"Левски" за пореден път протяга кирливи нокти към Котето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: "Левски" за пореден път протяга кирливи нокти към Котето

Мнениеот haiobaio » 13 окт 2015 14:57

Torino FC 1906 написа:Защо го обичате всъщност? Честно ми отговори и спирам да пиша каквото и да е. Какво толкова е направил за вас, че да го боготворите като легенда?

Честно , ти казвам :

Аз , не съм ги гледал нито Котето нито Гунди на живо .
Моя , дядо лека му пръст и моя баща са ми разправяли много и за двамата , разбира се повече за Гунди а и за много други ЛЕГЕНДАРНИ футболисти включително и много от ЦСКА !
Всичко което са ми разказвали за велики мачове , включително и за играта на Котков в Локото е било с ОГРОМНА ЛЮБОВ И СТРАХОВИТО УВАЖЕНИЕ , ВСЕ ЕДНО ГОВОРЕХА ЗА БОГОВЕ .
В тези футболисти нашите деди са виждали хора с ценности и хора за подражание !
Ако искаш го разбирай ако искаш не ... няма какво повече да ти кажа ![/quote]

Да, при мен е същото, за това те разбирам.
Но кажи ми, ти когато четеш такива работи как реагираш?
С какво се е запомнил Стойчков за цска? Вкара ни 4 гола и край , вече им е легенда , макар и да се изниза на полувремето , като ги бихме 5:0 на юбилея им! Котков по същата логика е и наша легенда и той вкара 4 на цска и остана верен до край! Ако не е била нелепата смърт , къде мислиш щеше да играе до края на кариерата си?
Още по малко Барбука какво е дал на цска , че им е легенда? Нищо и той е по скоро наш любимец - направи ни шампиони ! :mrgreen: А от армията го изгониха със сълзи на очите !

Ама бъди честен. Защото повечето коментари са подобни.
Дразним се, защото левскарите споменават Котков покрай Гунди, дразним се, защото вече по медии и телевизии се съобщава единствено, че Котков е юноша на Локомотив, забележи дори не футболист, камо ли легенда или икона. Дразним се, защото според мен точно този случай с фен-клуба е с цел да се направи реклама на гърба на Котков, до сега къде бяха тия хора?

Надявам се и ти да разбираш от къде идва тази ненавист.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 окт 2015 15:04

Plovdivskia Grand написа:Никола Котков има 274 мача за "Локо"Сф и ....36 за "Левски"Сф.Сами преценете чия легенда е "Котето".Без повече коментар.

Че да му открият буферите тогава фенклуб!
К'во се пеняват, че го почитаме по този начин, макар и играл "само" 36 мача за "Левски"?!?!?!?!?
Ебахти и комплексарите са всички с червено по екипите в България!!!
Последна промяна от 1palq4o1 на 13 окт 2015 15:12, променено общо 1 път.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 13 окт 2015 15:07

Думичката е ненавист, не злоба.

И за стотен път - това е поредният опит Легендата на ЛОКОМОТИВ Никола Котков да бъде приобщен като "синя легенда". Ние, на които ни пука, през годините сме ставали свидетели на множество такива опити. Това е поредният. Няма да стоим безучастно и да гледаме отстрани как Историята ни бива открадвана и изопачавана от едни богопомазани паразити.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 окт 2015 15:09

haiobaio написа:Вие срам нямате ли?
От къде на къде ще правите подобно нещо? Кое ви дава това право? Това е все едно Ботев да направят фен-клуб на Гунди, щото е играл там 1 сезон.
Много ниско падате, много.
Наистина нямам думи.

Демокрация бе, човек. Тебе някой да те спрял да кръстиш фенклуба си "Гунди"?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 окт 2015 15:11

W84me написа:
haiobaio написа:Вие срам нямате ли?
От къде на къде ще правите подобно нещо? Кое ви дава това право? Това е все едно Ботев да направят фен-клуб на Гунди, щото е играл там 1 сезон.
Много ниско падате, много.
Наистина нямам думи.

Демокрация бе, човек. Тебе някой да те спрял да кръстиш фенклуба си "Гунди"?

Те не си кръщават на ТЕХНИ легенди-Котков, ти им предлагаш да нарекат фенклуб на Аспарухов....
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 13 окт 2015 15:16

Винаги съм знаел,че една част от Локомотивците са скрити чорбари, и не мога да разбера защо поне малко не са благодарни за последната си шампионска титла която ние им подарихме /макар и много отдавна/. Също така не мога да разбера защо е тази злоба към Левски, днес чета една анонимка в лайф спорт за Локо и чорбата, там пак Левски им виновен. Разберете вашите т.н. собственици Ви докараха до това положение, докато при нас се осъзнаха на време ,направиха се промени и нещата ще тръгнат, само злобата вкарва в ЛЕВСКИ делян пеевски. Относно Котков, не виждам нищо лошо да има фен клуб, нека той бъде основан от левскари и локомотивци. Никой не казва,че Котков е легенда на Левски,той е играл в Левски, а е легенда на Локо. Стига с тази злоба .

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 13 окт 2015 15:17

Футболисти като Ем.Спасов,П.Панов,Т.Барзов и Р.Гочев,П.Хубчев от поколението което имам спомени са с класи над избраните за идеална единадесеторка,така че включването на Н.Котков е най-малкия проблем.
Последна промяна от amoros на 13 окт 2015 15:20, променено общо 2 пъти.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 окт 2015 15:17

Незнам локомотивци какво ще уважат при положение че отбора им вече го няма на футболната карта а и феновете са 2-3 ма. :idea: :mrgreen: Легендите на синичките също ги знам с по 20-30 мача :mrgreen: :lol: Няма такъв смях и за едните и за другите :mrgreen: :lol: Факт.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 13 окт 2015 15:21

То по тази логика Котков и Начко Михайлов са легенди и на Славия.И Любо Пенев с неговите 15 минути в Локо Пловдив трябва да бъде сложен на един пиедестал с Христо Бонев.Самия Гунди има две много силни години в Ботев и спокойно може да мине за жълто-черна икона.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 13 окт 2015 15:23

saract написа:То по тази логика Котков и Начко Михайлов са легенди и на Славия.И Любо Пенев с неговите 15 минути в Локо Пловдив трябва да бъде сложен на един пиедестал с Христо Бонев.Самия Гунди има две много силни години в Ботев и спокойно може да мине за жълто-черна икона.

Тая година барбука , като стане шампион с паок , за кой отбор ще бъде по голяма легенда ? За цска или за паок?
Котков е спечелил златен дубъл с Левски и е вкарал 4 на ония ! Точка!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Локо София”