Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 12 окт 2015 10:06

boabbb написа:
Eminem написа:
W84me написа:Мача с Лудогорец трябва да е по-рано, за да може да дойдат повече хора от провинцията!

+1 И не само за този мач.

Тия, дето са близо, ще дойдат, бе :roll: От нас до София си за час и половина ... Тия, дето ходят, ще се върнат преди 12 :roll: Има и откачалки, дето ще дойдат от Русе или подобно ... тях часа няма да ги спре :lol:

От Варна за колко часа и половина ще дойда? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 окт 2015 10:23

Йовов глaвен скaут. Успех му желaя, дaно докaрa добри aмерикaнчетa и aфрикaнчетa. :)

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 12 окт 2015 10:57

А дано да докара някоя читава маймунка, ама всички си го знаем Бижутерчето, че е по-скоро по тънката част... Ще понаебе латино-мастиите, ще им пробва виното, пък за футбол, ако изпадне време. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2015 14:53

Браво синьо лъвче, само така :!:

===================================================
Синият талант Деян Иванов заяви, че не познава значението на думите поражение и отстъпление. Това каза юношата на тима от Герена, след като стана ясно, че ще бъде извън игра за 8 месеца, след тежката травма, която получи в коляното по време на мача с Юргорден /2:2/.

Иванов използва профила си в една от социалните мрежи и в трудния момент заяви:

"Аз ще покоря, това което не е било покорявано! Поражението няма да е част от моята вяра! Ще вярвам в това, в което другите се съмняват! Винаги ще се стремя да увелича престижа, честта и уважението към моя отбор. С удоволствие ще изляза пак на бойното поле и ще се движа, радвам и ще правя всичко, което мога! И ще стигна до бойното поле с цената на всичко! И когато пристигна там ще водя със себе си яростта. Ще изтръгна сърцето на врага и ще го оставя да лежи кървейки на земята, защото той не може да ме спре! Никой няма да ми казва, какъв съм и какъв мога да бъда. Вярата ще промени моя свят, тя е местила континенти и държави и е поставила човек на Луната и тя ще ми дава сили през тази битка! Поражение и отстъпление - тези думи ги няма в моя речник! Не разбирам тези дефиниции, не разбирам какво значи, нещата да се объркат. Не разбирам и грешките, но разбирам това...аз разбирам, победа и никога да не се предаваш! Няма значение колко зле са нещата, сърцето и умът ми ще носят тялото ми, когато краката ми не могат! Аз ще определя кой съм! Аз ще си определя цената и никой няма да ми казва какво мога и какво не мога!".

GONG
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 окт 2015 20:31

Крадци са разбили офиса на шефа на ДЮШ на „Левски” на стадион „Раковски”. От касата са откраднати пари, които са били предвидени за ремонт на едно от помощните съоръжения, съобщиха от „Сини инициативи”.

„За съжаление снощи е бил разбит и ограбен офиса на Станислав Ангелов на ст. „Раковски”. Средствата, които бяха събрани по текущата ни инициатива са налице, но липсва немалка сума пари предназначена за окабеляване на едно от помощните игрища. Миналата седмица бяхме помолени от Станислав да организираме бригада и с доброволен труд да се изкопае канал за полагане на кабелите. За съжаление това начинание отпада и съответно игрището остава неизползваемо през не малка част от денонощието, особено в късните следобедни часове, когато има най-много трениращи деца.

Който желае да помогне, да ни пише, ще дадем телефонен номер за контакт със Станислав или може да дарите на нашата сметка, всички средства дарени по нея ще бъдат предадени на Пелето”, пишат в страницата си във Фейсбук от „Сини инициативи”.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 окт 2015 21:05

TristaNNN написа:Браво синьо лъвче, само така :!:

===================================================
Синият талант Деян Иванов заяви, че не познава значението на думите поражение и отстъпление. Това каза юношата на тима от Герена, след като стана ясно, че ще бъде извън игра за 8 месеца, след тежката травма, която получи в коляното по време на мача с Юргорден /2:2/.

Иванов използва профила си в една от социалните мрежи и в трудния момент заяви:

"Аз ще покоря, това което не е било покорявано! Поражението няма да е част от моята вяра! Ще вярвам в това, в което другите се съмняват! Винаги ще се стремя да увелича престижа, честта и уважението към моя отбор. С удоволствие ще изляза пак на бойното поле и ще се движа, радвам и ще правя всичко, което мога! И ще стигна до бойното поле с цената на всичко! И когато пристигна там ще водя със себе си яростта. Ще изтръгна сърцето на врага и ще го оставя да лежи кървейки на земята, защото той не може да ме спре! Никой няма да ми казва, какъв съм и какъв мога да бъда. Вярата ще промени моя свят, тя е местила континенти и държави и е поставила човек на Луната и тя ще ми дава сили през тази битка! Поражение и отстъпление - тези думи ги няма в моя речник! Не разбирам тези дефиниции, не разбирам какво значи, нещата да се объркат. Не разбирам и грешките, но разбирам това...аз разбирам, победа и никога да не се предаваш! Няма значение колко зле са нещата, сърцето и умът ми ще носят тялото ми, когато краката ми не могат! Аз ще определя кой съм! Аз ще си определя цената и никой няма да ми казва какво мога и какво не мога!".

GONG

Звяр! Това си го слагам на стената :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 окт 2015 23:31

Мога и профила му да ти дам,честно.. :oops: :oops:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 окт 2015 10:16

Данчо Милиев се завърна в Левски

Не е истина :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 окт 2015 10:17

MuFc1878 написа:

Отивам да се напия още от сутринта :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 окт 2015 10:18

MuFc1878 написа:

Един е Данчо - Данчо Милиев! :lol: :lol:
Въпреки че съм сред най-върлите му фенове, последният му престой беше много незадоволителен, така че се надявам, отново да се превърне в мой любимец 8-)
Само Левски!

Върни се в “Левски”