ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 13 окт 2015 22:42

blue avalanche написа:Да не би Ганчев да е дал 30 млн.,пък аз да съм пропуснал?

Ще ти отговоря на въпроса с въпрос!
Значи, ако ЦСКА остане във В групата и плати задълженията си към държавата, тогава за вас има проблем?! Но, ако се направи ново дружество, което отиде в А окръжна и не плати абсолютно нищо на никой, тогава всичко е наред, според вас?! :lol: :mrgreen:

ПП По това, което съм написал по-горе си приличате, като близнаци- левскарите и анти-феновете на ЦСКА! Явно има нещо много сбъркано някъде! :oops: :shock:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 13 окт 2015 22:43

CSKA 78 написа:
golemia написа:Ами то Ганчев може да каже и че милиони няма за плащане -и ти кво ?Като гардже ще зяпаш.И не съм тръгнал решения да вземам-казвам че нещо плочата му повтаря.Някой трябва да я спре или смени!

Ами, както споменах- плащаш колкото трябва и ще зяпаш като собственик, иначе зяпаш като пр******* мушк***! :)

Споменаваш-глупости..Пак пусни плочата с лиценза!Аз нямам да плащам хт...тг...!
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 окт 2015 22:47

golemia написа:Споменаваш-глупости..Пак пусни плочата с лиценза!

За какви плочи става въпрос, вече сме 21 век?! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 окт 2015 22:49

CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Да не би Ганчев да е дал 30 млн.,пък аз да съм пропуснал?

Ще ти отговоря на въпроса с въпрос!
Значи, ако ЦСКА остане във В групата и плати задълженията си към държавата, тогава за вас има проблем?! Но, ако се направи ново дружество, което отиде в А окръжна и не плати абсолютно нищо на никой, тогава всичко е наред, според вас?! :lol: :mrgreen:

ПП По това, което съм написал по-горе си приличате, като близнаци- левскарите и анти-феновете на ЦСКА! Явно има нещо много сбъркано някъде! :oops: :shock:

Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
После кой каквото иска да си създава.Но това вече няма да е ЦСКА.Не може Крайслер да фалира и после някой да си регистрира "нов" Крайслер,който да бъдел същия.
Ясно ли ти отговорих?
ПП.Само не ми казвай,че ГГ е тръгнал да плаща някакви милиони.И не само към държавата.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 окт 2015 23:00

blue avalanche написа:Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
После кой каквото иска да си създава.Но това вече няма да е ЦСКА.Не може Крайслер да фалира и после някой да си регистрира "нов" Крайслер,който да бъдел същия.
Ясно ли ти отговорих?
ПП.Само не ми казвай,че ГГ е тръгнал да плаща някакви милиони.И не само към държавата.

Е, ами така си кажи! А, не се прави на по-морален от папата! Просто искаш да видиш ЦСКА сринат със земята! И не те интересува дали ЦСКА ще плаща, или няма да плаща! :shock:

ПП Е, за твое най-голямо съжаление, тази твоя миЧта няма да се осъществи! :mrgreen:
ППП Дали Ганчев, или в случая ЦСКА ще плати на държавата зависи от БФС! Ако те признаят дъщерната фирма за наследник на майката, тогава ЦСКА ще плати! Иначе се минава на вариант "Б"! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2015 23:06

CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
Ясно ли ти отговорих?

Е, ами така си кажи! А, не се прави на по-морален от папата! Просто искаш да видиш ЦСКА сринат със земята! И не те интересува дали ЦСКА ще плаща, или няма да плаща! :shock:

ПП Е, за твое най-голямо съжаление, тази твоя миЧта няма да се осъществи! :mrgreen:
ППП Дали Ганчев, или в случая ЦСКА ще плати на държавата зависи от БФС! Ако те признаят дъщерната фирма за наследник на майката, тогава ЦСКА ще плати! Иначе се минава на вариант "Б"! ;)

Я кажи, кога за последно сте плащали нещо, да ни отвориш очите!

Любопитно е, кога между ЦСКА и плаща, няма да го има предлогът ЩЕ :roll:
Последна промяна от Кашчей на 13 окт 2015 23:09, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 окт 2015 23:07

Не мога да разбера какво толкова се плашите от А окръжна ? Старото дружество като не може да се оздрави , прави се ново и се тръгва от А окр . Какво толкова ? Такива са правилата ! Като не искате да се спазват , ок ! :) за мен основният проблем е другаде , но дори омръзнах на себе си да го повтарям !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 окт 2015 23:23

E, да де, анти-феновете си правят ново дружество, различно от ЦСКА, и си ритат на воля по окръжните групи! Не виждам къде е проблемът?! :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 окт 2015 23:28

Даже да фалира ЦСКА възраждаме клуба и почваме от А окръжна.Тя България я нямаше 5 века на картата на света,но сега още съществува.Някой от вас да твърди,че това не е България?А?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 13 окт 2015 23:33

Топ спорт пишат , че на Гришата номера няма да мине ! Значи една година за здраве във В група . :)

Върни се в “Архив”