Европейското по футбол с 32 отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Европейското по футбол с 32 отбора

Мнениеот mirodes » 14 окт 2015 11:51

След изиграването на квалификациите за Евро 2016 си вижда,че доста силни отбори няма да участват.От осемте отбора на бараж-Швеция,Босна,Ейре,Словения,Унгария,Норвегия,Дания и Украйна четири ще отпаднат.Същевременно отбори като Холандия, Сърбия и Гърция също няма да участват.Нелоши отбори имат и Израел,Кипър,Финландия.Така че спокойно могат да се съберат 32 равностойни отбора.Колкото повече отбори,толкова и интересът ще е по-голям-един е интересът,когато играе националният ти отбор и друг,когато не играе.А и световното е в този формат,който е много по-добър от 24 отбора.Така ще има възможност за сметки в последните мачове и ще стават въртележки,когато играят 24 отбора.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Европейското по футбол с 32 отбора

Мнениеот veselinsk » 14 окт 2015 12:00

И с 48 да го направят пак няма да се класираме :)
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 окт 2015 12:01

Аз пък си мисля, че трябва да се съкрати. Разводняването убива интереса. Трябва да се съкрати ШЛ и още по-безумно направената Лига Европа. Колкото до Световното, крайно време е да се даде директна квота на Океания. Стига с това мачкане на жителите на тази част на света. Ама какво да искаш от прогнилата ФИФА. Там (в Океания) парички няма.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 14 окт 2015 12:05

Швеция, Босна, Ейре ,Словения, Унгария, Норвегия, Дания, Украйна, Сърбия, Гърция, Израел, Кипър, Финландия все отбори, които няма да липсват на никого. Един ден могат да увеличат броя на отборите, когато от УЕФА станат още по-лакоми за ТВ права. Причината да увеличат участниците на европейското е точно тази.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 14 окт 2015 12:08

ehh написа:Аз пък си мисля, че трябва да се съкрати. Разводняването убива интереса. Трябва да се съкрати ШЛ и още по-безумно направената Лига Европа. Колкото до Световното, крайно време е да се даде директна квота на Океания. Стига с това мачкане на жителите на тази част на света. Ама какво да искаш от прогнилата ФИФА. Там (в Океания) парички няма.

Да си играят ръгбито в Океания. Видяхме как един случайно достигнал до купата им отбор каква боксова круша беше.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 окт 2015 12:42

Пълни глупости. Европейското трябва да е само с 16 отбора. 24 са прекалено много да не говорим, за 32. Световното с 32 е добре, но трябва да се намалят отборите от Африка и Азия за сметка на тези от Европа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 окт 2015 13:03

Всъщност, на последните Световни Първенства по-правило отсъстват разгромните резултати.
Сещам се, че тимът на С. Корея претърпяха големи загуби, на последното Световно това се случи и на Бразилия. :lol:
Но като цяло, от как отборите са 32, мачовете са си оспорвани и "малките" рядко губят с повече от 2 гола разлика.

Сега се сещам за отборът на Нова Зеландия, които бяха смятани за тотален аутсайдер на форумът в ЮАР, ама хората извъртяха три ремита. :mrgreen:
Така че, за мен, към момента квотите са си добре.
В Африка се играе силен футбол, в Ю. Америка, да не говорим.
Пък видяхме една Коста Рика какво направи на предходното Световно.

Единствено азиатските тимове нещо не са на ниво, но и с тях трудно се играе.
Клишето "няма слаби отбори", си е по-валидно от всякога.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 14 окт 2015 13:12

Alexx написа:Пълни глупости. Европейското трябва да е само с 16 отбора. 24 са прекалено много да не говорим, за 32. Световното с 32 е добре, но трябва да се намалят отборите от Африка и Азия за сметка на тези от Европа.

Ако са 32 отбора вместо 16 просто ще има един кръг повече.Който си е добър ще продължи напред.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 окт 2015 13:14

Няма значение колко кръга ще са. Такъв вариант е изключително скучен, защото ще гледаме не толкова силни отбори в групите. Да не говорим,че такъв турнир ще продължи месец, което не е добре за футболния календар.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 14 окт 2015 13:18

ehh написа:Аз пък си мисля, че трябва да се съкрати. Разводняването убива интереса

Това въз основа на какво го твърдите?Просто ще има един кръг повече на елиминации.Колкото повече държави участват,толкова по-голям интерес.Не знам на каква възраст сте ,но аз гледам големи първенства от 1982г и мога да ви кажа,че когато играеше българският национален отбор интересът към първенството е в пъти повече.В другите държави със сигурност не е по-различно.Естествено големите фаворити предизвикват интерес,но тръпката е друга ,когато играе собственият ти национален отбор.

Върни се в “Футбол - Свят”