ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 14 окт 2015 13:43

CSKA 78 написа:Така, явно анти-феновете няма да оставят тази работа на случайността! Запитайте се защо левскарите и анти-феновете са на едно мнение!? За "сините" е ясно, че искат ЦСКА
да бъде унищожен! Но анти-феновете, те уж са фенове на ЦСКА?! Е, оказва се, че са фенове на парите! Защото искат да спечелят(парично) от едно изпращане на ЦСКА в
окръжните групи! Ще кажете- от какво да печелят хора без образование, и без реална основа в живота?
Значи, планът е ЦСКА да отиде в окръжните групи(без Ганчев, разбира се, той пречи на печалбата). Там предприемчиви съселяни ще оглавят "отбора", всъщност как я виждат
тази работа тези хора! Навярно е нещо подобно:

"Аз и Пешо ще станем шефове в новото ЦСКА, ще съберем чичковците пред блока и ще сглобим отбор за чудо и приказ! В А окръжна първоначално ще ни трябват между 300 и
1000 лева! А, когато влезнем във В групата, ще паднат големите пари, защото това е ЦСКА, уе!"

Само че тези "предприемчиви" хора забравят, че има и други предприемчиви като тях! Ако истинският ЦСКА фалира, ще се появят поне 10-на на негово място, претендирайки,
че те са оригиналът! Всъщност няколко вече са готови, само чакат момента! От което следва, че феновете(най-голямото богатство на ЦСКА) ще са разделени на неназован брой групи, подкрепяйки новите "ЦСКА"! Разбира се, при смъртта на истиския ЦСКА, поне 80% от настоящите фенове на ЦСКА няма да подкрепят нито едно от новите изчадия! По този начин ЦСКА наистина ще бъде умъртвен! Истинският армейски отбор няма да се възкреси като Феникс в окръжните групи, просто там ще получи официално смъртния си акт!

Анти-феновете трябва още отсега да разберат, че не помагат на ЦСКА, а помагат на вечния враг- да се сбъднат най-смелите му мечти! Това, което левскарите не могат да ни направят, ще бъде сторено от анти-феновете!

До тук добре,всичко е ясно!Ти какъв вариант виждаш, като хем да е реалистичен,хем да е спасителен :!: :?: При положение,че е почти сигурна присъдата на БФС :!: За мене ,а и за много други,да не кажа повечето от нас, е най-добре да има оздравителен план на сегашното дружество,чрез сконтиране (или как там се казваше ,намаляването и предоговарянето на дълга) на задълженията към т.нар. кредитори и тяхното изплащане във времето!Всичко останало е много хипотетично и силно зависимо от това какво ще кажат от бфс,изпълкома,фифа ,фафа и уефа-така поне мисля аз :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 окт 2015 13:48

Old_death написа:
CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
После кой каквото иска да си създава.Но това вече няма да е ЦСКА.Не може Крайслер да фалира и после някой да си регистрира "нов" Крайслер,който да бъдел същия.
Ясно ли ти отговорих?
ПП.Само не ми казвай,че ГГ е тръгнал да плаща някакви милиони.И не само към държавата.

Е, ами така си кажи! А, не се прави на по-морален от папата! Просто искаш да видиш ЦСКА сринат със земята! И не те интересува дали ЦСКА ще плаща, или няма да плаща! :shock:

ПП Е, за твое най-голямо съжаление, тази твоя миЧта няма да се осъществи! :mrgreen:
ППП Дали Ганчев, или в случая ЦСКА ще плати на държавата зависи от БФС! Ако те признаят дъщерната фирма за наследник на майката, тогава ЦСКА ще плати! Иначе се минава на вариант "Б"! ;)

Не обръщай внимание на такива пишман моралисти . Мълчат като глухонеми за погребаните в БК Левски около 12 милиона задължения , а тук се правят на по католици от Папата ! Смешна работа . Жалкото е ,че и държавата , в лицето на премиера си , е готова да пожертва още толкова , само и само да погребе ЦСКА .

Даже към 20 милиона задължения на БК Левски :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 окт 2015 13:49

Old_death написа:
CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
После кой каквото иска да си създава.Но това вече няма да е ЦСКА.Не може Крайслер да фалира и после някой да си регистрира "нов" Крайслер,който да бъдел същия.
Ясно ли ти отговорих?
ПП.Само не ми казвай,че ГГ е тръгнал да плаща някакви милиони.И не само към държавата.

Е, ами така си кажи! А, не се прави на по-морален от папата! Просто искаш да видиш ЦСКА сринат със земята! И не те интересува дали ЦСКА ще плаща, или няма да плаща! :shock:

ПП Е, за твое най-голямо съжаление, тази твоя миЧта няма да се осъществи! :mrgreen:
ППП Дали Ганчев, или в случая ЦСКА ще плати на държавата зависи от БФС! Ако те признаят дъщерната фирма за наследник на майката, тогава ЦСКА ще плати! Иначе се минава на вариант "Б"! ;)

Не обръщай внимание на такива пишман моралисти . Мълчат като глухонеми за погребаните в БК Левски около 12 милиона задължения , а тук се правят на по католици от Папата ! Смешна работа . Жалкото е ,че и държавата , в лицето на премиера си , е готова да пожертва още толкова , само и само да погребе ЦСКА .

Ти нещо друго очаквал ли си :( :?: Жалкото е,че и ако сега ни прецакат и не предприемеме някакви действия-най-вероятно крайни-като фенска маса,всичко отива по дяволите и подуянци печелят с поредният удар под пояса :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 окт 2015 13:52

От доносници и ДС-агентура какво да очакваш :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 окт 2015 13:52

Red joker написа:Ти нещо друго очаквал ли си :( :?: Жалкото е,че и ако сега ни прецакат и не предприемеме някакви действия-най-вероятно крайни-като фенска маса,всичко отива по дяволите и подуянци печелят с поредният удар под пояса :idea: :!:

Пак ще ви прецакат! Пак късат месо! Що не отидете в Северна Корея? Там врага винаги е ясен, ще ви е по-лесно, защото при вас врага се мени постоянно, а все вие сте невинни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2015 13:59

golemia написа:Незнам от кои е но мисли трезво.Но нищо още не е решено.Аз мисля че БФС ще направи компромис..

Никакви компромиси, УЕФА/ФИФА бди над правилата си!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 окт 2015 14:17

CSKA 78 написа:
golemia написа:Започна да проглеждаш.Беладона доста време обяснява..

"Беладона" е от така наречените анти-фенове! ;)

Ето ти малко антифенски новини : след мача със Сандански , рейса ни се пали и се прибират с етап -адрес . За август и септември заплатите не са платени на администрацията . Тези факти ги коментирай , другарю фен !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 16:00

Донке, не знам откъде ги научаваш тези "новини", но ако са като другите новини, които пускаш(като: "До 2 години ще останем 200 души под ръководството на Ганчев", или- "Ще видите, когато Ганчев доведе оркестъра, ще останем поне наполовина"), то е ясно колко от тези новини са истински! ;)

ПП Това за автобуса какво общо има? В цялата държава(или в по-голямата и` част) се използват остарели превозни средства, та подобни случки не са рядкост! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 16:23

golemia написа:Незнам от кои е но мисли трезво...

Мисленето на "Беладона" е всичко друго, но не и трезво! По-скоро е ирационално и примитивно! Нещо от сорта на: "Дайте да бутнем небостъргач, за да построим колиба"! И като:
"Да има келепир за мене"! По-скоро да има келепир за неговия господар, защото той/тя е много дребна риба! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 14 окт 2015 16:55

peliforewer написа:
Tommi написа:Понеже гледам, че сте коментирали новината за Парма, нека да разясня, че новият клуб просто е придобил купите от музея, а не самите постижения и история. Т.е. това е по-скоро символичен акт на запазване на успехите. Може би малко неясно го обясних, затова ще дам пример. Ако Стоичков си продаде Златната топка на търг и аз я купя, аз нито ще съм Христо Стоичков, нито ще съм най-добрият футболист за 1994г. ;)
Другото, което се коментира. Всеки в Италия признава, че това е нов клуб и никой не претендира, че това си е предишният клуб Парма. Просто всеки е свободен да си го припознае. ;)
Съпоставките с БФС относно допускането или недопускането на новия клуб до еди-коя си група не мога да ги коментирам, защото не съм се интересувал от разпоредбите на футболната им централа.

Въпросът е защо ФИФА и УЕФА не ги наказват за това че Италианската футболна федерация е решила да им разреши да играят в най-горната аматьорска лига и отговарям защото това си е работа на федерациите да си решават вътрешните проблеми и БФС се опитва да си "измие ръцете" и се оправдае за казуса с ЦСКА.Както ФИФА и УЕФА не наказаха БФС за това че Гонзо игра за една календарна година в три отбора,както не ги наказа за пререгистрациите на Лудогорец,както не ги наказа за Берое,Велбъжд и Локо Пд,както не ги наказа за Нефтохимик Бс,така няма и да ги накаже каквото и решение да вземат за ЦСКА,защото това си е вътрешен проблем,но от БФС нямат желание да вземат някакво приемливо и за държавата и за клуба,а и за тях самите решение,те си мислят че като закрият отбора и няма да има кой да споменава Боби Михайлов и Бойко Борисов по стадионите,но ми се струва че проблемите им с феновете на ЦСКА ще се задълбочат и не се знае на къде ще избият.

Пропускаш нещо много важно. ФИФА и УЕФА ги интересува футболистите и мениджърите да си вземат парите от ЦСКА. ;) Всички казуси, които си изброил не ощетиха футболисти и мениджъри, които имат спечелени дела във ФИФА и УЕФА. Затова и няма наказания и оставиха БФС да си решава според нейните правилници. А и тогава правилниците не бяха еднакви с тези на УЕФА.

Върни се в “Архив”