Каквото реши Г.Ганчев, ще бъде подкрепено!
2.Смърт за ЦСКА официално и окончателно! При този развой, аз и много, много други като мен преставаме да се интересуваме от БГ футбол!
Вторият вариант не съществува. Локото си направиха чистак бърсак клуб, почнаха от А окръжна, нямат нищо общо с трактористите, но никой не казва, че новото Локо не е старото Локо.
Ние да не сме по-малко от тях случайно?
Ако правната комисия каже, че не става работата, на първо време трябва да се изтипосаме на жълтите павета в продължение на няколко дни. Пък после ще видим какво ще става.
И какво е виновен парламентът във вашия случай? А и...те сега са във ваканция до след изборите, та ще си висите напразно
ЦСКА близо 10 години е управляван по начин, който доведе до това състояние на нещата, но не търсите разплата с истинските виновници, а ще висите пред Парламента, като и вие не знаете защо.. по-скоро ти не знаеш, защото идеята е твоя.
О, неразумни русенецо, кой говори за вина, кой говори за парламент?

На жълтите павета не е само парламента. Има президент, премиер, БНБ.
На жълтите павета е и мястото, откъдето е започнал ЦСКА - Военния дом.
Така че това е един вид "завръщане в бъдещето", уважаеми.

Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.
  Военният клуб няма нищо общо с ЦСКА вече. Президент, Министерски съвет, БНБ, Паметникът на Цар Освободител, градинката пред Кристал, Руската църква, Природо-научният музей не мисля, че имат нещо общо с ЦСКА също.