Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот язе » 12 окт 2015 21:24

Дипломате, Сидеров е дребен проблем. Нищожен даже... И да сере на детелина, няма поддържници в народа.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2015 22:01

язе написа:Дипломате, Сидеров е дребен проблем. Нищожен даже... И да сере на детелина, няма поддържници в народа.

Той го схваща това, не е глупак... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2015 22:14

язе написа:Дипломате, Сидеров е дребен проблем. Нищожен даже... И да сере на детелина, няма поддържници в народа.

Не твърдя, че съм някакъв експерт или нещо подобно. Просто ненавиждам лицемерните хора - за мен Сидеров и Местан са като двете страни на една и съща монета. И двамата си имат специфичен електорат, и двамата говорят "истини" според своите избиратели, но и двамата са абсолютни лъжци и хора без никаква чест. Но към Сидеров имам една определена неприязън, защото той за мен само пречи на българите да се обединят срещу политическите тумори като ДПС със своята агресивна и примитивно-малоумна реторика. Поне да вкарваше малко мисъл в тирадите и избухванията си, за да има някакво развитие.

За мен няма ЕДНА независима партия в парламента в момента, което е страшно жалко. Българският народ трябва да преосмисли начина си на гласуване или негласуване, защото иначе няма да стигнем далеч.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2015 22:29

Дипломате, аз май ти бях писал, че България е пътник. Никакъв шанс . Умреляци сме отвсякъде. На доизживяване. Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2015 22:39

sin4ec написа:Дипломате, аз май ти бях писал, че България е пътник. Никакъв шанс . Умреляци сме отвсякъде. На доизживяване. Точка.

Знам, но не мога да си позволя да загубя вяра още на 20 години. Има тежки моменти на отчаяние - средата се опитва да те смачка, ако не следваш определени стереотипи. Само че се замислям през какво е минала тази държава и нейните храбри рожби, за да бъдем свободни (относително казано, но все пак го има) БЪЛГАРИ, и просто не мога да приема, че е редно да се отказваме толкова лесно. Лошото е когато дойде време да избираш между семейство и работа, но и това ще го мисля като му дойде времето - за жалост жертвите са неизбежни обаче. :|
Последна промяна от diplomat на 12 окт 2015 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 окт 2015 23:27

FLANKER написа:
Балкански Орел написа:
FLANKER написа:Ама вие продължавате да обсъждате Сидеров :) Ами , май излиза, че e прав пияницата :mrgreen:

Приятелю, подрепяй товя човек, щом ти е на сърце и душата ти мисли, че това е ПРАВИЛНО !
Пожелавам ти да си прав !

Благодаря,приятелю!
пп.Ти тотално ли се отказа от всички?

Определено.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 окт 2015 02:27

Чак днес видях в "Господари на Ефира", че Чуколов си е позволил да каже на полицай "лайно", "боклук" и черешката на тората "Ще ти еба майката".
Еми уважаеми колеги, докато в 21 в. в една европейска страна депутат, повтарям и уголемявам ДЕПУТАТ си позволява да се отнася така към държавно лице, още повече ПОЛИЦАЙ, за какво изобщо си говорим !?
Ние сме една анархична, безконтролна и абсолютно пусната по течението държава ! Всеки си прави, каквото иска, никаква справедливост, никакво спазване на някакви нормални и цивилизовани правила, пак повтарям абсолютна анарахия !
Не съм юрист, не съм запознат с правото, нямам си идея от тая материя, но какво трябва да направи този човек за да влезе в затвора поне за 1 седмица !? Трябва да разстреля полицай ли за да му дадат поне условна !?

ПП: Фланъкр, как винаги в твоите очи, Волката съсипва, разгромява, размазва и все казва истини и факти !? Какви журналисти е разсипал !? С какво !? Наговори един тон глупости, клишета и безпредметни обвинения, които нямат никаква стойност. Излиза и казва журналиста Х е американски шпионин, журналиста Y е агент на МОСАД, журналиста Z е любовник на Борисов и това според теб е разгромяване !? Той си говори някакви абсолютно нереални неща, само и само да избегне въпросите на журналистите и да обърне вниманието вместо към себе си към тях.
Те го питат бяхте ли пили, той се обръща към питащата и заявява, че тя била продажна и той бил сигурен, че и се били обаждали, те го питат блъскал ли е полицай, той започва да говори, как Борисов бил еди си какъв....

НА ВСЕКИ ВЪПРОС НА КОЙТО СИДЕРОВ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ, ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕС, А В ОЧИТЕ НА НАИВНИ ХОРА, КАТО ТЕБ, ТОВА СА ИСТИНИ, ФАКТИ И НЕВЕРОЯТНИ ОРАТОРСКИ УМЕНИЯ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2015 08:57

diplomat написа:
pomiqr270 написа:Този десислав горкият е такава шушумига. От Русе е и съм го виждал да се разхожда из града с ниско наведена глава и свит като какавида. С Волен е голям бияч.

Ако бяха без тия имунитети, друго щеше да е...

Е, добре, какво му пречи на собственика на магазина да ги опука по един път :?: Точно как посегне на жена ми и съм го пратил в спешното ... Не съм конфликтен човек, обаче подобно поведение на Волен и другия може да им свърши много лоша работа ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 13 окт 2015 08:59

Има начин за сваляне на имунитета на Волен Сидеров и на онзи-другият. Главният прокурор сезира Парламента тъй като съгласно чл. 70, ал.1 от Конституцията в тези случаи Народното събрание е органът, който може да даде разрешение за възбуждане и провеждане на наказателно преследване за извършени от депутати престъпления от общ характер - престъпление по чл. 325 ал.2 във вр. с ал.1 във вр. с чл. 20 ал.2 от НК и престъпления по чл. 131 ал.2, пр.4, т.3 вр. чл. 130 от НК.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2015 09:27

Естествено, че НС може да им свали имунитета ... Повечето доброволно се отказват :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”